Dublin
Dagsutflykter

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Other Sightseeing Options in Dublin

Want to discover all there is to do in Dublin? Click here for a full list.

Vad besökare tycker om Dublin

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 15 796 omdömen

Mycket trevlig resa med kunnig guide/chaufför. Helt magiskt vid cliffs of moher, vi stannade där i ca 1.5h men jag hade önskat lite mer tid där. Sen gjorde vi ett stopp på ca 45 minuter i byn Doolin där vi stannade för lunch. Få sittplatser men vi var ensam buss sol va där så de gick jätte bra. Efter detta en mini stopp vid the burren - magiskt det med. Sen bar det av till staden Galway tycker jag man kunde kortat ner på tiden vi fick fritt lite, vi gick genom den vackra staden på 15 minuter sen satt vi på ett mysigt café och mer eller mindre väntade in tiden tills vi skulle åka. Men vi klagar inte, vi hade det jätte bra. Tråkigt att inte alla respekterar tiden som sätts för att vara tillbaka, vi fick vänta på resenärer vid varje stopp vi gjorde. Men vi kunde inte varit mer nöjda med denna resan! Vi hade jätte tur med vädret också, soligt och klart!

De besökta målen var fantastiska och så även guiden. Under resan fick man information om Irland/Nordirland och dess historia. Vi åkte inte den bästa årstiden men det var kanske mindre besökare att trängas med istället.

En helt fantastisk resa! 12 timmar som bara flög iväg. Många trevliga stopp, utsikt/vacker natur och barer/pubar, trevlig ortsbefolkning. Rekommenderar denna! Skulle gärna göra om denna resa igen.

mycket att uppleva på denna dagstur väl värd ett besök. Superbra guide Tommy, kunnig, rolig, vänlig

Just amazing so grateful for my time in Irland. Best guide and driver for the trip, thank you!