Dubrovnik flygplats

Dubrovnik flygplats: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Dubrovnik: Delad flygplatstransfer till/från centrum

1. Dubrovnik: Delad flygplatstransfer till/från centrum

Koppla av på en bekväm buss med nödvändiga faciliteter transfer mellan Dubrovnik flygplats och Dubrovnik centrum med Platanus. Transfer från flygplatsen är kopplad till flygankomster - varje buss avgår från flygplatsen cirka 30 minuter efter varje flygankomst. Kunderna kan stiga av antingen i Dubrovniks gamla stadskärna eller på busstationen i Gruž. Bussar tillbaka till flygplatsen avgår från Dubrovniks centrum 120 minuter före varje internationellt flyg och 90 minuter före varje inrikesflyg. Bussarna avgår från huvudbusstationen i Gruž och gör ett stopp i Dubrovnik (linbanans busshållplats) innan de fortsätter till Dubrovniks flygplats. Undvik besväret med att navigera i kollektivtrafiksystemet före eller efter en lång resa, koppla istället av och njut av utsikten från ditt bekväma säte. Gå ombord på en modern buss för att lämna dina bekymmer bakom dig och anlända i tid till din destination på flygplatsen eller i staden.

Storbritannien/Europa: eSim Mobile Data Plan

2. Storbritannien/Europa: eSim Mobile Data Plan

Förhindra att din resa blir problemfri med din praktiska eSIM. Håll dig uppkopplad på resan med höghastighetstäckning i de 42 mest besökta regionerna i Europa och Storbritannien. Köp och installera din eSIM när som helst och var som helst, och välj mellan olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Det är bara att skanna QR-koden för eSIM för att få tillgång till alla dina viktiga appar på resan. Undvik problemet med att hantera flera SIM-kort med den här nollalternativet. Få ett eSIM per enhet och fyll på genom att helt enkelt köpa och aktivera ytterligare eSIM-planer när du är på väg. När du har aktiverat börjar din täckning enligt din valda varaktighet. Fördela täckningen i Österrike, Albanien, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Gibraltar, Ungern, Isle of Man, Island, Irland, Italien (inklusive San Marino och Vatikanen), Jersey Island, Kazakstan, Lettland, Litauen, Liechtenstein, Luxemburg, Lettland, Litauen, Tjeckien, Ungern, Det gäller även Malta, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Polen, Rumänien, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Ukraina, Uzbekistan, Förenade kungariket och Nordirland. Alla iPhone-modeller som lanseras efter iPhone XS kan stödja eSIM. För Android, om du är osäker, kontrollera med riktlinjefotot för stödberättigande. APN (Access Point Name): internet Lokal operatörsinformation: RUK: Telefonica / Vodafone /Hutchison 3G /Everything Everywhere

Upphämtning i ankomsthallen på Dubrovniks flygplats

3. Upphämtning i ankomsthallen på Dubrovniks flygplats

Att anlända till en obekant destination kan vara en stressande upplevelse, men med denna privata transfer från Dubrovnik flygplats till hotell och boenden i stadens centrum kan du känna dig avslappnad och bekymmersfri. Tjänsten är tillgänglig 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, och sker i en sedan eller minibuss beroende på din gruppstorlek. Din chaufför möter dig i ankomsthallen efter du passerat tullen, redo att ta dig till din slutdestination i komfort. Chauffören kommer att hålla en skylt med ditt namn på så att du hittar honom/henne lätt. Upplev förstklassig service när du eskorteras till din väntande bil. Sedan kan du bara luta dig tillbaka och njuta av utsikten medan din chaufför tar dig direkt till din slutdestination. De engelsktalande chaufförerna är artiga och professionella, och kommer att erbjuda dig hjälp med ditt bagage om det behövs. De engelsktalande chaufförerna är artiga och professionella, och kommer att erbjuda dig hjälp med ditt bagage om det behövs.

Från Dubrovniks flygplats: 1 väg privat transfer till Dubrovnik

4. Från Dubrovniks flygplats: 1 väg privat transfer till Dubrovnik

Njut av privat transfer från Dubrovniks flygplats till staden.

Privat resa från Dubrovniks flygplats till Cavtat stad

5. Privat resa från Dubrovniks flygplats till Cavtat stad

Dra nytta av en bekväm privat transfer till och från Dubrovnik flygplats till ditt hotell eller boende i Cavtat. Åk i en luftkonditionerad och bekväm exklusiv bil. Att anlända till en flygplats kan vara en stressig upplevelse. Du måste ta itu med tull och invandring, sedan bagageanspråk och slutligen kampen för taxibilar. Lindra den sista stressen genom att boka denna privata transfer från Dubrovniks flygplats till staden, hotellet eller boendet i Cavtat. Fordon och förare tillhandahålls av Green Path Transfers, en global leverantör av intercity marktransporter, med en meritlista av högkvalitativ kundservice. De klimatkompenserar varje resa med 100 % och använder hållbara affärsmetoder och bilar med låga utsläpp. Din chaufför kommer att vänta på dig med en skylt när du kommer ut från ankomsthallen. Bilarna är tillgängliga året runt och 24 timmar om dygnet. Så koppla av när du tar den 15 minuter långa resan från Dubrovnik Airport till ditt hotell/boende, trygg i vetskapen om att du gör din del för miljön och får en smidig start på din semester i Kroatien.

