Eiffeltornet

Bokad mer än 2 500 gånger förra veckan

Eiffeltornet
Paris kommer att vara värdstad för de olympiska och paralympiska spelen från 26 juli till 8 september. Av säkerhetsskäl kommer avgränsningar att finnas på plats runt attraktioner under denna period.

Eiffeltornet: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Paris: Kvällskryssning på floden med musik

Paris: Kvällskryssning på floden med musik

Njut av Paris nattliga sken på en sightseeingkryssning på floden Seine. Se ljusets stad och njut av den avkopplande atmosfären ombord medan musik spelas. Ta del av panoramautsikten över Eiffeltornet, Louvren, Notre-Dame de Paris, Orsay-museet, Alexandre III-bron, Concorde-torget, Petit och Grand Palace, Marie-bron och mycket mer medan du seglar. Om du vill veta mer om monumenten du ser kan du ladda ner appen för att använda den under kryssningen (instruktioner för nedladdning finns på bekräftelsekupongen).

Paris: Inträdesbiljett till Eiffeltornet med valfri tillgång till toppmötet

Paris: Inträdesbiljett till Eiffeltornet med valfri tillgång till toppmötet

Få tillgång till Eiffeltornet och beundra den hisnande utsikten från den utvalda våningen i den ikoniska byggnaden. Tillbringa så mycket tid du vill i tornet och utforska de olika nivåerna i din egen takt. Se Paris från ovan och från ett helt nytt perspektiv. Förundras över Louvrens gamla fasad och finansdistriktet La Defense. Beundra det färgglada Pompidou-museet och den stora vita basilikan Sacré-Coeur. Om du väljer toppalternativet har du förmånen att beundra Paris stad från dess högsta punkt. På vägen ner kan du ta del av de många intressanta aktiviteterna på första våningen. Testa ditt mod genom att gå på glasgolvet!

Paris: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

Paris: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

Upplev det bästa av Paris på bara en, två eller tre dagar med denna hop-on hop-off-tur! De 100% rena bussarna ger ett bekvämt och bekvämt sätt att se stadens främsta landmärken och attraktioner, inklusive Louvren, Notre-Dame-katedralen, Champs-Elysées, Arc de Triomphe, Eiffeltornet och mer. När du turnerar i staden kan du använda ljudguidekommentaren för att lära dig mer om Paris och hoppa av vid varje stopp för att utforska sevärdheterna mer detaljerat. Besök Louvren-museet, beundra Notre Dame-katedralen, shoppa lite i Champs-Elysées, besök toppen av Triumfbågen eller Eiffeltornet och njut av fantastisk utsikt över staden. Ta en promenad i Latin Quarter, Marais eller Ile de Saint Louis och lära dig mer om Paris genom ljudguidekommentaren. En barnvänlig kanal är tillgänglig för de små på engelska och franska. Din biljett är giltig i 24, 48 eller 72 timmar vid första validering, och du kan hoppa på och av bussen så många gånger du vill inom giltighetsperioden. Rutten stannar enligt följande: 1. Haussmann - Grands Magasins - 11, Rue Auber 75009 Paris2. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Paris3. Musee Du Louvre - Place Du Carrousel 75002 Paris4. Notre-Dame - 13 Rue Saint-Jacques 75005 Paris 5. Musee D'orsay - 8, Quai Anatole-France 75007 Paris6. Concorde - 12, Place De La Concorde 75008 Paris7. Champs-Elysées - Georve V -116, Avenue Des Champs-Elysées 75008 Paris8. Trocadero - 50, Avenue Du Président Wilson 75016 Paris9. Tour Eiffel - 69, Quai Branly 75007 Paris10. Pont Alexandre III - Invalides - 41, Quai D'orsay 75007 Paris

