Embarcadero

Embarcadero

Embarcadero: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

San Francisco: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing-tur

1. San Francisco: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing-tur

Upplev det bästa som City by the Bay har att erbjuda med Big Bus San Francisco Hop-on Hop-off-tur. Denna digitalt berättade rundtur tar dig till stadens måste-se landmärken och ikoniska attraktioner, vilket ger en omfattande och fördjupad upplevelse av San Francisco. Hoppa ombord på bussen och förbered dig på att fascineras av den vackra Golden Gate-bron, en riktig San Francisco-ikon. När du korsar bron kan du njuta av den hisnande utsikten över San Francisco Bay, Alcatraz Island och de omgivande kullarna. Detta är ett fototillfälle du inte får missa! När turen fortsätter kan du bege dig in i stadens hjärta och besöka Union Square, det livliga shoppingdistriktet. Här hittar du en mängd designerbutiker, exklusiva varuhus och trendiga restauranger. Union Square är också hem för den berömda kabelbanans vändplats, där du kan se de ikoniska kabelbanorna i aktion. Turen tar dig också genom den historiska stadsdelen Haight-Ashbury, där hippierörelsen föddes. När du promenerar längs gatorna förflyttas du tillbaka till 1960-talet, med färgglada viktorianska hus, vintagebutiker och väggmålningar som hyllar Summer of Love. Ingen resa till San Francisco är komplett utan ett besök på Fisherman's Wharf. Ta in sevärdheterna och ljuden i detta berömda distrikt vid vattnet, där du kan prova färska skaldjur, titta på lokala butiker och titta på sjölejonen som solar sig i solen. Härifrån kan du också ta en färja till Alcatraz Island eller ta en kryssning runt bukten. Med Big Bus-turen har du flexibiliteten att hoppa på och av vid något av de 20 hållplatserna längs rutten, så att du kan utforska staden i din egen takt. Och med bussar som går var 10-15:e minut behöver du inte vänta länge på att få fortsätta ditt äventyr. Så oavsett om du vill spendera mer tid på att shoppa på Union Square eller utforska Golden Gate Park, har Big Bus-turen det du behöver. Fullända din SF-upplevelse med en halvdags guidad busstur till Muir Woods. Se redwoodträden på nära håll, korsa Golden Gate Bridge och utforska kuststaden Sausalito på vägen tillbaka.

San Francisco: Alcatraz-biljett med 2-dagars Hop-On Hop-Off-buss

2. San Francisco: Alcatraz-biljett med 2-dagars Hop-On Hop-Off-buss

Upptäck det bästa av San Francisco med denna kombinerade biljett som inkluderar ett besök på Alcatraz Island, ett 2-dagars hop-on-hop-off busspass och en Chinatown vandringstur. Dessutom kan du uppleva spänningen i antingen The Flyer eller 7D Experience, som båda finns på Pier 39. Gå till den ökända ön Alcatraz och fördjupa dig i det ikoniska fängelsets fängslande värld. När du utforskar cellerna och området kan du lyssna på den fängslande ljudguiden som berättar om våghalsiga rymningsförsök och fångarnas liv. Med ditt 2-dagars Big Bus hop-on-hop-off-pass har du friheten att utforska San Francisco i din egen takt. Hoppa på och av bussen så många gånger du vill och njut av de informativa och underhållande digitala ljudkommentarerna. Under ditt äventyr kan du ta en lugn guidad promenad genom de livliga gatorna i Chinatown. Upptäck den rika kulturen och fascinerande historien i denna unika stadsdel. Dessutom inkluderar denna kombination ditt val av en spänningsattraktion på Pier 39: The Flyer eller 7D-upplevelsen. The Flyer tar dig med på en virtuell resa över San Franciscos landmärken från en 50-fots skärm med rörliga säten. Glid över Golden Gate-bron, China Town, Lombard Street och den fantastiska nationalskogen Redwood. 7D Experience är en högteknologisk åktur som kombinerar en berg- och dalbana med ett laserspel. I en biosalong för 20 personer kommer du in i nya dimensioner på en massiv 3D-skärm. De bästa sevärdheterna: - Norra stranden - Chinatown - Embarcadero Center - Fisherman's Wharf - Färjehuset - Union Square - Redemption Center - Civic Center - Alamo-torget - Haight Ashbury - Golden Gate-bron - Golden Gate-parken - Palatset för de sköna konsterna - Marina - Lombard Street - Pir 35 - Pir 39

