Eiffeltornet
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bästsäljare

Eiffeltornet: Upplevelser

Se alla upplevelser i Eiffeltornet

Toppsevärdheter i Paris

Se 751 upplevelser

Hitta den bästa utsikten över Eiffeltornet

Åsynen av Paris karakteristiska takåsar som badar i solnedgångens rosa skimmer är ett minne för livet. Vår lista hjälper dig att hitta platserna med de mest romantiska (och fotovänliga) utsikterna över Eiffeltornet och staden.

Trocadero

Trocadero

Om du vill se ljusshowen från Eiffeltornet på kvällen är Trocadero ett av de bästa ställena att befinna sig på. Bonus: Trocadero är gratis, och alltid öppet.

Triumfbågen

Triumfbågen

284 trappsteg är det till toppen av den världsberömda Triumfbågen, men det är värt varenda steg. Däruppe belönas du nämligen med en av stadens mest magiska vyer.

Montparnassetornet

Montparnassetornet

Det 210 meter höga Montparnassetornet är kanske inte så fint i sig, men en avstickare hit är ändå att rekommendera. Häruppe kan du se så långt som fyra mil bort åt alla håll.

Takterassen på Hôtel Raphael

Takterassen på Hôtel Raphael

På jakt efter rätta stället för en romantisk Parisdejt? Boka bord på Hotêl Raphaels takterrass. Här kan ni sippa på ett glas lyxig champagne och se solen sänka sig över staden.

Pont de Bir-Hakeim

Pont de Bir-Hakeim

Pont de Bir-Hakeim knyter ihop de 15:e och 16:e arrondissementen. Denna berömda bro har utsikt över både Eiffeltornet och floden Seine och är därför extra populär bland fotografer.

Våra tips

Undvik köer

Eftersom Paris är ett av världens mest populära resemål är det bra att planera sin rutt i förväg. Att boka biljett på nätet sparar tid, men räkna ändå med köer om du besöker de största monumenten mitt på dagen.

Håll ett öga på handväskan

Efter att ha gått och stått i flera timmar är det skönt att pusta ut på ett närbeläget kafé och smälta intrycken. Även om alla de stora turiststråken är trygga är det lätt hänt att slappna av lite för mycket när latten kommit på bordet. Tänk därför på att även då hålla väskor stängda och under uppsikt.

Eiffeltornets öppettider

Kanske är du sugen på att bekanta dig närmare med Eiffeltornet självt? Denna ikoniska Parisattraktion går att besöka 365 dagar om året. Från mitten av juni till tidiga september är tornet öppet från kl. 09.00 till midnatt. Resten av året öppnar det kl. 09.30 och stänger kl. 23.00.

Praktisk information

 • När skall man åka?
  Eiffeltornet är öppet 365 dagar om året!
 • Vad kostar det?
  Att beundra Eiffeltornet från utsidan är förstås gratis. Entrén till tornet beror bland annat på vilken typ av tur du har valt. De goda nyheterna är att våra grupper vanligen går före de långa biljettköerna.
 • Behöver jag en guide?
  Bara om du känner för det! Många tycker att det tillför en extra dimension att känna till Eiffeltornets arkitektur och historia, men utsikten därifrån talar sitt eget oemotståndliga språk.
 • Hur tar jag mig dit?
  De närmaste tunnelbanestationerna är Bir-Hakeim (linje 6) och Trocadero (linje 9).
 • Ytterligare tips

  • Denna sevärdhet är gratis för barn under 4 år.

  • Håll väskor stängda och under uppsikt.

Vad besökare tycker om Eiffeltornet

Samlat omdöme
4.3 / 5
based on 33 815 reviews

Smidigt, hittade inte till mötesplatsen först men sen när jag såg numret på byggnaden så visste vi att vi var rätt. Guiden Aida var supertrevlig och rolig! Säkerhetskontrollen gick snabbt och smidigt, super skönt att vi hade kö företräde!! För de var lång kö. Vi kom in fort o vänta på hissen en stund men sen var allt underbart, rekommenderar alla att besöka Eiffeltornet

Paris: Eiffeltornets andra våning med direktinträde Omdöme från:

+ Mycket engagerad Guide som visade mycket mer än vad som beskrevs i eventet. Öppnade verkligen ögonen för mig när det gällde konsten på Louvren. Sammantaget en fantastisk upplevelse - Notre-Dame var givetvis stängd för renovering, Eifeltornetstopp var stängd för renovering

Otroligt bra. Vi hade en fantastisk guide, Martin som var ordentligt påläst om historien kring flera byggnader och personer som är starka personer i den franska historien. Skämtsam också så det blev roligt och inte som en ”tråkig” historielektion.

Eiffeltornet: Direkttillträde till andra våningen Omdöme från:

Det var mycket proffsigt,personligt och välorganiserat.Det var väldigt kul att vår guide Sheldon kunde så mycket om Paris och Eiffeltornets historia.Det var även bra och tydligt när han pekade ut sevärdheter och byggnader i Paris.

Mycket smidigt att hämta biljetterna och även en bra guide som följde oss upp till tornet där vi fick höra om Paris historia, efteråt var det fritt att ta sig till tornets topp med en fantastisk utsikt över Paris.