Edinburgh
Flod- och hamnkryssningar

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Edinburgh

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Edinburgh? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Edinburgh

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 675 omdömen

Det var en fantastiskt fin och härlig tur med en kunnig och bra guide.

Bussturen var dock i längsta laget men jag förstår att det tar så lång tid om man ska hinna upp till Loch Ness från Edinburgh. Det skulle ha varit bättre om det hade gått att stanna lite längre på stoppen, nu blev det stressigt och vi han knappt se de fina byarna. Bussen var ganska fin men när man ska åka så långt så satt vi trångt och obekvämt. Busschauffören körde också väldigt snabbt på de smala och slingriga vägarna (och guidade samtidigt) så det kändes osäkert. Det verkar dock som att alla körde väldigt snabbt så det var nog inte bara vår chaufför (Yvonne). Det var dock en väldigt fin tur i ett härligt landskap och med bra och rolig guidning.

Trevlig utflykt! Vår guide hette Michael och han var grym, jätteduktig på att berätta historier på ett intresseväckande sätt och han var rolig och lättsam. Totalt sett en bra dag!

Härlig tur! Lång dag men värt det. Vi tog en båttur på Loch ness, kostade 15 pund. Vi hade en helt underbar guide, Kaithlyn. Hon gjorde verkligen våran dag!

Fantastisk rundresa med kunnig toppen-guide

Bra buss med toppencomfort för så många mils resa, saknade dock ett längre stopp i Fort Augustus och ett lite längre på vägen tillbaka ,annars helt perfekt

Lång men härlig dag. Skottska högländerna är fantastiskt vackert! Man fick mersmak. Vår guide kaitlyn gjorde vår dag! Jon var underbar!