Välj datum

Dublin Buss- och minivanturer

17 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 2

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Dublin

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Dublin?

Vilka är de bästa dagsturerna från Dublin?

De bästa dagsturerna från Dublin:

Cliffs of Moher

Dublin: Fler aktiviteter och sevärdheter

Dublin: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dublin

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 17 263 omdömen

Detta är ett fantastiskt sätt att se staden. Var och en av bussförarna var hjälpsamma och gav massor av information på turnén. Jag hoppade av och på flera gånger och det var ett enkelt sätt att resa utan att behöva lära mig de lokala busslinjerna. Jag gillar hur det går till när du köper biljetten och inte själva datumet. Jag köpte en 48 premiumbiljett och kunde använda den under tre dagar på grund av den tid jag började den första dagen. Det inkluderade också en nattrundtur.

En mycket trevlig tur! Frank, vår reseguide, var extremt trevlig, väldigt rolig och spontan. Hans anekdoter och information om Dublin, Wicklow och Glendalough gav en mycket autentisk och underhållande inblick i varje berättelse. Även om det var regnigt och dimmigt (Irland), njöt vi verkligen av turnén. Speciellt Glendalough är väl värt att se. Till sist tog Frank en omväg längs Dublins kust och visade oss även denna del av staden. Allt som allt mycket att rekommendera!

Fantastiskt team av förare!! Rolig, informativ, omtänksam och hjälpsam. Jag är synskadad och alla förare vi träffade under de tre dagarna med det här företaget var stödjande och förstående, vilket gav mig extra tid att gå uppför trappan och gå ner för trappan så att jag kunde njuta av den friska luften i min hemstad medan min partner njöt av utsikten. Enastående och skulle starkt rekommendera till alla som reser med funktionshinder. Tack särskilt till Martin och Greg.

Jag fick veta om den här upplevelsen av en vän som såg den här bussen runt Dublin, jag tog med min mamma på en kort semester i Dublin och hon älskar te så den här turen verkade väldigt passande. Mycket organiserad, varierad meny, färska smörgåsar och kakor, varma scones, reseguiden var mycket informativ och att behöva åka runt Dublin som en extra bonus, skulle definitivt rekommendera, något annat :)

Resan var roligast, landsbygden vacker. Vår förare var bra humör och intressant. För dem som är lite långsammare och vill se platserna på promenaden som kyrkogården och vattenfallet hade en extra halvtimme för fritiden varit trevligt.