Saker att göra Düsseldorf

Njut av shopping och konst och imponeras av stadens historia, matutbud vid floden och traditionellt tyskt öl.

Toppsevärdheter i Düsseldorf

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Düsseldorf

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Düsseldorf?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Düsseldorf:

Vilka är de bästa inomhusaktiviteterna i Düsseldorf när det regnar?

Düsseldorf: Fler aktiviteter och sevärdheter

Düsseldorf: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Düsseldorf

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 3 022 omdömen

Vi deltog i denna turné med vänner från Wien och var helt överlyckliga. Vår reseledare Aved från Lohausen (vilket gjorde oss mycket glada eftersom vi också har en personlig relation med Lohausen ;-) bjöd på ett fantastiskt program med intressanta fakta om staden Düsseldorf, information och berättelser om utvecklingen av konsten att brygga Altbier som del av den gamla stadsrundturen till Altbierprovning. Det roliga försummades inte heller, eftersom Aved visste att svara på alla frågor med humor med rhensk charm.

Turistkortet är mycket användbart för kollektivtrafik i Düsseldorf-området, obegränsad resa med buss, spårvagn, tunnelbana och tåg i staden. Det ger dig också rätt till rabatterat inträde till många offentliga attraktioner men jag använde det inte för detta ändamål. Som i många europeiska städer går transporten på förtroende men om du fastnar utan biljett är påföljderna höga så det här kortet tar bort besväret med att försöka köpa biljetter på flykten.

Det var verkligen en mycket lyckad turné. Underhållande, underhållande, roligt och med några glas gott gammalt också. Exakt rätt blandning och absolut en utflykt för ung till gammal. Ett speciellt tack till Milena. Vi har verkligen haft det bra med dig och du har det riktigt bra :-)

Underbar utsikt från Rhintornet. Den unga damen vid försäljningsdisken (kaffe och kaka) i tornet var riktigt vänlig och trevlig, men mannen var ganska ovänlig till arroganta. Urvalet av kakor och pajer kan vara lite större. Kaffet är ungefär lika litet som en mockakopp.

Jag var nu för andra gången i Rheinturm och det var jättebra igen. Utsikten är bara fantastisk.