Saker att göra i
El Nido

Alla aktiviteter

Våra mest rekommenderade saker att göra i El Nido

El Nido: Island Hopping Tour A Laguner och stränder

El Nido: Island Hopping Tour A Laguner och stränder

Tillbringa dagen med ö-hopping i paradiset på en El Nido-kryssning till djupblå laguner och vita sandstränder. Utforska Bacuit Bay, Big Lagoon, Seven Commandos Beach, Secret Lagoon och ett snorklingsområde. Berika din resa med valfri hyrutrustning inklusive vattenskor, fenor och kajaker. Din dag kommer att innehålla upp till fyra stopp totalt. Börja med Secret Lagoon, en hemlig värld gömd i de taggiga klippväggarna. Fortsätt till Shimizu Island, en underbar strand med kristallklart vatten. Senare beger du dig till Seven Commandos Beach, kantad av kokospalmer och ren vit sand. Njut av en lunch mellan äventyren. Big Lagoon kommer också att vara ett av dina resmål - betala premiumavgiften och hyr en kajak för att komma in.

Transfer mellan Puerto Princesa och El Nido

Transfer mellan Puerto Princesa och El Nido

Njut av en smidig resa mellan Puerto Princesa och El Nido. Luta dig tillbaka och koppla av i luftkonditionerad komfort och låt en erfaren chaufför köra dig direkt till din önskade destination. Välj mellan en delad eller privat transfer.  Om din kommande semester har ett avslappnat och flexibelt schema kan du välja delad transfer med tidsluckor som är tillgängliga under hela dagen. Om du föredrar en transfer som snabbt är tillgänglig kan du boka en privat bil. Njut av  en rymlig interiör för upp till 13 personer.

El Nido Island Hopping Tour C: Dolda stränder och helgedom

El Nido Island Hopping Tour C: Dolda stränder och helgedom

Denna unika tur tar dig över de världsberömda stränderna i El Nido som inkluderar Hidden Beach, Secret Beach, Helicopter Island, Talisay Beach och Matinloc Island. Dagen börjar med en tidig avresa till El Nido Pier, där du åker till ditt första stopp: Helicopter Island, som fått sitt namn efter sina unika klippformationer som på avstånd ser ut som en helikopter. Besök Matinloc Shrine, som också är känd som Shine of Our Lady of Matinloc, en sprituell oas. När du har fått höra historierna bakom denna plats kan du bege dig till Secret Beach. Den är gömd från strandlinjen och är som ditt eget privata paradis. Missa inte chansen att se och simma längs El Nidos finaste stränder.

El Nido: Dolda stränder och laguner Båthoppning Tour D

El Nido: Dolda stränder och laguner Båthoppning Tour D

Upptäck de himmelska naturområdena och smaragdgröna vattnen runt El Nido på en heldagstur till regionens hemliga platser. Besök hemliga stränder och berömda laguner med tid för att njuta av vattenaktiviteter. Upptäck Cadlao Island, Small Lagoon, Nat Nat Beach, Paradise Beach och Bukal Island. Efter upphämtning och en kort säkerhetsgenomgång ger sig båten ut på det kristallklara havet. Det första stoppet är vid Small Lagoon, där mystiska klippor och klart vatten väntar på dig. Fortsätt till Cadlao Island och simma i den vackra lagunen. Besök Nat Nat och Paradise Beach, dolda stränder på ön där grunt vatten och lugna vågor gör att även nybörjare kan njuta av havet. När turen är slut kommer du att släppas av på samma plats som mötet.

El Nido: Island Hopping Tour B Cudognong Cave & Mer

El Nido: Island Hopping Tour B Cudognong Cave & Mer

Börja turen med att gå ombord på din båt och gör dig redo för lite öhoppning. Ni kommer att besöka Snake Island, som fått sitt namn från sina ständigt föränderliga sandbankar. Snake Island är ett välkänt fotomotiv för turister. Därefter upptäcker du Popolkan Island med sitt rika marina liv och rika rev och njuter av lite snorkling eller simning i kristallblått vatten. Lyssna sedan på berättelser om andra världskriget i Cudognong Cave där japanska soldater ofta gömde sig. Andra höjdpunkter på resan är Cathedral Cave och ön Entalula, som är känd för sin vita sandstrand. I slutet av turen släpps du av vid samma startpunkt.