Paris: Flodkryssning med Illuminations med ljudkommentarer

Paris: Flodkryssning med Illuminations med ljudkommentarer

Ta en dags- eller kvällskryssning på floden Seine och njut av spektakulära vyer över Paris upplyst mot natthimlen eller när solen är framme. Njut av informativa ljudkommentarer på din smartphone medan du kryssar på denna båttur förbi stadens mest berömda byggnader. Gå ombord på denna båtutflykt tur och retur för att se Paris på natten eller dagen. Lyssna på ljudguiden ombord (tillgänglig på franska, engelska, spanska, tyska, italienska, portugisiska, kinesiska, ryska, polska, japanska, koreanska, nederländska, arabiska och hindi) eller utforska den interaktiva webbappen (tillgänglig på franska, engelska, spanska, tyska, italienska, portugisiska, kinesiska, ryska, japanska, arabiska och hindi) för att lära dig mer om Eiffeltornet, Louvren och andra sevärdheter. Ljudguiden finns tillgänglig ombord på båten. Webbappen finns tillgänglig i båten och på soldäcket. Glid försiktigt genom dagens och gårdagens Paris medan du njuter av panoramautsikten från den klassiska trimaranbåten, med terrass och yttre passager. Förundras över ikoniska sevärdheter som Eiffeltornet, Les Invalides och Musée d'Orsay. Se de spöklika gargoylerna i Notre Dame och passera den imponerande fasaden på Louvren, Grand Palais och många fler platser.

Paris: Big Bus Hop-On Hop-Off Tours med valfri kryssning

Paris: Big Bus Hop-On Hop-Off Tours med valfri kryssning

Fördjupa dig i ljusets stad med en hop-on hop-off-tur med dubbeldäckad buss i Paris. Med bekväma säten och underhållande ljudkommentarer kommer du att upptäcka den fascinerande historien och det dagliga livet på denna otroliga destination. Utforska i din egen takt, utan att behöva oroa dig för transport eller att navigera i den livliga staden nedanför. Våra öppna bussar tar dig till de mest ikoniska platserna i Paris, inklusive Triumfbågen, Grand Palais, Opera Garnier, Champs de Mars och Notre Dame. Med viktiga stopp vid måste-se-attraktioner kan du hoppa på och av så många gånger du vill och ta god tid på dig vid varje plats. Vi gör det enkelt att se de främsta attraktionerna på din Paris-bucketlist med ditt val av en en- eller tvådagarsbiljett. Ta in den fantastiska utsikten från toppen av Eiffeltornet, ta en bild på Trocadéro och promenera genom de vackra trädgårdarna vid Musée Rodin. Och om du behöver en paus från sightseeingen kan du bara luta dig tillbaka och koppla av på bussen och njuta av den vackra utsikten över Paris från ovan. Vår toppmoderna flerspråkiga ljudguide är den perfekta följeslagaren för din tur och ger dig information om den unika historien och kulturen för varje landmärke när du åker. Oavsett om du är intresserad av arkitekturen i Louvren eller glamouren på Champs-Élysées, har vår audioguide allt du behöver veta. Gör ditt Parisäventyr ännu mer oförglömligt med en flodkryssning längs Seine. Denna 1-timmes flodkryssning visar de bästa landmärkena vid floden i Paris. Du får se vackra monument och ikoniska broar, med live-guidade kommentarer som förklarar deras historiska och kulturella betydelse. Kryssningarna avgår vid Eiffeltornet. Oavsett om du är en förstagångsbesökare eller en erfaren resenär är vår Big Bus Hop-On Hop-Off Tour det perfekta sättet att uppleva det bästa av Paris.

Paris: Eiffeltornets topp eller andra våning

Paris: Eiffeltornets topp eller andra våning

Njut av fågelperspektiv över Paris från Eiffeltornets observationsdäck på andra våningen. Möt din guide bredvid Eiffeltornet för en kort introduktion till tornets historia. Sedan kan du njuta av tillgång till andra våningen med hiss och höra intressanta berättelser och anekdoter om tornets unika historia från din guide. Lär dig mer om "Ljusstaden" och njut av privilegierad utsikt över Notre Dame, Louvren, Triumfbågen och Les Invalides. Din guide kommer sedan att lämna dig för att njuta av Eiffeltornet i din egen takt. Ascend till toppen (om alternativet bokas) på din fritid för ännu mer hisnande utsikt och njut av ett glas bubblande i Champagne Bar (om alternativet bokas). På vägen ner, se till att du stannar på 1: a våningen för att gå på ett nytt glasgolv, 200 meter över marken.

