Edinburgh
4 dagar

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Flere reisetips for Edinburgh

Vil du vite mer om aktiviteter i Edinburgh? Trykk her for full oversikt

Vad besökare tycker om Edinburgh

Samlat omdöme

5.0 / 5

baserat på 7 omdömen

Väldigt fin busstur ! Då det var början av februari så var vädret därefter, blåst snö och regn. Passade ypperligt att tillbringa dagen i en bekväm buss och låta sig guidas runt i höglandet. Vi fick gott om tillfällen att stanna och fota . Chauffören var väldigt duktig på den skotska historien och en väldigt bra historieberättare.

Superrolig dagsaktivitet för en som vill upptäcka Högländerna och Skottland men har begränsat med tid. Vi hade en fantastisk guide som engagerade alla på utflykten med sina historiska berättelser och passande musik. Skulle verkligen rekommendera denna utflykt!

Collin var våran guide, han förklarade och berättade om Skottlands historia och skojade till det. Bra musik på bussen och en bra tripp. Rekommenderas verkligen att boka denna upplevelsen.

Välplanerat. Prisvärt. Vi fick se och veta mycket. Vackert väder gjorde resan till en stor upplevelse. Martin var en utomordentlig chaufför och guide.

Monique was really nice and a terrific guide. We had a very good time despite the weather. Thank you! /Tea and Anna Liljegren Sweden