Puerto Princesa: En enkel resa till/från El Nido

Puerto Princesa: En enkel resa till/från El Nido

Upplev enkla och effektiva transporter mellan El Nido och Puerto Princesa City! Luta dig tillbaka och känn dig bekväm när din professionella chaufför tar dig från en plats till en annan i ett avslappnat och modernt luftkonditionerat fordon. Med denna lugna och bekväma transfer kan du uppskatta din resa till Palawan utan att behöva oroa dig för att hitta kollektivtrafik - allt kommer att vara klart och organiserat för dig! Med 10 platser och flera tillgängliga tidtabeller kan det delade transferalternativet ge dig en resa på din önskade tid.

El Nido: Äventyrstur med jeepney och lunch

El Nido: Äventyrstur med jeepney och lunch

Ge dig ut på äventyr i en jeepney runt El Nido och upptäck stränder, njut av en guidad tur, hoppa från klippor vid ett vattenfall och ät traditionell mat på den här turen. Börja din spännande resa med en tur i en traditionell jeepney till Lio Beach. Nästa stopp blir på en gård där ni får uppleva den utsökta boodle-fight-lunchen, ett traditionellt filippinskt sätt att äta där ni med händerna avnjuter läckra rätter över ett bord klätt med bananblad. Efter lunchen tar ni en guidad vandring genom en skog som leder er till Bulalacao Waterfalls där ni kan njuta av det lugna och förtrollande landskapet. Ta ett uppfriskande dopp i vattnet eller, om du känner dig vågad, prova att hoppa från en klippa. Därefter besöker du Nacpan, en hisnande strand med 4 kilometer orörd vit sand och turkost vatten kantat av kokospalmer. Välj att simma i havet eller luta dig tillbaka och koppla av på en solstol. Njut av obegränsat med cocktails medan du spelar roliga spel eller tittar på solnedgången från strandklubben. Avsluta dagen med en rolig karaoke-session med dina nya vänner. Åk sedan tillbaka till stan för att avsluta kvällen på en poolbar på taket. Få nya vänner eftersom de flesta av våra gäster är ensamresenärer, roliga par och grupper av vänner som är glada och angelägna om att träffa människor från hela världen.

El Nido: Äventyr med öluffning (Tur A)

El Nido: Äventyr med öluffning (Tur A)

Besök El Nido på denna guidade tur, ett måste-resmål i Filippinerna känt för sin naturliga skönhet, avskilda stränder och smaragdgröna laguner omgivna av imponerande klippformationer. Följ med din guide till fyra olika platser där du kan umgås med naturen, ge dig ut på nya äventyr och ha roligt i solen. Besök Seven Commandos Beach, en fantastisk vit sandstrand med turkost vatten, kokospalmer och några strandhak. Spela roliga spel som volleyboll eller koppla av och ta ett dopp i det orörda vattnet. Res till Big Lagoon, en plats som känns som hämtad ur en fantasybok med sitt smaragdgröna vatten och förtrollande landskap. Här finns några av de mest dramatiska kalkstensformationerna i världen. Hyr en kajak och paddla dig fram genom lagunens öppning och se de hisnande vyerna där inne. Bege dig till en snorklingsplats där du kan simma, snorkla och komma nära det lokala marina livet. Efter snorklingen besöker du Entalula Island, en strand med bländande vit och pudrig sand som bakifrån ramas in av höga karstklippor kantade av frodiga gröna inhemska träd. Efter öluffningen åker du tillbaka till stan för att avsluta dagen i poolbaren på taket. Få nya vänner med deltagare som är ensamresenärer, roliga par och grupper av vänner som är glada och angelägna om att träffa människor från hela världen.

