Våra mest rekommenderade saker att göra i Düsseldorf

Düsseldorf: Båtutflykt med sightseeing på Rhen

1. Düsseldorf: Båtutflykt med sightseeing på Rhen

Düsseldorf har mycket att erbjuda. Lär känna Düsseldorfs sevärdheter i ombord på en fantastisk båtutflykt på floden. Upptäck Tysklands modestad när den är som bäst medan du kopplar av ombord. Beundra stadens ruiner och imponeras av panoramautsikten över den pittoreska Gamla stan. Beläget i Rhenlandets kulturella och kommersiella hjärta får du se massor av liv på flodstranden medan du färdas förbi. Segla från ett centralt läge i stadens centrum och se floden Rhens vackra stränder i bekvämlighet. Under resan på Rhen kan du beundra några av stadens stora landmärken och sevärdheter från vattnet. Ombord på båten kan du ta några snacks och drycker från baren till rimliga priser.

Düsseldorf: Altbier-Safari Beer Walking Tour

2. Düsseldorf: Altbier-Safari Beer Walking Tour

Njut av den autentiska ölkulturen och livsstilen i Düsseldorf på denna stadsvandring. Prova lokala mikrobryggerier och lär dig om produktionen när din guide tar dig genom processen. Din rundvandring börjar framför Schloßturm vid Burgplatz i Düsseldorfs gamla stadskärna. I Brauerei Kürzer får du en inblick i bryggningsprocessen och ser "öltunnan som aldrig är tom". Prova de icke-pasteuriserade hantverksölen med unika smaker som du skulle kunna smaka med förbundna ögon. Drick som en lokal, stå på gatan framför bryggeriet och lyssna när din guide delar med sig av historier om den lokala ölkulturen. Upptäck svaren på frågor som varför du inte behöver beställa en öl i Düsseldorf, varför glasen är så små och var världens längsta bar finns. Efteråt skaffar du nya vänner och reserverar ett bord på ett av bryggerierna, där din rundtur avslutas med en hög ton.

Düsseldorf: 24 timmars hop-on-hop-off-biljett

3. Düsseldorf: 24 timmars hop-on-hop-off-biljett

Ta del av höjdpunkterna i Düsseldorf från en hop-on-hop-off-buss. Turen tar cirka 90 minuter och tar dig runt samt genom centrum av den pulserande metropolen vid Rhen. Sätt av vid vilken hållplats som helst samt utforska på egen hand med en hop-on-hop-off-biljett. Under resan kan du lära dig mer om varje attraktion och stadens historia med hjälp av hörlurar med kommentarer på 10 språk. Du kan utforska staden helt fritt i 24 timmar från det att du aktiverar din biljett för första gången. Hållplatser: • Königsallee (Kö-Brücke Königsallee/Steinstraße) • Burgplatz/Altstadt • Rheinturm/Medienhafen (offentlig hållplats: Rheinturm - 1) • Rheinterrasse/Ehrenhof (offentlig hållplats: Rheinterrasse) • Nordpark/Aquazoo (Kaiserswerther Str.) • Kunstakademie/Altstadt (offentlig hållplats: Tonhalle/Ehrenhof - 5) • Turistinformation Hauptbahnhof

Düsseldorf: Bryggeritur med ölprovningar

4. Düsseldorf: Bryggeritur med ölprovningar

Upplev ett roligt sätt att utforska Düsseldorfs vackra stad och historia med den berömda bryggerituren. Möt din guide och ta en tur genom stadens mest kända bryggerier som im Füchschen, Zum Schlüsse, Brasserie Kürzer och mer. Starta törstsläckningsresan till 3 olika bryggerier, där du kommer att smaka på utsökt lokal öl för att hitta den som passar dig bäst. Smutta på den berömda Alt-ölen medan du njuter av den varma och traditionella atmosfären på bryggerierna. Du kommer att träffa medresenärer från hela världen och lära dig om bryggerierna och den lokala bryggkulturen i Düsseldorf. Smaka på många andra typer av öl och spela interaktiva sällskapsspel med dina nya vänner för att bryta isen. Njut av den unika offentliga bryggerieturen med dina vänner, familjer, kollegor, idrottslag eller till och med själv. 

Düsseldorf: 2-timmars kvällskryssning på Rhenfloden med live DJ

5. Düsseldorf: 2-timmars kvällskryssning på Rhenfloden med live DJ

Se Düsseldorf lysa upp när solen går ner på denna 2-timmars kryssning i floden Rhen. När skymningen sänker sig över staden kan du uppleva ruinernas och Gamla stans charm från ett bekvämt kryssningsfartyg. Koppla av med en live DJ och obefläckad utsikt över den moderna tyska staden./p> Se de slående byggnaderna i statshuvudstaden lysa i det mjuka ljuset och hör från din guide om Düsseldorfs rika arv. Titta på solnedgången i horisonten och bevittna stadens livliga nattliv vakna. Njut av musik från DJ ombord under hela din 2-timmars resa för en perfekt avkyld atmosfär. Kolla in baren för ett urval av cocktails, öl eller välsmakande snacks.

Düsseldorf: Guidad tur med en nattvakt: Düsseldorf: Guidad tur med en nattvakt

6. Düsseldorf: Guidad tur med en nattvakt: Düsseldorf: Guidad tur med en nattvakt

Upplev Düsseldorf från ett annat perspektiv när du följer med en nattvakt i slutet av dagen och tar en promenad genom den historiska Altstadt (Gamla stan). Våga dig ner i de romantiska gränderna och se gatorna och byggnaderna belysta efter mörkrets inbrott av glöden från de stämningsfulla lyktorna. Följ en guide som är utrustad med en handlykta och ett horn som i gamla tider och beundra hans typiska klädsel och kostym. Lyssna uppmärksamt på intressanta berättelser och hör saftiga detaljer om gamla tiders seder och vardagsliv. När väktaren ropar "Hör upp, folk" är det dags att utforska!

