Lägg till datum

Edinburgh Dungeon

Edinburgh Dungeon: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Edinburgh: Inträdesbiljett till Edinburgh Dungeon

1. Edinburgh: Inträdesbiljett till Edinburgh Dungeon

Lev och andas Edinburghs mörkaste historia, om du vågar. Edinburgh Dungeon är en prisbelönt, 70 minuter lång interaktiv och uppslukande upplevelse som täcker 1000 år av Edinburghs och Skottlands historia genom 11 levande skådespelarshower, teaterkulisser, specialeffekter och en spännande åktur. Besökarna kommer att möta de mest ökända skurkarna från stadens mörka förflutna. Möt Agnes Finnie, Edinburghs värsta häxa! Gå in i häxplockarens förhörsrum där du står ansikte mot ansikte med Agnes Finnie - anklagad för häxeri 1645. Hon är galen, hon är ond, hon är inte att leka med! Bra gjort! Du har hittat Sawney Beans familj. Tyvärr är det ett tag sedan de åt sist och du ser utsökt ut ... Det är 1500-talet och du smyger dig fram i Bean-klanens illaluktande lya för att hitta resterna av förlorade resenärer.

Edinburgh: Hop-On Hop-Off City eller Britannia Bus Tour

2. Edinburgh: Hop-On Hop-Off City eller Britannia Bus Tour

Utforska Skottlands huvudstad med en trevlig hop-on hop-off busstur. Välj mellan City Tour eller Britannia Tour, beroende på vilken resväg du föredrar. Se historiska landmärken som Edinburgh Castle, den ikoniska Royal Mile och Palace of Holyrood House och lära dig om deras historiska betydelse från ljudkommentaren ombord. Hoppa på bussen vid det första stoppet vid Waterloo Place och se till att gå ombord på rätt buss baserat på din valda turné: Britannia och City Tour, beroende på vilka attraktioner du vill se. City Tour ger dig chansen att se det skotska parlamentet, Dynamic Earth och Palace of Holyrood House, medan Britannia tar in Royal Botanic Garden, Royal Yacht Britannia och Haymarket. Från antingen toppdäcket eller insidan av bussen kan du bekvämt utforska staden och få en glimt av några ikoniska byggnader och sevärdheter. Med din biljett får du också ytterligare förmåner och rabatter som rabatterad inträde till Holyrood Distillery, en bussresa till Edinburgh Zoo och många fler fördelar. Detta är ett 24-timmars pass med stopp på en mängd olika platser längs flera rutter. Stadsturen inkluderar: - St Andrews torg - Lothian Road - Gräsmarknaden - Lauriston Place - Johnston Terrace - Edinburgh Castle, Lawnmarket - Skottlands nationalmuseum - Holyrood destilleri - Edinburghs museum - Skotska parlamentet - Dynamisk jord - Palatset Holyrood House - Burns-monumentet Britannia Tour inkluderar följande stopp: - St Andrew-torget - Kungliga botaniska trädgården - Newhaven hamn - Kungliga yachten Britannia - Leiths vatten - Broughton Road - Stockbridge - Det skotska nationalgalleriet för modern konst - Haymarket - Edinburgh internationella konferenscenter - Bread Street - Johnston Terrace - Edinburgh Castle

Tillgängliga aktiviteter

2 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Edinburgh Dungeon: Fler aktiviteter och sevärdheter

Edinburgh Dungeon: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Edinburgh Dungeon

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 793 omdömen

Upplevelsen var massor av roliga från början till slut vilket jag blev chockad över eftersom jag inte brukar vara med i läskiga saker även om jag är säker på att alla förmodligen anade det, särskilt när jag skrek ut mer än en gång lol. Personalen gjorde det absolut för mig. De var så professionella men så roliga och interaktionen mellan personalen och besökarna var fantastisk. Jag skulle gå tillbaka och berättar redan för alla mina vänner om det. Jag tyckte också att det var mycket för pengarna.

Riktigt roligt, läskigt men på ett bra sätt. Skådespelare som vi har gjort. Det enda som jag skulle ha ändrat var motorlabyrinten i slutet. Behöver vara kortare. Vi var kvar där i evigheter och en del människor blev lite panikslagna och klaustrofobiska. Kanske varna folk vad som kommer.

Min son (16) ville gå in i fängelsehålan, jag är lite nervös. Till slut var jag alltid på modet med skådespelarna där inne, men allt var väldigt bra, föreställningen och iscensättningen var verkligen sevärd. Läskigt men uthärdligt. Tiden flög i alla fall iväg.

Turnén är den bästa lösningen för att lära känna de viktigaste sevärdheterna i staden, med ljudguide på många språk. Det bästa är att göra första varvet utan att gå av, notera vad du vill se och börja stoppen från andra varvet.

Intressant och lärorikt samtidigt som det var vansinnigt roligt!