Välj datum

Emirates Stadium

  • Inträdesbiljetter
  • Stadskort
3 upplevelser hittades
Sortera efter:

Alla saker att se i Emirates Stadium

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Emirates Stadium? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Emirates Stadium

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 1 506 omdömen

Eftersom det finns så många arenor i London kunde vi inte bestämma oss för vilken vi skulle gå till och hur. Men du tog definitivt rätt beslut. en mycket trevlig stadion. Du kommer att skickas igenom ensam med en ljudguide (tillgänglig på tyska) och kan ta hur lång tid du vill. stigar är tydligt markerade och avspärrade för turen. Mycket vänlig personal finns tillgänglig i alla rum för att svara på frågor. Under turen kan bilder tas på begäran, till exempel tillsammans med troféerna, som kan köpas i slutet av turen (slutar i butiken).

Allt gick smidigt, inga långa köer och ingen folksamling. Vi fick gå runt i vår egen takt. En underbar upplevelse för en finländare. Det var lätt att hitta platsen, man kan se Stadion bra från tunnelbanan. Trevlig personal som var redo att hjälpa till. Skön känsla när Stadion var tom.

Besöket på Arsenals Emirates stadion är spektakulärt och väldigt lättnavigerat, i mitt fall med en ljudguide med interaktiv skärm. Jag rekommenderar det verkligen till både de som gillar fotboll och de som inte gillar det. Det är ett arkitektoniskt verk värt att besöka.

Fantastiskt besök för alla Arsenal-fans men inte bara! Stadion är magnifik och vi lär oss mycket tack vare ljudguiden och dess små anekdoter. Omklädningsrum, kanten av planen, intervjurum, presskonferensrum... och museum. Allt finns där :)

Allt fungerade bra. Det är definitivt värt det att få detta pass. Ibland kan du komma snabbare in i sevärdheterna.