Düsseldorf: Sushi, Sake & japansk livsstil Tour: Düsseldorf: Sushi, Sake & japansk livsstil

7. Düsseldorf: Sushi, Sake & japansk livsstil Tour: Düsseldorf: Sushi, Sake & japansk livsstil

Besök en guidad tur i Düsseldorfs Little Tokyo och promenera längs Immermannstraße och Klosterstraße. Upptäck områdets japanska influenser och lär dig om det lokala livet i detta kulturellt rika centrum. Smaka på det asiatiska kökets underverk med läckra smakprov. Tillsammans med din guide besöker du ett urval japanska bokhandlar, autentiska bagerier och fantastiska restauranger. Njut av en provning av fyra kulinariska rätter, inklusive smaklig sushi. Ta reda på vilken sushi som är mest värdefull, och få veta mer om manga-serier och aktuella serietrender.

DüsseldorfCard: Rabatter till sevärdheter och gratis resor

8. DüsseldorfCard: Rabatter till sevärdheter och gratis resor

Skapa din egen resväg i Düsseldorf med ett prisvärt stadskort som ger rabatter på uppemot 100 % vid en mängd medverkande museer och sevärdheter. Utnyttja obegränsad användning av stadens spårvagnar och bussar, tillsammans med avgiftsfria RE, RB och S-Bahn-tåg inom zon A i Düsseldorf centrum för att ta sig från plats till plats. Dra nytta av rabatterat pris på inträde till en mängd utställningar och utnyttja fritidsanläggningar som ingår under den tid ditt DüsseldorfCard är giltigt.

Düsseldorf: Guidad rundtur i Altstadt

9. Düsseldorf: Guidad rundtur i Altstadt

Upptäck bland annat världens längsta bar på en 1,5 timmes rundtur av Düsseldorf Altstadt (Gamla stan) tillsammans med en guide med expertkunskaper. Strosa genom det livliga nöjesområdet där du hittar över 260 barer, restauranger, kaféer och bryggerier som alla bidrar till den historiska stadskärnans atmosfär. Våga dig in på de vackra gränderna och titta bakom kulisserna för överraskande upptäckter som du aldrig hade kunnat hitta på egen hand. Förundras över hur historia väcks till liv med din guides berättelser och få reda på varför den ikoniska kyrkan Sankt Lambertus har ett vridet torn. Lär dig varför ryttarstatyn av Jan Wellem restes under Wittelsbach-dynastin och se var poeten Heinrich Heine föddes. Hör hur komedipjäsen Schneider Wibbel, som äger rum i staden, blev känd och få en fantastiska utsikter över Rhenfloden och stadens skyline från promenaden längs floden.

Düsseldorf: Vintereftermiddag med båtkryssning på Rhen

10. Düsseldorf: Vintereftermiddag med båtkryssning på Rhen

Kom bort från julkaoset och ge dig ut på en avkopplande tvåtimmars kryssning där du kan fördjupa dig i vintersäsongens förtrollning. Upplev den blinkande julbelysningen ombord på det dekorerade fartyget, insup adventskänslan och njut av festlig musik och säsongsbetonade delikatesser (som kan köpas ombord). Kryssa längs floden Rhen och njut av Düsseldorf från vattnet. Du kommer att passera flera av stadens landmärken längs vägen. Kryssning från/till Düsseldorf 15:00 Ombordstigning 15:30 Avgång 17:30 Återresa 17:30 Avslutning av evenemanget

Lägg till datum

Saker att göra i
Düsseldorf
Njut av shopping och konst och imponeras av stadens historia, matutbud vid floden och traditionellt tyskt öl.

Toppaktiviteter

Toppsevärdheter i Düsseldorf

Alla aktiviteter

82 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 6

Immersion-upplevelser

Utforska i närheten av Düsseldorf

Utforska alla

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Düsseldorf

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Düsseldorf?

Vilka är de bästa erbjudandena och rabatterna på aktiviteter och sevärdheter i Düsseldorf?

Düsseldorf: Fler aktiviteter och sevärdheter

Düsseldorf: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Düsseldorf

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 3 676 omdömen

Rhein Perle är trevlig jämfört med andra, problemet är att personalen ombord (mannen som kollar biljetterna och bartendern) är för stressade, jag förstår att det var lördag men den FÖRSTA svarade mig i ett surt ljud utan anledning , jag hade precis sagt att vi var 2 vuxna och 2 barn. Bartendern gjorde ett bra jobb men var ständigt orolig för att ta lemonaderna från bordet. Men det var absolut trevligt att göra igen, kanske från Düsseldorf till Köln

En båttur med stämning. Fartyget är väldigt tyst, mycket rent och har bara varit i drift i fem månader. Det är fritt från hinder för personer med fysiska funktionshinder och även mycket lämpligt för familjer med små barn (t.ex. skötbord på toaletten). Det finns en bar på övre däck och dryckes- och matmenyn är omfattande.

Det är en mycket trevlig åktur. Om du har tråkigt kan du bara komma och njuta av åkturen. Ta dina drinkar och njut av vädret. Det jag inte gillade var att vi inte kunde hitta en plats att sitta på. Det var få platser som snabbt fylldes upp. Därför råder jag er alla att vara där lite tidigare, för ni måste också stå i kö.

Vi njöt verkligen av åkturen. Det som förvånade oss var bristen på "reseguide" så det fanns ingen kommentar/förklaring av rutten. Efteråt fick vi reda på att vi kunde ha bokat en ljudguide via våra smartphones. Men det skulle vi inte ha gjort, vi gillade inte den här lösningen.