Paris: Louvren reserverad biljett och flodkryssning Combo

Paris: Louvren reserverad biljett och flodkryssning Combo

Kliv in i Louvren, hem för berömda konstverk, inklusive Mona Lisa. Dra nytta av biljetter med tidsbestämd entré och försvinn in i de berömda salarna. Senare tar du en sightseeingkryssning längs Seine. Beundra alla skatter som Louvren har att erbjuda, dess berömda mästerverk, inklusive Venus de Milo, Napoleon I:s kröning och Leonardo da Vincis Mona Lisa. Känn dig fri att utforska museet i din egen takt. Avsluta dagen med en sightseeingkryssning längs Seine när du vill under din vistelse för att få den bästa utsikten över den franska huvudstaden.

Paris: Seinekryssning och crepeprovning nära Eiffeltornet

Paris: Seinekryssning och crepeprovning nära Eiffeltornet

Se Paris sevärdheter från vattnet på en kryssning längs Seine, och lär dig mer om dem med en audioguide. Njut av en traditionell fransk crepe före eller efter kryssningen. För kryssningen, träffas på "Bateaux Parisiens" / Port de la Bourdonnais precis bredvid Eiffeltornet för att gå ombord på båten. När du kryssar längs floden Seine, varva ner medan du funderar över Paris historia och beundra dess många monument som Louvren, Orsay-museet, Notre Dame-katedralen och de många broarna med sin unika arkitektur. Njut av audioguide-kommentar ombord som finns på 14 språk, som du också kan lyssna på från en applikation på din smartphone. Före eller efter kryssningen kan du njuta av smaken av en äkta fransk crepe på en lokal buffé nära Eiffeltornet. Denna tur kombinerar elegansen i parisisk sightseeing med de härliga smakerna i Frankrike, vilket gör det till ett perfekt val för dem som vill fördjupa sig i Paris romantik och mat. Admire den pittoreska utsikten över Eiffeltornet och Paris medan du njuter av denna läckra franska delikatess.

Paris: Tillträde till Eiffeltornet på toppnivå eller andra våningen

Paris: Tillträde till Eiffeltornet på toppnivå eller andra våningen

Slut dig till en liten grupp för att besöka Eiffeltornet. Din biljett ger dig tillgång till Eiffeltornet i all lugn och ro. Ta en rundtur i ett av de mest besökta monumenten i världen med denna biljett till Eiffeltornet. Din guide kommer att följa dig hela vägen till den ikoniska "Järnladyn" samtidigt som han berättar fascinerande historier om hur, när, varför och av vem det byggdes. Lär dig mer om "Ljusets stad" och njut av den privilegierade utsikten över Notre Dame, Louvren, Triumfbågen och Les Invalides. Din guide kommer sedan att lämna dig för att njuta av Eiffeltornet i din egen takt.

Paris: Eiffeltornets topp eller andra våning

Paris: Eiffeltornets topp eller andra våning

Besök ett av huvudstadens mest oförglömliga monument med en biljett till den andra nivån och, om alternativet väljs, till toppen. Lär dig mer om tornet av din guide. Njut av visningsplattformarna och blicka ut mot Notre Dame-katedralen, Les Invalides, allt i din egen takt. Efter en kort introduktion som kommer att avslöja historien om det emblematiska tornet, stiger du upp till 2: a våningen med hiss. Gå upp till toppen med hiss om du har valt det här alternativet. Ta in den spektakulära utsikten över den franska huvudstaden och upptäck emblematiska monument från ovan.

515 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Eiffeltornet

Eiffeltornet: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Paris: Kvällskryssning på floden med musik

Paris: Kvällskryssning på floden med musik

Njut av Paris nattliga sken på en sightseeingkryssning på floden Seine. Se ljusets stad och njut av den avkopplande atmosfären ombord medan musik spelas. Ta del av panoramautsikten över Eiffeltornet, Louvren, Notre-Dame de Paris, Orsay-museet, Alexandre III-bron, Concorde-torget, Petit och Grand Palace, Marie-bron och mycket mer medan du seglar. Om du vill veta mer om monumenten du ser kan du ladda ner appen för att använda den under kryssningen (instruktioner för nedladdning finns på bekräftelsekupongen).