San Francisco: Fisherman's Wharf, Alcatraz och SkyStar Wheel

3. San Francisco: Fisherman's Wharf, Alcatraz och SkyStar Wheel

Promenera längs den världsberömda Fisherman's Wharf medan din lokala guide berättar lite av den fascinerande historien om området och hur SF blev den globala destination som den är idag. Denna populära tur, med biljetter till både Alcatraz och det nya SkyStar Wheel inkluderade, erbjuder gott om möjligheter att fylla kamerarullen och skapa minnen. Vi börjar vid Aquatic Park, där du får en fantastisk utsikt över Golden Gate Bridge och Alcatraz Island. På Ghirardelli Square berättar din guide om ursprunget till den berömda italienska chokladtillverkaren. Du får också lära dig mer om guldrushen, Barbary Coast Trail och mycket mer. Ta en titt på de märkliga föremålen som visas i det gammaldags Musée Mécanique och låt dig fotograferas med de bedårande sjölejonen på Pier 39. Men några av de bästa bilderna får du från 150 fot upp i luften i SkyStar Wheel och när du kryssar till och utforskar Alcatraz, det ökända fängelset på ön. En audioguide ingår i ditt självguidade besök på Alcatraz Island.

San Francisco: Hop-on hop-off med färja och Alcatraz rundtur

4. San Francisco: Hop-on hop-off med färja och Alcatraz rundtur

Få många valmöjligheter för sightseeing i San Fransisco på en gång - tillgång till en hop-on hop-off stadsrundtur med engelsk kommentar, en färjetur med biljetter till Alcatraz Island för en självguidad audiotur i det ökända fängelset. Få tillgång till audioguider som finns på flera olika språk på Alcatraz Island. Med öppna dubbeldäckade bussar och en engelsk guide på varje buss kan du se nästan allt och lära dig lika mycket. Få tillgång till alla de mest kända platserna i staden. Välj ut de som intresserar dig eftersom 48 timmar är tillräckligt med tid för att gå tillbaka och besöka dina favoriter igen. De officiella höjdpunkterna i City Loop inkluderar: - The Palace of Fine Arts- North Vista Point där du kan ta bilder av Golden Gate Bridge- Golden Gate Park där du kan njuta av de japanska te-trädgårdarna- Haight-Ashbury district- San Francisco Downtown, Chinatown- The Civic Center- The Embarcadero- Fisherman's Wharf- Barbary Coast- Finansiella distriktet och Ferry Building

San Francisco: Exploratorium dagtid inträde

5. San Francisco: Exploratorium dagtid inträde

Upptäck en värld av äventyr med en heldagsbiljett till Exploratorium i San Francisco, den enda platsen i staden där du kan röra, pyssla och leka med 650+ interaktiva utställningar. Museet är bekvämt beläget på Pier 15 mellan den historiska Ferry Building och Pier 39 på Embarcadero i San Francisco. Exploratorium är kanske världens mest experimentella museum och utforskar världen via storskaliga konstinstallationer, studier av mikroskopiskt liv, rörelse, färg- och ljusinstallationer och mycket mer. I sex expansiva inomhus- och utomhusgallerier kan du ta del av världens vilda underverk med utställningar som du kan känna på, leka med och manipulera. Det är ett lärorikt labb för alla åldrar och det bästa stället att fördjupa sig i San Franciscos innovativa kultur.

