Eiffeltornet

Kronjuvelen i Paris skyline är en ikonisk symbol för själva Frankrike och upplevs bäst på nära håll.

  • Guidade turer
  • Entrébiljetter med värd
  • Paketerbjudanden
  • Vattenaktiviteter
  • Privata turer
102 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 7

Eiffeltornet: Fler aktiviteter och sevärdheter

Eiffeltornet: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Eiffeltornet

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 66 104 omdömen

vacker upplevelse. Paris på natten är ännu vackrare och Eiffeltornet när det lyser är en syn jag aldrig kommer att glömma. kön vid pir 3 var lång, jag kände för att ge upp. sen började x tur flöda väldigt snabbt, killarna i organisationen är väldigt duktiga och ger den viktigaste infon. med getYourGuide hade jag inga problem med att lösa in kupongen i biljettboxen så jag sparade 2 filer. möjlighet att släppa in barnvagnar i bateau och parkera dem.

Om du bara har en kort tid är det här turnén för dig! Vår guide var vänlig, kunnig, mycket punktlig och en sådan trooper-som tog oss genom magiska trädgårdar i regnet! Hon såg också till att alla hade biljetter och visste när de skulle återanvända! Vyerna är fantastiska. Vi valde alla tre alternativen till toppen, det är vi värt! Du får också "fritid" att titta runt.

Möttes av väldigt trevlig personal när vi ombord båten, atmosfären inuti var elegant och mysig. Servitören visade oss till vårt bord och förklarade menyn. Maten var god och genomtänkt. Trevlig underhållning under middagen. Båten tog oss till flertal sevärdheter och skapade oförglömliga minnen. Kan verkligen rekommenderas!

Very positive and enthusiastic guide who told us everything à LOT of interesting things about the buildings we saw on the ground around the Eiffel Tower. I highly recommend this tour and hope that You’ll be just as lucky as we were to get such a marvellous guide.

Superlätt att använda, punktlig och flexibel. väldigt snäll också