Edinburgh
Lokala smaker och närmiljöturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Edinburgh

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Edinburgh? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Edinburgh

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 1 350 omdömen

Bra sätt att resa, du får lite av varje. Man kommer nära övriga resenärer och guiden i en minibuss och det går att välja boende efter smak. Själva bodde vi i bnb med egen toalett. Mycket trevligt och välskött. Själva turen gav såväl whiskyupplevelser som natur och kultur, bra blandning. Besöket på glenfiddich var dock en besvikelse, stressad guide och larvigt lite i glasen. Till skillnad mot Benromach som var riktigt bra, särskilt guiden Alec. Familjärt och trevligt med oväntat bra whisky. Ny favorit.

Tredagars whiskytur i Speyside. Kunde inte ha varit bättre. Många fina guideturer på destillerier och dessutom historia medan bussen slingrade på vägarna i highlands. Naturen är fantastisk och vår chaufför/guide Ewan var lysande med sin humor! Boendet som var ordnat i Grantown on Spey var gemytligt och kändes väldigt o-turistigt, vilket jag personligen föredrar. God service av Rabbie's Tours med upphämtning vid dörren. Kan verkligen rekommendera denna tur till andra!

Två mycket innehållsrika dagar med en kunnig och underhållande guide

Ett perfekt sett att se Skottland på endast två dagar. Bekvämt att inte behöva köra utan bara att luta sig tillbaka och njuta av det vackra landskapet, många sevärdheter, tillsammans med vår underhållande och kunnig guide Jude. Vilken historieberättare! Turen anpassades efter våra önskemål och väder med stor flexibilitet.

Mycket bra fakta om whiskyns historia i Skottland och resten av världen. Betydelsen av den samt hur den tillverkas. Vilka sorter det finns etc. allt man behöver veta. Sen provningen. Bra guide som berättade om smaker och hur och varför de är som de är. Bra whisky att prova med.

Väldigt trevlig och spännande tour på Edinburghs gator och in de underjordiska valven. Steve, vår fantastiska guide berättade om stadens mörka historia med stor inlevelse. Prisvärt, roligt och lite kusligt. Precis som en ”spöktur” ska vara. Kan varmt rekommendera detta!