San Francisco: Exploratorium After Dark Entry Ticket (18+)

6. San Francisco: Exploratorium After Dark Entry Ticket (18+)

Möt oss vid Pier 15. Inga barn är tillåtna - men du kan fortfarande bete dig som ett. Koppla ur och lek med 650+ interaktiva utställningar som utforskar vetenskap, konst och mänsklig uppfattning. Möt det oväntade med unika program som bjuder in dig till världarna för de tänkare och skapare som förändrar våra samhällen. Res genom det totala mörkret i vår världsberömda taktila kupol som vrider och vänder sig. Bli nyfiken och ta en drink. Med 75 000 kvadratmeter av samtalsämnen kommer ni aldrig att få slut på saker att prata om. Endast 18+ år.

SF: 1-dagars Hop-On Hop-Off-tur och Golden Gate Bay-kryssning

7. SF: 1-dagars Hop-On Hop-Off-tur och Golden Gate Bay-kryssning

Ta dig runt San Francisco med en 1-dagars hop-on hop-off bussbiljett och segla runt San Francisco Bay med en 1-timmars Golden Gate bay kryssning. Hoppa av för att utforska stadens bästa höjdpunkter eller stanna kvar på dubbeldäckarbussen för att ta 360-graders panoramautsikt över staden. Golden Gate Bay Cruise Segla förbi den livliga stadsdelen North Beach och dra nytta av baren ombord med drycker, snacks och varor som kan köpas. Beundra de berömda simklubbarna i Aquatic Park och de historiska fartygen vid Hyde Street Pier. Ta in idylliska vyer över Crissy Field och The Presidio of San Francisco innan den fantastiska bilden av Golden Gate Bridge kommer i sikte. Kryssning rakt under bron när solen skiner och vågorna klappar mot båten. Res förbi naturreservaten i Marin Headlands för att nå stränderna i Sausalito, en gång hem till Flower Children. Med Angel Island State Park till vänster, avsluta din kryssning utanför det ökända Alcatraz-fängelset. 1-dagars Hop-On Hop-Off-buss Rutten för hop-on hop-off-bussen inkluderar stopp vid ikoniska landmärken som Fisherman's Wharf, Union Square, Golden Gate Bridge och Little Italy. Detta flexibla tillvägagångssätt för sightseeing gör att du kan njuta av din dag i din egen takt.

Nattlig tur med dubbeldäckarbuss i San Francisco

8. Nattlig tur med dubbeldäckarbuss i San Francisco

Denna 60-90 minuter långa guidade rundtur i San Francisco inkluderar de mest livliga stadsdelarna i staden, som Financial District, Chinatown, Nob Hill och Embarcadero. Turen utgår från Fisherman's Wharf och omfattar alla San Franciscos viktigaste sevärdheter under kvällstid, med spektakulära vyer från toppen av en original öppen dubbeldäckarbuss med dubbeldäckare. Exakta höjdpunkter kan variera beroende på säsong, väderförhållanden och San Franciscos berömda trafik, Chinatown och Union Square, San Franciscos shoppingmecka. Ni kommer också att åka till Treasure Island, över Bay Bridge, för att få spektakulära vyer över San Franciscos skyline. På vägen tillbaka ser du färjebyggnaden, Alcatraz Pier, Pier 39 och mycket mer på vägen uppför Embarcadero. Beroende på årstiden är det kanske inte helt mörkt på den här turen, men du kommer antingen att få se staden glittrande på natten eller i skymningens vackra ljus.

San Francisco: Panoramisk solnedgångstur med öppen toppbuss

9. San Francisco: Panoramisk solnedgångstur med öppen toppbuss

Upplev den fantastiska skönheten hos San Franciscos ikoniska landmärken som lyser upp i det gyllene skenet från en solnedgångshimmel. Ta del av stadens sevärdheter med vår 1-timmes rundtur i San Francisco, som erbjuder fantastiska fotomöjligheter av Golden Gate Bridge och skyline by night. Med start från Fisherman's Wharf utforskar du historiska Polk Street innan du klättrar upp på berömda Nob Hill för en magnifik närbild av Grace Cathedral. Medan du kopplar av i vår bekväma öppna buss får du höra fascinerande berättelser och roliga fakta om stadens historia och kultur. Ta dig över Bay Bridge till Treasure Island och njut av den pittoreska utsikten över stadens skyline. Tillbaka i staden avslutas turen längs Embarcadero med en fantastisk utsikt över de glittrande ljusen i San Franciscos hamn. Missa inte detta tillfälle att se San Franciscos mest berömda landmärken i ett helt nytt ljus.

