Våra mest rekommenderade saker att göra i El Nido

El Nido Tur A - Grupp Heldag m/lunch

1. El Nido Tur A - Grupp Heldag m/lunch

Titel: El Nidos ö-hoppande äventyr - Tour A Upptäck den hisnande skönheten i El Nido med vårt populära ö-äventyr, Tour A. Fördjupa dig i den oöverträffade prakten i detta fantastiska tropiska paradis i Palawan, Filippinerna. 1. Stora lagunen: Börja dagen med ett besök i Big Lagoon, en fridfull turkos vattenväg som ligger inbäddad mellan höga kalkstensklippor. När du glider fram över det fridfulla vattnet på en traditionell utriggarbåt kan du njuta av lugnet och de imponerande vyerna som finns i överflöd. 2. Hemliga lagunen: Därefter beger vi oss till Secret Lagoon, en dold pärla som endast är tillgänglig genom en liten öppning i berget. Där inne hittar du en naturlig swimmingpool omgiven av en stenig byggnad. Förundras över det glittrande klara vattnet och den lugna atmosfären som framkallar en känsla av förtrollning. 3. Ön Shimizu: Njut av en läcker lunchbuffé på ön Shimizu, känd för sina höga kalkstensklippor och sitt livfulla marina liv. Efter lunchen kan du utforska öns livfulla korallträdgårdar och undervattensvärld, vilket gör det till en perfekt plats för snorkling. 4. Stranden Seven Commandos: Vårt nästa stopp, Seven Commandos Beach, är det perfekta tillfället för avkoppling. Med sina vita sandstränder, kantade av kokospalmer och kristallklart vatten är detta en sann tropisk tillflyktsort. Ta en uppfriskande simtur, delta i strandaktiviteter eller bara njut av solen. 5. Lilla lagunen: Slutligen besöker vi Small Lagoon, en vacker turkos lagun omgiven av mörka kalkstensklippor. Lagunen kan nås genom att simma eller paddla kajak genom en smal öppning och erbjuder en fridfull fristad, en idealisk plats att njuta av El Nidos fängslande skönhet innan du åker tillbaka. Ingår i priset: Båttransport, lunchbuffé, flytvästar, snorkelutrustning och guide. Varaktighet: Cirka 8 timmar (9:00 - 17:00) Obs: Ta med solkräm, badkläder, extra kläder och en vattentät kamera för bästa upplevelse. Följ med på denna ö-hoppningsresa som utlovar en oförglömlig blandning av äventyr, avkoppling och förundran. Sola dig i den strålande solen, känn sanden under tårna och låt vågornas melodi vagga in dig i ett tillstånd av lugn och ro. Välkommen till magin i El Nido, Tour A!

El Nido: Öluffning till laguner och stränder

2. El Nido: Öluffning till laguner och stränder

Tillbringa en perfekt dag med att åka mellan öar i paradiset. Åk till mötesplatsen för den nödvändiga genomgången och registreringen. Vid kl. 9.00, är du redan på väg mot olika destinationer i Bacuit-viken.  Din dag omfattar upp till fyra stopp: börja med Secret Lagoon, en hemlig värld som ligger gömd i de kuperade klippväggarna. Fortsätt till Shimizu Island, en underbar strand med kristallklara vatten. Bege dig sedan vidare till Seven Commandos Beach, kantad med kokospalmer och ren vit sand. Ditt sista stopp är Big Lagoon. Om du har bokat tillräckligt långt i förväg kan du kanske få tillträde till denna lagun, en av tre förstklassiga platser som har utsetts av den lokala regeringen – inträdet är begränsat till endast 15 personer per researrangör.Vid middagstid, gör ett stopp för att njuta av en lunch med grillat fläskkött, kyckling och skaldjur, samt grönsakssallad och färsk frukt.

Transfer mellan Puerto Princesa och El Nido

3. Transfer mellan Puerto Princesa och El Nido

Njut av en smidig resa mellan Puerto Princesa och El Nido. Luta dig tillbaka och koppla av i luftkonditionerad komfort och låt en erfaren chaufför köra dig direkt till din önskade destination. Välj mellan en delad eller privat transfer.  Om din kommande semester har ett avslappnat och flexibelt schema kan du välja delad transfer med tidsluckor som är tillgängliga under hela dagen. Om du föredrar en transfer som snabbt är tillgänglig kan du boka en privat bil. Njut av  en rymlig interiör för upp till 13 personer.