Paris: Inträdesbiljett till Eiffeltornet med valfri tillgång till toppmötet

Paris: Inträdesbiljett till Eiffeltornet med valfri tillgång till toppmötet

Få tillgång till Eiffeltornet och beundra den hisnande utsikten från den utvalda våningen i den ikoniska byggnaden. Tillbringa så mycket tid du vill i tornet och utforska de olika nivåerna i din egen takt. Se Paris från ovan och från ett helt nytt perspektiv. Förundras över Louvrens gamla fasad och finansdistriktet La Defense. Beundra det färgglada Pompidou-museet och den stora vita basilikan Sacré-Coeur. Om du väljer toppalternativet har du förmånen att beundra Paris stad från dess högsta punkt. På vägen ner kan du ta del av de många intressanta aktiviteterna på första våningen. Testa ditt mod genom att gå på glasgolvet!

Paris: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

Paris: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

Upplev det bästa av Paris på bara en, två eller tre dagar med denna hop-on hop-off-tur! De 100% rena bussarna ger ett bekvämt och bekvämt sätt att se stadens främsta landmärken och attraktioner, inklusive Louvren, Notre-Dame-katedralen, Champs-Elysées, Arc de Triomphe, Eiffeltornet och mer. När du turnerar i staden kan du använda ljudguidekommentaren för att lära dig mer om Paris och hoppa av vid varje stopp för att utforska sevärdheterna mer detaljerat. Besök Louvren-museet, beundra Notre Dame-katedralen, shoppa lite i Champs-Elysées, besök toppen av Triumfbågen eller Eiffeltornet och njut av fantastisk utsikt över staden. Ta en promenad i Latin Quarter, Marais eller Ile de Saint Louis och lära dig mer om Paris genom ljudguidekommentaren. En barnvänlig kanal är tillgänglig för de små på engelska och franska. Din biljett är giltig i 24, 48 eller 72 timmar vid första validering, och du kan hoppa på och av bussen så många gånger du vill inom giltighetsperioden. Rutten stannar enligt följande: 1. Haussmann - Grands Magasins - 11, Rue Auber 75009 Paris2. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Paris3. Musee Du Louvre - Place Du Carrousel 75002 Paris4. Notre-Dame - 13 Rue Saint-Jacques 75005 Paris 5. Musee D'orsay - 8, Quai Anatole-France 75007 Paris6. Concorde - 12, Place De La Concorde 75008 Paris7. Champs-Elysées - Georve V -116, Avenue Des Champs-Elysées 75008 Paris8. Trocadero - 50, Avenue Du Président Wilson 75016 Paris9. Tour Eiffel - 69, Quai Branly 75007 Paris10. Pont Alexandre III - Invalides - 41, Quai D'orsay 75007 Paris

Paris: Flodkryssning med Illuminations med ljudkommentarer

Paris: Flodkryssning med Illuminations med ljudkommentarer

Ta en dags- eller kvällskryssning på floden Seine och njut av spektakulära vyer över Paris upplyst mot natthimlen eller när solen är framme. Njut av informativa ljudkommentarer på din smartphone medan du kryssar på denna båttur förbi stadens mest berömda byggnader. Gå ombord på denna båtutflykt tur och retur för att se Paris på natten eller dagen. Lyssna på ljudguiden ombord (tillgänglig på franska, engelska, spanska, tyska, italienska, portugisiska, kinesiska, ryska, polska, japanska, koreanska, nederländska, arabiska och hindi) eller utforska den interaktiva webbappen (tillgänglig på franska, engelska, spanska, tyska, italienska, portugisiska, kinesiska, ryska, japanska, arabiska och hindi) för att lära dig mer om Eiffeltornet, Louvren och andra sevärdheter. Ljudguiden finns tillgänglig ombord på båten. Webbappen finns tillgänglig i båten och på soldäcket. Glid försiktigt genom dagens och gårdagens Paris medan du njuter av panoramautsikten från den klassiska trimaranbåten, med terrass och yttre passager. Förundras över ikoniska sevärdheter som Eiffeltornet, Les Invalides och Musée d'Orsay. Se de spöklika gargoylerna i Notre Dame och passera den imponerande fasaden på Louvren, Grand Palais och många fler platser.