San Francisco: Stadsrundtur med inträdesbiljett till Alcatraz

10. San Francisco: Stadsrundtur med inträdesbiljett till Alcatraz

Få en omfattande bild av San Francisco och lär dig lite om stadens historia på vägen. Den här 4 timmar långa sightseeingturen åker med mindre buss/van genom flera stadsdelar, många med enastående vyer. Din guide belyser Lombard Street, Haight-Ashbury, Fisherman's Wharf, Chinatown, North Beach, Union Square, Financial District, Embarcadero, Golden Gate Bridge och mycket mer. Du behöver inte heller slösa bort din tid i köer för att köpa biljetter till en av de mest besökta attraktionerna i San Francisco - Alcatraz Island och det federala fängelset där. Efter att ha gjort stadsrundturen kommer vår chaufför/guide att ta dig till Pier 33, Alcatraz landningsplats.

35 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Embarcadero

Embarcadero: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

San Francisco: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing-tur

San Francisco: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing-tur

Upplev det bästa som City by the Bay har att erbjuda med Big Bus San Francisco Hop-on Hop-off-tur. Denna digitalt berättade rundtur tar dig till stadens måste-se landmärken och ikoniska attraktioner, vilket ger en omfattande och fördjupad upplevelse av San Francisco. Hoppa ombord på bussen och förbered dig på att fascineras av den vackra Golden Gate-bron, en riktig San Francisco-ikon. När du korsar bron kan du njuta av den hisnande utsikten över San Francisco Bay, Alcatraz Island och de omgivande kullarna. Detta är ett fototillfälle du inte får missa! När turen fortsätter kan du bege dig in i stadens hjärta och besöka Union Square, det livliga shoppingdistriktet. Här hittar du en mängd designerbutiker, exklusiva varuhus och trendiga restauranger. Union Square är också hem för den berömda kabelbanans vändplats, där du kan se de ikoniska kabelbanorna i aktion. Turen tar dig också genom den historiska stadsdelen Haight-Ashbury, där hippierörelsen föddes. När du promenerar längs gatorna förflyttas du tillbaka till 1960-talet, med färgglada viktorianska hus, vintagebutiker och väggmålningar som hyllar Summer of Love. Ingen resa till San Francisco är komplett utan ett besök på Fisherman's Wharf. Ta in sevärdheterna och ljuden i detta berömda distrikt vid vattnet, där du kan prova färska skaldjur, titta på lokala butiker och titta på sjölejonen som solar sig i solen. Härifrån kan du också ta en färja till Alcatraz Island eller ta en kryssning runt bukten. Med Big Bus-turen har du flexibiliteten att hoppa på och av vid något av de 20 hållplatserna längs rutten, så att du kan utforska staden i din egen takt. Och med bussar som går var 10-15:e minut behöver du inte vänta länge på att få fortsätta ditt äventyr. Så oavsett om du vill spendera mer tid på att shoppa på Union Square eller utforska Golden Gate Park, har Big Bus-turen det du behöver. Fullända din SF-upplevelse med en halvdags guidad busstur till Muir Woods. Se redwoodträden på nära håll, korsa Golden Gate Bridge och utforska kuststaden Sausalito på vägen tillbaka.