Privat transfer: Dubrovnik flygplats till/från Dubrovnik-området

6. Privat transfer: Dubrovnik flygplats till/från Dubrovnik-området

Undvik stressen när du anländer till ett främmande land och ta dig från flygplatsen till ditt boende i Dubrovnik så snabbt och bekvämt som möjligt. Njut av en bekymmersfri privat transfer från ankomstterminalen på flygplatsen till vilken plats som helst i Dubrovnik. På flygplatsen möter du din chaufför som väntar på dig i ankomsthallen utanför tullen med ditt namn angivet. Denna privata transfer garanterar att även om ditt flyg är försenat eller inställt kan det fortfarande bokas om. Välj bland en flotta av moderna turistfordon som är fullt luftkonditionerade och utrustade med gratis Wi-Fi. När dina väskor har lastats av din chaufför kan du luta dig tillbaka och njuta av en avkopplande start på din semester.

Kroatien Obegränsad data eSIM

7. Kroatien Obegränsad data eSIM

Upptäck Kroatiens magi och håll dig uppkopplad utan problem med ConnectPhones eSIM med obegränsad datamängd. Vårt eSIM ser till att du håller kontakten med omvärlden medan du utforskar Kroatiens skönhet och livfullhet. Vårt eSIM ger obegränsat med höghastighetsdata, vilket gör det perfekt för resenärer som behöver en pålitlig internetanslutning för att navigera, streama, dela sina upplevelser på sociala medier eller hålla kontakten med familj och arbete. Vårt eSIM-paket finns tillgängligt för 7, 15 och 30 dagar och ger dig flexibiliteten att välja ett abonnemang som passar din restid bäst. Oavsett hur länge du bestämmer dig för att resa har vi en plan som säkerställer din onlineuppkoppling.

Dubrovnik flygplats (DBV): Delad shuttle till/från Dubrovnik

8. Dubrovnik flygplats (DBV): Delad shuttle till/från Dubrovnik

Förenkla din resa till eller från den spännande staden Dubrovnik med denna delade flygplatstransfer som gör 6-bekvämt placerade stopp. Vänta aldrig länge med avgångar var 1,5 timme från (8:00 AM till 11:00 PM) från både Dubrovnik och flygplatsen. Välj ett enkelriktat alternativ, eller täck hela din resa med ett returalternativ. Åk i luftkonditionerad komfort och njut av utsikten över Zupa och Konavle-regionen medan din chaufför tar hand om trafik och navigering åt dig. Starta på flygplatsen och stanna vid One Suite Hotel i byn Mlini, vid Ilijina Glavica, nära Hotel Lero, vid postkontoret Lapad och vid Babin Kuk. Börja i Dubrovnik och stanna på Babin Kuk, postkontoret Lapad, nära Hotel Lero, på Ilijina Glavica, på One Suite Hotel i byn Mlini och slutligen på flygplatsen.

Lyxig flygplatstransfer till Dubrovnik

9. Lyxig flygplatstransfer till Dubrovnik

Välkommen till vår förstklassiga upphämtningsservice på flygplatsen i Dubrovnik, där lyx möter bekvämlighet från det ögonblick du anländer. Kliv in i en värld av komfort och tillförlitlighet när vår flotta av rena, luftkonditionerade bilar väntar på dig. Din resa börjar med ett varmt välkomnande från våra engelsktalande chaufförer, som står redo med en personlig skylt med ditt namn, så att du aldrig känner dig vilse på den livliga flygplatsen. Men vår service går längre än bara transport - våra kunniga chaufförer ger dig den första kontakten med Dubrovnik och delar med sig av insikter och berättelser om staden när du reser till ditt hotell eller resmål. Fördjupa dig i den rika historien och livfulla kulturen i denna förtrollande stad från komforten i våra eleganta fordon. Välj oss för en sömlös ankomstupplevelse som sätter tonen för ditt Dubrovnik-äventyr. Lita på vårt engagemang för lyx, bekvämlighet och personlig service. Gör det smarta valet och låt oss vara din inkörsport till underverken i Dubrovnik.

Dubrovnik: Kroatien/ Europa eSIM Roaming Mobil Dataplan

10. Dubrovnik: Kroatien/ Europa eSIM Roaming Mobil Dataplan

Säg hejdå till krånglet med fysiska SIM-kort och att hitta mobiloperatörernas butiker med vår e-SIM-tjänst. Efter köpet får du en QR-kod som du kan skanna på din kompatibla enhet för att installera e-SIM-kortet var och när du behöver det. Välj bland en rad olika datavolymer, giltighetsperioder och täckningsalternativ i olika länder för att enkelt hålla kontakten. De flesta iPhone-modeller utöver XS stöder e-SIM, och följ våra instruktioner i fotosessionen för att kontrollera kompatibiliteten för andra enheter. Dela QR-koden via AirDrop eller skanna den till en annan enhet. Installera e-SIM-kortet genom att ansluta till WiFi eller ett nätverk, och kom ihåg att aktivera roaming för e-SIM-kortet. Om du har problem med att ansluta till nätverket kan du läsa vår felsökningsguide. Om du har en ansluten resa i Europa väljer du helt enkelt alternativet 42 europeiska länder, som täcker:Österrike, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Polen, Portugal, Rumänien, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Ukraina, Tyskland, Ungern, Aaland, Isle of Man, Jersey, Ryska federationen, Guernsey, Liechtenstein, Makedonien, Norge, Serbien, Gibraltar, Turkiet, Österrike. Om din data är förbrukad? Enkelt, köp bara ett annat e-SIM för att fylla på. APN (åtkomstpunktens namn): iboots Lokalt nätverk:HT/Tele2

42 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Dubrovnik flygplats

Dubrovnik flygplats: Fler aktiviteter och sevärdheter

Dubrovnik flygplats: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubrovnik flygplats

Samlat omdöme

4.3
(408 recensioner)

Vår chaufför stod där och väntade på oss när vi klev av flygplanet. Han hade en skylt med vårt namn på och tog vårt bagage. Bilen var vacker och ren. Inte för mycket samtal men bara tillräckligt för att göra oss bekväma.