El Nido Tour A: Heldagstur med lunch och upphämtning

El Nido Tour A: Heldagstur med lunch och upphämtning

Under ditt besök i Palawan bör du ta dig tid att upptäcka de fantastiska öarna i regionen. Upptäck vackra laguner, orörda stränder och kristallklart vatten på denna heldagstur med lunch och upphämtning på hotellet ingår. Börja dagen med ett besök i Big Lagoon, en lugn turkos vattenväg som ligger inbäddad mellan höga kalkstensklippor. När du glider fram över det fridfulla vattnet på en traditionell utriggarbåt kan du njuta av lugnet och den imponerande utsikten. Därefter beger du dig till Secret Lagoon, en dold pärla som endast är tillgänglig genom en liten öppning i klippan. Här finns en naturlig swimmingpool som omges av en klippvägg. Förundras över det gnistrande klara vattnet och den fridfulla atmosfären. Njut av en lunch på stranden på ön Shimizu eller närliggande öar eller i båten, känd för sina höga kalkstensklippor och livliga marina liv. Efter lunch kan du utforska öns undervattensvärld med snorkel. Stanna till vid Seven Commandos Beach för lite avkoppling. Med sina vita sandstränder, kokospalmer och kristallklara vatten är detta ett riktigt tropiskt paradis. Ta en uppfriskande simtur, delta i några strandaktiviteter eller bara njut av solen. Rutten kan variera i ordning och lunchstopp kommer att bestämmas baserat på guidens bedömning.

El Nido Town: Transfer till/från Nacpan Beach

El Nido Town: Transfer till/från Nacpan Beach

Nacpan Beach har utsetts till en av världens bästa stränder, och därför är en resa till El Nido ofullständig utan att besöka den. Den ligger cirka 45 minuter från den egentliga staden och det är ont om kollektivtrafik. Denna bekväma transfertjänst har flera avgångstider till Nacpan Beach från själva staden El Nido. Mötesplatsen är också bekvämt belägen precis längs Calle Amboy. När alla resenärer är ombord åker vi upp till Nacpan så att du kan njuta av ett tropiskt paradis. En bar och restaurang finns också längs stranden, liksom flera resorter där du kan köpa förfriskningar från.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om El Nido

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i El Nido?

Toppattraktionerna du inte bör missa i El Nido:

Sevärdheterna i El Nido du inte bör missa

Vilka är de bästa dagsturerna från El Nido?

De bästa dagsturerna från El Nido:

Se alla dagsturer från El Nido på GetYourGuide

Vilka är de bästa turerna att göra i El Nido med barn?

De bästa turerna att göra i El Nido med barn:

Se alla familjevänliga aktiviteter i El Nido på GetYourGuide

Vilka är de bästa erbjudandena och rabatterna på aktiviteter och sevärdheter i El Nido?

Här är de bästa erbjudandena och rabatterna på aktiviteter och sevärdheter i El Nido?

Se alla erbjudanden och rabatter i El Nido på GetYourGuide

De mest populära sevärdheterna i El Nido

Att göra i El Nido

Städer i Filippinerna

El Nido: Fler aktiviteter och sevärdheter

El Nido: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om El Nido

Samlat omdöme

4.0
(231 recensioner)

Det tog ett tag att komma igång men när det väl gjorde det var det otroligt. Älskade att snorkla på 7 Commandos, en av de vackraste stränderna jag någonsin sett, den hemliga lagunen var också helt underbar och vi tillbringade den perfekta tiden på varje plats. Skulle definitivt hyra en snorkel men behöver inte vattenskor för denna turné.

Välorganiserad tur, båten var inte trång. Stoppen var välorganiserade. Upphämtning sker på ett bra ställe. Stort shout out till guiden och båtbesättningen! Lunchen var också mycket god och generös! Fantastisk upplevelse!

Absolut värt att se! Det är väldigt turistigt men det är att vänta. Stränderna och öarna är vackra.

Fantastisk resa, äventyrsspäckad dag med vackra scener och platser. Ett måste i el nido

En magnifik dag full av upptäckter och gott humör, med en utsökt lunch!