San Francisco: Alcatraz-biljett med 2-dagars Hop-On Hop-Off-buss

San Francisco: Alcatraz-biljett med 2-dagars Hop-On Hop-Off-buss

Upptäck det bästa av San Francisco med denna kombinerade biljett som inkluderar ett besök på Alcatraz Island, ett 2-dagars hop-on-hop-off busspass och en Chinatown vandringstur. Dessutom kan du uppleva spänningen i antingen The Flyer eller 7D Experience, som båda finns på Pier 39. Gå till den ökända ön Alcatraz och fördjupa dig i det ikoniska fängelsets fängslande värld. När du utforskar cellerna och området kan du lyssna på den fängslande ljudguiden som berättar om våghalsiga rymningsförsök och fångarnas liv. Med ditt 2-dagars Big Bus hop-on-hop-off-pass har du friheten att utforska San Francisco i din egen takt. Hoppa på och av bussen så många gånger du vill och njut av de informativa och underhållande digitala ljudkommentarerna. Under ditt äventyr kan du ta en lugn guidad promenad genom de livliga gatorna i Chinatown. Upptäck den rika kulturen och fascinerande historien i denna unika stadsdel. Dessutom inkluderar denna kombination ditt val av en spänningsattraktion på Pier 39: The Flyer eller 7D-upplevelsen. The Flyer tar dig med på en virtuell resa över San Franciscos landmärken från en 50-fots skärm med rörliga säten. Glid över Golden Gate-bron, China Town, Lombard Street och den fantastiska nationalskogen Redwood. 7D Experience är en högteknologisk åktur som kombinerar en berg- och dalbana med ett laserspel. I en biosalong för 20 personer kommer du in i nya dimensioner på en massiv 3D-skärm. De bästa sevärdheterna: - Norra stranden - Chinatown - Embarcadero Center - Fisherman's Wharf - Färjehuset - Union Square - Redemption Center - Civic Center - Alamo-torget - Haight Ashbury - Golden Gate-bron - Golden Gate-parken - Palatset för de sköna konsterna - Marina - Lombard Street - Pir 35 - Pir 39

San Francisco: Fisherman's Wharf, Alcatraz och SkyStar Wheel

San Francisco: Fisherman's Wharf, Alcatraz och SkyStar Wheel

Promenera längs den världsberömda Fisherman's Wharf medan din lokala guide berättar lite av den fascinerande historien om området och hur SF blev den globala destination som den är idag. Denna populära tur, med biljetter till både Alcatraz och det nya SkyStar Wheel inkluderade, erbjuder gott om möjligheter att fylla kamerarullen och skapa minnen. Vi börjar vid Aquatic Park, där du får en fantastisk utsikt över Golden Gate Bridge och Alcatraz Island. På Ghirardelli Square berättar din guide om ursprunget till den berömda italienska chokladtillverkaren. Du får också lära dig mer om guldrushen, Barbary Coast Trail och mycket mer. Ta en titt på de märkliga föremålen som visas i det gammaldags Musée Mécanique och låt dig fotograferas med de bedårande sjölejonen på Pier 39. Men några av de bästa bilderna får du från 150 fot upp i luften i SkyStar Wheel och när du kryssar till och utforskar Alcatraz, det ökända fängelset på ön. En audioguide ingår i ditt självguidade besök på Alcatraz Island.

San Francisco: Hop-on hop-off med färja och Alcatraz rundtur

San Francisco: Hop-on hop-off med färja och Alcatraz rundtur

Få många valmöjligheter för sightseeing i San Fransisco på en gång - tillgång till en hop-on hop-off stadsrundtur med engelsk kommentar, en färjetur med biljetter till Alcatraz Island för en självguidad audiotur i det ökända fängelset. Få tillgång till audioguider som finns på flera olika språk på Alcatraz Island. Med öppna dubbeldäckade bussar och en engelsk guide på varje buss kan du se nästan allt och lära dig lika mycket. Få tillgång till alla de mest kända platserna i staden. Välj ut de som intresserar dig eftersom 48 timmar är tillräckligt med tid för att gå tillbaka och besöka dina favoriter igen. De officiella höjdpunkterna i City Loop inkluderar: - The Palace of Fine Arts- North Vista Point där du kan ta bilder av Golden Gate Bridge- Golden Gate Park där du kan njuta av de japanska te-trädgårdarna- Haight-Ashbury district- San Francisco Downtown, Chinatown- The Civic Center- The Embarcadero- Fisherman's Wharf- Barbary Coast- Finansiella distriktet och Ferry Building

