Edinburgh
Harry Potter-tur

Alla saker att se i Edinburgh

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Edinburgh? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Edinburgh

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 2 150 omdömen

Vi hade en utmärkt guide, Michael och den stora behållningen med turen var att höra hans historier samt se det vackra landskapen. Däremot tyckte jag inte att själva stoppen var något för mig. Fort Augustus vid Loch Ness var en rätt förfärlig liten sorts stad, bara turister och båtturen var trött. Stoppen för övrigt var väldigt korta.

Alnwick Castle och parken var helt magnifika, tyvärr hann vi inte titta i byn intill då tiden var knapp. De andra stoppen på resan var inte så mycket att se, hade hellre haft mer tid i Almwick.

Collin var våran guide, han förklarade och berättade om Skottlands historia och skojade till det. Bra musik på bussen och en bra tripp. Rekommenderas verkligen att boka denna upplevelsen.

we hade a great tour today with the wonderful and great guide Monigue. she did an amazing tour and a great guide. she was funny and talked super good. i would really recommend her.

Fullständig dagsutflykt med allt du kan önska av Skottland

Rekommenderar denna busstur ut i högländerna starkt. Härliga historier under resans gång om kärlek, svek, hjälteinsatser och komik. Fina vyer och trevligt destilleri.