Eiffeltornets topp (3:e våning)

  • Guidade turer
  • Entrébiljetter med värd
  • Paketerbjudanden
  • Andra upplevelser
  • Vattenaktiviteter
27 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 2

Eiffeltornets topp (3:e våning): Fler aktiviteter och sevärdheter

Eiffeltornets topp (3:e våning): Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Eiffeltornets topp (3:e våning)

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 22 916 omdömen

Vi hade bara 2 dagar på oss att uppleva Paris sevärdheter. Vi var oroliga att vi på grund av den långa kön bara skulle kunna se bara 1 eller 2 sevärdheter. På grund av denna Paris in 1 Day-resa lyckades vi passa in på toppmötet i Eiffeltornet, Louvren, inklusive Mona Lisa samt en mycket avkopplande och lärorik resa på Siene samt mer än tillräckligt med tid att spendera på dessa platser. Det gav oss en extra dag för att utforska några av de mindre upptagna attraktionerna. Verkligen ett måste om du har begränsad tid. Se bara till att boka i god tid, särskilt under högsäsong.

Turnén var mycket trevlig, ns. mycket trevlig guide Jeanette väntade på oss flera gånger eftersom vi var vilse.. hon går inte på båten för kryssningen utan väntar på oss på vår. gå tillbaka och följa med oss till louvrmuseet, gå in med en förmånlig körbana som en grupp och sedan efter att ha förklarat hur man vänder den hälsade han oss välkomna med ett stort leende. Rekommenderad!

Om du bara har en kort tid är det här turnén för dig! Vår guide var vänlig, kunnig, mycket punktlig och en sådan trooper-som tog oss genom magiska trädgårdar i regnet! Hon såg också till att alla hade biljetter och visste när de skulle återanvända! Vyerna är fantastiska. Vi valde alla tre alternativen till toppen, det är vi värt! Du får också "fritid" att titta runt.

Detta var en mycket välplanerad och organiserad turné som såg mycket av Paris på 6 timmar. Vi njöt verkligen av kombinationen av promenader, tunnelbana och flodbåten i 1 timme på noten. Janet vår mycket vänliga välinformerade vänliga reseguide var exceptionell, så glad att vi hade henne idag!!! Tack ännu en fantastisk turné från ditt företag Deb &Dave Australia

Superlätt att använda, punktlig och flexibel. väldigt snäll också