San Francisco: Exploratorium dagtid inträde

San Francisco: Exploratorium dagtid inträde

Upptäck en värld av äventyr med en heldagsbiljett till Exploratorium i San Francisco, den enda platsen i staden där du kan röra, pyssla och leka med 650+ interaktiva utställningar. Museet är bekvämt beläget på Pier 15 mellan den historiska Ferry Building och Pier 39 på Embarcadero i San Francisco. Exploratorium är kanske världens mest experimentella museum och utforskar världen via storskaliga konstinstallationer, studier av mikroskopiskt liv, rörelse, färg- och ljusinstallationer och mycket mer. I sex expansiva inomhus- och utomhusgallerier kan du ta del av världens vilda underverk med utställningar som du kan känna på, leka med och manipulera. Det är ett lärorikt labb för alla åldrar och det bästa stället att fördjupa sig i San Franciscos innovativa kultur.

San Francisco: Exploratorium After Dark Entry Ticket (18+)

San Francisco: Exploratorium After Dark Entry Ticket (18+)

Möt oss vid Pier 15. Inga barn är tillåtna - men du kan fortfarande bete dig som ett. Koppla ur och lek med 650+ interaktiva utställningar som utforskar vetenskap, konst och mänsklig uppfattning. Möt det oväntade med unika program som bjuder in dig till världarna för de tänkare och skapare som förändrar våra samhällen. Res genom det totala mörkret i vår världsberömda taktila kupol som vrider och vänder sig. Bli nyfiken och ta en drink. Med 75 000 kvadratmeter av samtalsämnen kommer ni aldrig att få slut på saker att prata om. Endast 18+ år.

SF: 1-dagars Hop-On Hop-Off-tur och Golden Gate Bay-kryssning

SF: 1-dagars Hop-On Hop-Off-tur och Golden Gate Bay-kryssning

Ta dig runt San Francisco med en 1-dagars hop-on hop-off bussbiljett och segla runt San Francisco Bay med en 1-timmars Golden Gate bay kryssning. Hoppa av för att utforska stadens bästa höjdpunkter eller stanna kvar på dubbeldäckarbussen för att ta 360-graders panoramautsikt över staden. Golden Gate Bay Cruise Segla förbi den livliga stadsdelen North Beach och dra nytta av baren ombord med drycker, snacks och varor som kan köpas. Beundra de berömda simklubbarna i Aquatic Park och de historiska fartygen vid Hyde Street Pier. Ta in idylliska vyer över Crissy Field och The Presidio of San Francisco innan den fantastiska bilden av Golden Gate Bridge kommer i sikte. Kryssning rakt under bron när solen skiner och vågorna klappar mot båten. Res förbi naturreservaten i Marin Headlands för att nå stränderna i Sausalito, en gång hem till Flower Children. Med Angel Island State Park till vänster, avsluta din kryssning utanför det ökända Alcatraz-fängelset. 1-dagars Hop-On Hop-Off-buss Rutten för hop-on hop-off-bussen inkluderar stopp vid ikoniska landmärken som Fisherman's Wharf, Union Square, Golden Gate Bridge och Little Italy. Detta flexibla tillvägagångssätt för sightseeing gör att du kan njuta av din dag i din egen takt.

Nattlig tur med dubbeldäckarbuss i San Francisco

Nattlig tur med dubbeldäckarbuss i San Francisco

Denna 60-90 minuter långa guidade rundtur i San Francisco inkluderar de mest livliga stadsdelarna i staden, som Financial District, Chinatown, Nob Hill och Embarcadero. Turen utgår från Fisherman's Wharf och omfattar alla San Franciscos viktigaste sevärdheter under kvällstid, med spektakulära vyer från toppen av en original öppen dubbeldäckarbuss med dubbeldäckare. Exakta höjdpunkter kan variera beroende på säsong, väderförhållanden och San Franciscos berömda trafik, Chinatown och Union Square, San Franciscos shoppingmecka. Ni kommer också att åka till Treasure Island, över Bay Bridge, för att få spektakulära vyer över San Franciscos skyline. På vägen tillbaka ser du färjebyggnaden, Alcatraz Pier, Pier 39 och mycket mer på vägen uppför Embarcadero. Beroende på årstiden är det kanske inte helt mörkt på den här turen, men du kommer antingen att få se staden glittrande på natten eller i skymningens vackra ljus.