El Nido Gruppresa B - Grotttur med lunch på ön

4. El Nido Gruppresa B - Grotttur med lunch på ön

1. Entalula Beach: Entalula är en pittoresk vit sandstrand med en lugn atmosfär som gör den till en perfekt plats för avkoppling. Stranden omfamnas av höga kalkstensklippor, vilket ger den en avskild känsla. Här kan man sola, snorkla i det klarblå vattnet eller bara ligga på stranden och njuta av det fantastiska havslandskapet. 2. Snake Island: Snake Island har fått sitt namn efter den unika S-formade sandbanken som dyker upp vid lågvatten och är en syn för ögat. Detta naturliga underverk förbinder ön med fastlandet och gör det möjligt för besökare att promenera längs sandbanken. Utsikten från öns kulle erbjuder ett panoramautsikt över Bacuit Bay, vilket gör det till en favoritplats för fotoentusiaster. 3. Cudugnon-grottan: Cudugnon-grottan är genomsyrad av historia och legender och tros ha varit en begravningsplats för tusentals år sedan. För att komma in måste besökarna krypa genom en smal öppning som leder in i en rymlig grotta utsmyckad med stalaktiter och stalagmiter. Enligt lokala legender var grottan en gång ett gömställe för lokalbefolkningen under invasioner. 4. Katedralgrottan: Denna grotta har fått sitt namn efter sin katedralliknande interiör och kan beundras från en båt. Ingången till grottan är en hög, bred båge som verkar locka besökare, men strömmarna kan vara starka, så att simma inuti är ofta avskräckt. Solljus som filtreras genom grottans ingång på en ljus dag skapar en eterisk atmosfär, vilket gör det till en fängslande plats. 5. Ön Pinagbuyutan: Öns horisont domineras av en hög kalkstensklippa, vilket är ett typiskt kännetecken för El Nido. Den pudervita sandstranden och det klara vattnet som kryllar av marint liv gör det till en utmärkt plats för snorkling. Öns lugn och naturliga skönhet gör den till en favorit bland besökare. --- Aktiviteter: Medan turen fokuserar på de nämnda attraktionerna, brukar gästerna ägna sig åt olika aktiviteter som snorkling för att se den livfulla undervattensvärlden, simma i det turkosa vattnet och vandra upp utsiktspunkter för en mer panoramautsikt över bukten. Kajakpaddling kan också vara ett alternativ i vissa områden. ---

El Nido: Öluffning till gömda stränder och spirituell oas

5. El Nido: Öluffning till gömda stränder och spirituell oas

Denna unika rundtur tar dig till El Nidos världsberömda stränder, vilket betyder besök på Hidden Beach, Secret Beach, Helicopter Island, Tapiutan Beach och Matinloc Shrine. Dagen börjar med tidig avresa till El Nido-kajen, varifrån färden går till det första stoppet: Helicopter Island, uppkallad efter sina klippformationer som på avstånd ser ut som en helikopter. Besök helgedomen Matinloc Shrine, som också är känd som Shrine of Our Lady of Matinloc, en spirituell oas. Efter att ha hört berättelserna om denna plats kan du avnjuta en utsökt grillad lunch och sedan fortsätta till Secret Beach. Stranden kan upplevas som ett eget privat paradis eftersom den ligger lite gömd från kusten. Missa inte chansen att besöka och bada vid El Nidos finaste stränder.

El Nido: Gömda stränder och sjöar Boat Hopping Tour D

6. El Nido: Gömda stränder och sjöar Boat Hopping Tour D

Upptäck de himmelska naturområdena och smaragdgröna vattnen runt El Nido på en heldagstur till regionens hemliga platser. Besök hemliga stränder och berömda laguner med tid att njuta av vattenaktiviteter. Upptäck Cadlao Island, Small Lagoon, Pasandigan Beach, Nat Nat Beach, Paradise Beach och Bukal Island. Efter upphämtning och en kort säkerhetsgenomgång ger sig båten ut på det kristallklara havet. Det första stoppet är vid Small Lagoon, där mystiska klippor och klart vatten väntar på dig. Fortsätt till Cadlao Island och simma i den vackra lagunen. Besök Pasandigan, Nat Nat och Paradise Beach, tre dolda stränder på ön där grunt vatten och lugna vågor gör att även nybörjare kan njuta av havet. När turen är slut släpps du av vid Corong Corong Beach.

