Edinburgh
Dagsturer till

Bokad mer än 1 000 gånger förra veckan

Dagsturer till
156 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Edinburgh

Edinburgh

De mest populära sevärdheterna i Edinburgh

Att göra i Edinburgh

Städer i Skottland

Utforska Edinburgh

Läs vår kompletta guide till Edinburgh eller upptäck stadens bästa upplevelser .

Vad besökare tycker om Edinburgh

Samlat omdöme

4.6
(8 269 recensioner)

Det var den mest otroliga upplevelse jag någonsin har haft! Jag rekommenderar det starkt! Jag vill verkligen åka tillbaka! Dessutom var guiden Ewan mycket vänlig och rolig. Han hjälpte mig med allt jag behövde! Båtturen på Loch Ness är också mycket värd.

Resan var utmärkt. Vi njöt av Charlies och Brodys kommentarer, och Brody var en utmärkt förare. Vi höll oss enligt schemat. Om du kämpar med att gå i trappor och/eller gå uppför långa uppförsbackar, välj bort båt/slottsdelen och stanna bara hos förarna.

Vi njöt verkligen av resan. Trots mulen himmel kom vi till alla stationer torrfota. Vi kommer alltid att minnas höglandets underbara natur. Vi kan bara rekommendera dagsutflykten. Tack till vår chaufför Peter och vår guide Stephan

Vi njöt av hela resan, den valfria båtturen och slottsbesöket också. Resan täckte ganska mycket Skottland på en dag, och det fungerar bra om du har ont om tid.

Underbar dag och jättetrevligt! Fantastiskt och så roligt att få se dessa vackra platser! Vår guide Charlie var så trevlig och en bra förare.