San Francisco: Panoramisk solnedgångstur med öppen toppbuss

San Francisco: Panoramisk solnedgångstur med öppen toppbuss

Upplev den fantastiska skönheten hos San Franciscos ikoniska landmärken som lyser upp i det gyllene skenet från en solnedgångshimmel. Ta del av stadens sevärdheter med vår 1-timmes rundtur i San Francisco, som erbjuder fantastiska fotomöjligheter av Golden Gate Bridge och skyline by night. Med start från Fisherman's Wharf utforskar du historiska Polk Street innan du klättrar upp på berömda Nob Hill för en magnifik närbild av Grace Cathedral. Medan du kopplar av i vår bekväma öppna buss får du höra fascinerande berättelser och roliga fakta om stadens historia och kultur. Ta dig över Bay Bridge till Treasure Island och njut av den pittoreska utsikten över stadens skyline. Tillbaka i staden avslutas turen längs Embarcadero med en fantastisk utsikt över de glittrande ljusen i San Franciscos hamn. Missa inte detta tillfälle att se San Franciscos mest berömda landmärken i ett helt nytt ljus.

San Francisco: Stadsrundtur med inträdesbiljett till Alcatraz

San Francisco: Stadsrundtur med inträdesbiljett till Alcatraz

Få en omfattande bild av San Francisco och lär dig lite om stadens historia på vägen. Den här 4 timmar långa sightseeingturen åker med mindre buss/van genom flera stadsdelar, många med enastående vyer. Din guide belyser Lombard Street, Haight-Ashbury, Fisherman's Wharf, Chinatown, North Beach, Union Square, Financial District, Embarcadero, Golden Gate Bridge och mycket mer. Du behöver inte heller slösa bort din tid i köer för att köpa biljetter till en av de mest besökta attraktionerna i San Francisco - Alcatraz Island och det federala fängelset där. Efter att ha gjort stadsrundturen kommer vår chaufför/guide att ta dig till Pier 33, Alcatraz landningsplats.

De mest populära sevärdheterna i San Francisco

Att göra i Embarcadero

Städer i USA

Embarcadero: Fler aktiviteter och sevärdheter

Embarcadero: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Embarcadero

Samlat omdöme

4.4
(1 957 recensioner)

Alcatraz är en mycket intressant del av San Francisco och definitivt värd att se. Ljudguider på olika språk (inklusive tyska) erbjuds gratis och ger ett välarbetat intryck av den händelserika historien. Bussturen med Big Red-bussarna är väldigt vettig och motsvarande app är utan att överdriva en av de bästa jag vet. Bara fantastiskt. Du kan se var bussarna färdas just nu, få hållplatserna visade i verkliga bilder och navigera till hållplatserna. Organisationen av Get Your Guide är helt enkelt topp. Biljetterna finns tillgängliga online och administrationen är mycket användarvänlig. PS: Om du inte får ett SIM-kort för USA kan du bara stanna hemma. I det här landet är allt föga förvånande inriktat på mobiltelefonanvändning. För NY är detta fortfarande möjligt utan (Wi-Fi överallt), för Kalifornien är det mer än vettigt och är oumbärligt enligt min mening. Rekommendation: travSIM

Absolut välorganiserad resa. Med det kompletta paketet Alcatraz, Hop on Hop Off Bus, The fly och China Town kan du uppleva hela San Francisco på 2 dagar.

Bra ljudguide! Turnén är verkligen värt det. Ön och dess historia är verkligen mycket intressant.

Alla var mycket vänliga och hjälpsamma och turen till Alcatraz är ett måste när du är här

Superbra upplevelse! Bra kombinationserbjudande och båda var på tyska.