Välj datum

Edinburgh Buss- och minivanturer

13 upplevelser hittades
Sortera efter:

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Edinburgh

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Edinburgh?

Vilka är de bästa dagsturerna från Edinburgh?

De bästa dagsturerna från Edinburgh:

Inverness

Vilka är de bästa erbjudandena och rabatterna på aktiviteter och sevärdheter i Edinburgh?

Edinburgh: Fler aktiviteter och sevärdheter

Edinburgh: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Edinburgh

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 13 351 omdömen

Enkelt och okomplicerat. Bokas online. Fick mobilbiljetterna med anvisningar om var man ska gå med på turnén. Gick på bussen och de skrev ut biljetterna för varje gång du ville kliva på. Har sett några representanter ute och säljer turerna och de var hjälpsamma om du behövde någon vägledning till dina hållplatser eller hade några frågor. Bra från början till slut.

Utmärkt sätt att se staden. Vi bokade ett tvådagarspass som var stort värde och Majestic-turen var utmärkt för att få tillgång till ett besök på Leith och den kungliga yachten. all personal vi stötte på var utmärkt. Mycket hjälpsam med råd och rekommendationer och de levande reseguiderna var en oväntad bonus. rekommenderas verkligen!

Det här var väldigt lätt. Vi steg på vid torget vid 09:30 och hoppade av för frukost. Fortsatte till slottet som var fantastiskt och det var en vacker dag. De hjälpte min mamma som är äldre och använder en pinne. Vi såg mycket och skulle ha tagit en tvådagarsbiljett om vi hade varit där längre

Framförallt de trevliga, kul och kunniga guiderna på den gröna turen men audioguiderna gav också bra info och totalt en mycket bra överblick över Edinburghs sevärderheter, historia mm. Väl värt pengarna!

Det var väldigt organiserat och ljudet med flera språk var ett plus. Alla nämnda platser av intresse var mycket detaljerade.