Edinburgh
Outlander

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Other Sightseeing Options in Edinburgh

Want to discover all there is to do in Edinburgh? Click here for a full list.

Vad besökare tycker om Edinburgh

Samlat omdöme

4.8 / 5

baserat på 1 110 omdömen

En perfekt utflykt för alla som älskar Outlander!

Paul, vår informativa och trevliga guide, gjorde dagen extra lyckad. Vi började med ett stop vid Lallybroch. Alla medföljande lads and lassies fick feeling direkt och kunde riktigt känna Jamies och Claires närvaro. Dagen fortsatte i samma anda, med många fina fototillfällen. Byn Culross (Cranesmuir) var en riktigt pärla och Blackness Castle (där Jamie blev piskad) var en imponerande byggnad. Historiens vingslag svepte över en likt Randalls piskslag. Med andra ord... BOKA OCH NJUT VARJE MINUT!

Vi var en väldigt liten grupp i bussen, men fick kanske just därför extra bra gruppkänsla. Vi åt tillsammans, och chattar fortfarande med varandra dagligen veckor efter resan, delar bilder etc. Vår guide Brian var underbar, rolig och hjälpsam. Vi hade också tur med vädret - sol och varmt. Underbar naturupplevelser och naturigtvis väldigt spännande att se inspelningsplatserna från TV-serien.

Mycket kunnig guide som berättade på ett inspirerande sätt om de olika sevärdheterna. Berättade också små anekdoter från tv-serien Outlander. Det var en bra dag med många intressanta och roliga upplevelser och vi hade jättekul. Var trevligt att göra bekantskap med andra turister från andra länder och diskutera tillsammans med dem.

En kul bakom kulisserna resa i sann Outlander känsla.

En häftig och intressant resa om man är ett Outlander fan. Alla hållplatser är intressanta även om man inte sett serien Outlander. Dock är det lite stressigt och kort om tid vid varje stopp. Eftersom flera av stoppen innebär extra entreer som inte ingår i resan så vill man ha mer tid om man betalar dessa entreer.

Härlig upplevelse med många fina fotostopp

Vi är jättenöjda med vår resa och vi hade en underbart trevlig och mycket kunnig guide, Helene. Vi reste med våra två barn 8 och 17 år och var alla nöjda med dagen. Bra med många stopp för toalettbesök och många fina stopp för att ta foton. Tack Helene för en toppendag!