Paris: Big Bus Hop-On Hop-Off Tours med valfri kryssning

Paris: Big Bus Hop-On Hop-Off Tours med valfri kryssning

Fördjupa dig i ljusets stad med en hop-on hop-off-tur med dubbeldäckad buss i Paris. Med bekväma säten och underhållande ljudkommentarer kommer du att upptäcka den fascinerande historien och det dagliga livet på denna otroliga destination. Utforska i din egen takt, utan att behöva oroa dig för transport eller att navigera i den livliga staden nedanför. Våra öppna bussar tar dig till de mest ikoniska platserna i Paris, inklusive Triumfbågen, Grand Palais, Opera Garnier, Champs de Mars och Notre Dame. Med viktiga stopp vid måste-se-attraktioner kan du hoppa på och av så många gånger du vill och ta god tid på dig vid varje plats. Vi gör det enkelt att se de främsta attraktionerna på din Paris-bucketlist med ditt val av en en- eller tvådagarsbiljett. Ta in den fantastiska utsikten från toppen av Eiffeltornet, ta en bild på Trocadéro och promenera genom de vackra trädgårdarna vid Musée Rodin. Och om du behöver en paus från sightseeingen kan du bara luta dig tillbaka och koppla av på bussen och njuta av den vackra utsikten över Paris från ovan. Vår toppmoderna flerspråkiga ljudguide är den perfekta följeslagaren för din tur och ger dig information om den unika historien och kulturen för varje landmärke när du åker. Oavsett om du är intresserad av arkitekturen i Louvren eller glamouren på Champs-Élysées, har vår audioguide allt du behöver veta. Gör ditt Parisäventyr ännu mer oförglömligt med en flodkryssning längs Seine. Denna 1-timmes flodkryssning visar de bästa landmärkena vid floden i Paris. Du får se vackra monument och ikoniska broar, med live-guidade kommentarer som förklarar deras historiska och kulturella betydelse. Kryssningarna avgår vid Eiffeltornet. Oavsett om du är en förstagångsbesökare eller en erfaren resenär är vår Big Bus Hop-On Hop-Off Tour det perfekta sättet att uppleva det bästa av Paris.

Paris: Eiffeltornets topp eller andra våning

Paris: Eiffeltornets topp eller andra våning

Njut av fågelperspektiv över Paris från Eiffeltornets observationsdäck på andra våningen. Möt din guide bredvid Eiffeltornet för en kort introduktion till tornets historia. Sedan kan du njuta av tillgång till andra våningen med hiss och höra intressanta berättelser och anekdoter om tornets unika historia från din guide. Lär dig mer om "Ljusstaden" och njut av privilegierad utsikt över Notre Dame, Louvren, Triumfbågen och Les Invalides. Din guide kommer sedan att lämna dig för att njuta av Eiffeltornet i din egen takt. Ascend till toppen (om alternativet bokas) på din fritid för ännu mer hisnande utsikt och njut av ett glas bubblande i Champagne Bar (om alternativet bokas). På vägen ner, se till att du stannar på 1: a våningen för att gå på ett nytt glasgolv, 200 meter över marken.

Paris: Louvren reserverad biljett och flodkryssning Combo

Paris: Louvren reserverad biljett och flodkryssning Combo

Kliv in i Louvren, hem för berömda konstverk, inklusive Mona Lisa. Dra nytta av biljetter med tidsbestämd entré och försvinn in i de berömda salarna. Senare tar du en sightseeingkryssning längs Seine. Beundra alla skatter som Louvren har att erbjuda, dess berömda mästerverk, inklusive Venus de Milo, Napoleon I:s kröning och Leonardo da Vincis Mona Lisa. Känn dig fri att utforska museet i din egen takt. Avsluta dagen med en sightseeingkryssning längs Seine när du vill under din vistelse för att få den bästa utsikten över den franska huvudstaden.