El Nido: Öluff till Cudognong Cave och mer

7. El Nido: Öluff till Cudognong Cave och mer

Kliv ombord på rundturens båt och börja din resa till flera öar. Du kommer att besöka Snake Island, som fått sitt namn från sina ständigt föränderliga sandbankar. Snake Island är en populär foto-plats för turister. Upptäck sedan Popolkan Island och dess rika marina liv och rev, och njut av att snorkla eller bada i det kristallklara, blåa vattnet. Lyssna sedan på berättelser om andra världskriget vid Cudugnon Cave, där japanska soldater ofta gömde sig. Andra höjdpunkter på turen inkluderar Cathedral Cave och Pinagbuyutan Island, känd för sin vita sandstrand. I slutet av turen får du också njuta av en lokal grilllunch med fisk och skaldjur medan du njuter av den fantastiska utsikten. I slutet av din tur släpps du av vid Corong-Corong Beach.

El Nido: Social Jeepney-tur med lunch, vattenfall och stränder

8. El Nido: Social Jeepney-tur med lunch, vattenfall och stränder

Åk på äventyr i en jeepney runt El Nido och upptäck stränder, njut av en guidad vandring, hoppa klipphopp vid ett vattenfall och smaka på traditionell mat på den här turen. Ge dig ut på en spännande resa som börjar med en tur i en traditionell jeepney till Lio Beach. Nästa stopp blir på en gård där du får uppleva den utsökta boodle-fight-lunchen, ett traditionellt filippinskt sätt att äta där du äter läckra rätter över ett bord med bananblad och använder dina händer. Efter lunch gör du en guidad vandring genom skogen till Bulalacao Waterfalls där du kan njuta av det lugna och förtrollande landskapet på landsbygden. Ta ett uppfriskande dopp i vattnet eller, om du känner dig vågad, prova klipphoppning. Därefter besöker du Nacpan, en fantastisk strand med 4 kilometer kritvit sand och turkost vatten kantad av kokospalmer. Välj att simma i havet eller luta dig tillbaka och koppla av på en solstol. Njut av obegränsat med cocktails medan du spelar roliga spel eller tittar på solnedgången från strandklubben. Avsluta dagen med en rolig karaoke-session med dina nya vänner. Åk sedan tillbaka till stan för att avsluta kvällen på en poolbar på taket. Få nya vänner eftersom de flesta av våra gäster är ensamresenärer, backpackers och grupper av vänner som är glada och ivriga att träffa människor från hela världen.

Palawan: Privat segelbåtskryssning i El Nido med lunch

9. Palawan: Privat segelbåtskryssning i El Nido med lunch

Njut av en unik upplevelse i Palawan! Följ med oss på en dag med en lugn segling i den skyddade Bacuit Bay runt El Nido på en mysig segelbåt på 43 fot. Du går ombord i El Nido klockan 10.00. Sedan tar en 1,5 timmars segling oss till den fantastiska ön Lagen Island. Fantastisk snorkling, ödslig sandbank och strand. Vi kommer att äta lunch där på båten. Eftermiddag: Vi seglar i 1 timme till Dibuluan Island, ett litet paradis. Vild strand, mer snorkling... 2 timmars segling tillbaka till El Nido över den magiska Bacuit Bay. Sedan kommer du att njuta av solnedgången på båten. Avstigning i El Nido klockan 18.00. Den här resplanen är ett exempel och kan ändras något på grund av väderförhållanden. Båten är en Beneteau Oceanis 430, en mycket bekväm och säker franskbyggd standard. Hon har plats för upp till 5 gäster + skepparen. Du kommer att vara skuggtäckt under hela resan men du kan också njuta av solbad om du vill. Lunch, juicer och frukt ingår, alkohol och extras är inte inkluderade.

Puerto Princesa: En enkel resa till/från El Nido

10. Puerto Princesa: En enkel resa till/från El Nido

Upplev enkla och effektiva transporter mellan El Nido och Puerto Princesa City! Luta dig tillbaka och känn dig bekväm när din professionella chaufför tar dig från en plats till en annan i ett avslappnat och modernt luftkonditionerat fordon. Med denna lugna och bekväma transfer kan du uppskatta din resa till Palawan utan att behöva oroa dig för att hitta kollektivtrafik - allt kommer att vara klart och organiserat för dig! Med 10 platser och flera tillgängliga tidtabeller kan det delade transferalternativet ge dig en resa på din önskade tid.

Lägg till datum

Saker att göra i
El Nido

Toppaktiviteter

Toppsevärdheter i El Nido

Alla aktiviteter

20 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 2

Immersion-upplevelser

Utforska i närheten av El Nido

Utforska alla

El Nido: Fler aktiviteter och sevärdheter

El Nido: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.