Paris: Seinekryssning och crepeprovning nära Eiffeltornet

Paris: Seinekryssning och crepeprovning nära Eiffeltornet

Se Paris sevärdheter från vattnet på en kryssning längs Seine, och lär dig mer om dem med en audioguide. Njut av en traditionell fransk crepe före eller efter kryssningen. För kryssningen, träffas på "Bateaux Parisiens" / Port de la Bourdonnais precis bredvid Eiffeltornet för att gå ombord på båten. När du kryssar längs floden Seine, varva ner medan du funderar över Paris historia och beundra dess många monument som Louvren, Orsay-museet, Notre Dame-katedralen och de många broarna med sin unika arkitektur. Njut av audioguide-kommentar ombord som finns på 14 språk, som du också kan lyssna på från en applikation på din smartphone. Före eller efter kryssningen kan du njuta av smaken av en äkta fransk crepe på en lokal buffé nära Eiffeltornet. Denna tur kombinerar elegansen i parisisk sightseeing med de härliga smakerna i Frankrike, vilket gör det till ett perfekt val för dem som vill fördjupa sig i Paris romantik och mat. Admire den pittoreska utsikten över Eiffeltornet och Paris medan du njuter av denna läckra franska delikatess.

Paris: Tillträde till Eiffeltornet på toppnivå eller andra våningen

Paris: Tillträde till Eiffeltornet på toppnivå eller andra våningen

Slut dig till en liten grupp för att besöka Eiffeltornet. Din biljett ger dig tillgång till Eiffeltornet i all lugn och ro. Ta en rundtur i ett av de mest besökta monumenten i världen med denna biljett till Eiffeltornet. Din guide kommer att följa dig hela vägen till den ikoniska "Järnladyn" samtidigt som han berättar fascinerande historier om hur, när, varför och av vem det byggdes. Lär dig mer om "Ljusets stad" och njut av den privilegierade utsikten över Notre Dame, Louvren, Triumfbågen och Les Invalides. Din guide kommer sedan att lämna dig för att njuta av Eiffeltornet i din egen takt.

Paris: Eiffeltornets topp eller andra våning

Paris: Eiffeltornets topp eller andra våning

Besök ett av huvudstadens mest oförglömliga monument med en biljett till den andra nivån och, om alternativet väljs, till toppen. Lär dig mer om tornet av din guide. Njut av visningsplattformarna och blicka ut mot Notre Dame-katedralen, Les Invalides, allt i din egen takt. Efter en kort introduktion som kommer att avslöja historien om det emblematiska tornet, stiger du upp till 2: a våningen med hiss. Gå upp till toppen med hiss om du har valt det här alternativet. Ta in den spektakulära utsikten över den franska huvudstaden och upptäck emblematiska monument från ovan.

De mest populära sevärdheterna i Paris

Att göra i Eiffeltornet

Städer i Frankrike

Eiffeltornet: Fler aktiviteter och sevärdheter

Eiffeltornet: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Eiffeltornet

Samlat omdöme

4.3
(81 538 recensioner)

En aktivitet som du måste göra för att verkligen uppskatta Eiffeltornets storslagenhet och historia! Denna turné erbjuder en djupgående inblick i tornets ursprung och Gustave Eiffels storslagna vision. Vår guide, Liz, var exceptionellt kunnig och begåvad. En passionerad doktorand som har besökt 48 länder och talar flera språk, hon gjorde upplevelsen oförglömlig. Hennes imponerande kunskap och varma gästfrihet fick oss att känna oss otroligt välkomna.

Liz var fantastisk. Hennes passion för att dela historien om Eiffel och koppla den till fransk historia var utmärkt. Hon kommunicerar en verklig kärlek till Paris och delar den tydligt med gästerna.

Vår guide Sadima var perfekt, hon ledde oss till toppmötet och förklarade allt, mycket trevlig och snäll person, vi lärde oss mycket om Eiffeltornet och Paris stad.

guiden var mycket trevlig och framför allt var det intressant att lyssna på historien om tornet samt spänningen att klättra upp i det

Resan var jättebra! Även om vädret inte samarbetade gjorde Ami vår upplevelse mycket minnesvärd. Skulle definitivt rekommendera!