Dublin
Buss- och minivanturer

Bokad mer än 200 gånger förra veckan

41 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Våra mest rekommenderade Dublin Buss- och minivanturer

Dublin: Inträdesbiljett till Guinness Storehouse

Dublin: Inträdesbiljett till Guinness Storehouse

Ett besök i Guinness magiska hem är ett måste på alla resor till Dublin. Guinness Storehouse ligger i hjärtat av Guinness bryggeri vid St James's Gate. I en gammal jäsningsanläggning berättar den sju våningar höga besökarupplevelsen om historien om den världsberömda Guinness Stout. Äventyret börjar i samma ögonblick som du går in genom dörren och in i byggnadens jätte, det pintformade hjärtat av glas. När du tar dig fram genom Guinness Storehouse kommer du att upptäcka vad som krävs för att göra den svarta saken - ingredienserna, processen och passionen. Lär dig mer om de olika prisbelönta reklamkampanjerna och slogans som använts för att marknadsföra Guinness. Efter att ha rest genom mer än 250 år av historia avslutar du rundturen på Gravity Bar där du får en pint Guinness. Slappna av och njut av den spektakulära 360-gradersutsikten över Dublin.

Från Dublin: Dagstur till Cliffs of Moher, Burren och Galway City

Från Dublin: Dagstur till Cliffs of Moher, Burren och Galway City

Följ med på en guidad dagsutflykt och upptäck de ikoniska Cliffs of Moher med buss. Besök Galway City och dess fantastiska omgivande landskap och se berömda landmärken. Åk förbi små byar som Ennistimon och Kinvara, kör förbi slott och besök Burren. Förutom stoppen vid Cliffs of Moher och andra fantastiska attraktioner kan du njuta av de fantastiska vyerna längs Wild Atlantic Way, inklusive vyerna över Aranöarna och Galway Bay. Avresa från Dublin kl. 06.45 och resa genom den platta öppna slätten Curragh. Passera avelsanläggningen Irish National Stud för fullblodshästar medan din guide delar med sig av en mängd historia och information medan du kör till Cliffs of Moher. För att bryta av körningen kan du stanna till i 15 minuter på Barack Obama Plaza, som byggdes i den lilla byn Moneygall, där Obamas mor har sina anor. Här kan du bunkra upp med mat för dagen. Sedan åker du till Cliffs of Moher där du har utsikt över Atlanten och kan utforska området på egen hand i ca 2 timmar. Gå till besökscentret för den interaktiva Cliffs of Moher Visitor Experience med en stor multimediaskärm, som visar ett fågelperspektiv från klipporna och en video från undervattensgrottorna. Upptäck sedan månlandskapet i Burren under ett 15 till 20 minuter långt besök. Hör om de många hemligheterna i detta atypiska landskap, som är hem för den varmaste marktemperaturen i Irland. Kör längs kustvägen Wild Atlantic Way till Kinvara och passera Dunguaire Castle och bergskedjan Twelve Bens längs vägen. Ta in de imponerande vyerna från Wild Atlantic Way, tillsammans med utsikten över Aran Island. Se Galway från andra sidan Galway Bay. Du anländer till staden Galway och har ca 1,5 timme på dig att utforska staden på egen hand. Upptäck den gamla charmen på kullerstensgator som för tankarna till ett autentiskt Irland från svunna tider. Vi erbjuder en kort vandringstur för att orientera dig. Valfritt för dem som vill delta. Återvänd till Dublin och bli avsläppt på 12 Aston Quay, Temple Bar, Dublin, D02 TE81 runt 19:30 till 20:30.

Dublin: Jameson Whiskey Distillery Tour med provsmakningar

Dublin: Jameson Whiskey Distillery Tour med provsmakningar

Lär dig historian bakom John Jameson och hans äventyr inom whiskytillverkning under en guidad rundtur genom Jamesons whiskydestilleri. Lär dig historian om bryggeribyggnaden och uppkomsten av en av världens mest populära whiskysorter. Utforska Jamesons destilleri på Bow Street i Smithfield, Dublin. Gläds åt tre olika upplevelser, en på Bow Street och i dess lokaler, den andra handlar om de som tillverkar whiskyn och den tredje om de som skakar whiskyn.  Känn, lukta och smaka på Jameson-whisky i de ursprungliga byggnaderna i Bow Street-destilleriet. Besök mognadslagret och lär dig om de olika stegen i tillverkningen av whiskyn. Du får också smaka på Jameson direkt från fatet. Efteråt kan du njuta av en klassisk Jameson-cocktail i JJ Bar. Du kan också välja att köpa en personlig flaska whisky som ett minne av din upplevelse.

Dublin: Sightseeingkryssning på floden Liffey

Dublin: Sightseeingkryssning på floden Liffey

Kliv ombord på en 48-passagerares flodbåt för en kryssning längs floden Liffey i Dublin och se staden från vattnet. Få en inblick i Dublin Citys historia och i synnerhet floden Liffeys historia, från vikingarnas ankomst för mer än 1 000 år sedan, via Dublins snabba utveckling under 1700- och 1800-talen, till den efterföljande nedgången och den senaste ombyggnaden av Dublin Docklands. Hör om den ikoniska Ha'penny Bridge och Gandons mästerverk Custom House. Följ historien om Dublins kungliga och stora kanaler och se var Oliver Cromwell landsteg 1649. Upptäck hur kapten William Bligh undersökte Dublin Bay år 1800 och hur mycket av dagens Dublin nu ligger på återvunnen mark, inklusive Trinity College och spiran på O'Connell Street.

Från Dublin: Wicklow Mountains, Glendalough & Kilkenny Tour

Från Dublin: Wicklow Mountains, Glendalough & Kilkenny Tour

Följ med på en guidad dagsutflykt genom Irlands frodiga betesmarker från Dublin. Beundra utsikten över de vidsträckta Wicklow Mountains och besök det pittoreska klostret Glendalough. Utforska sedan de charmiga medeltida gränderna i staden Kilkenny. Vi lämnar Dublin och åker med en lyxbuss till Glendalough. När du reser ut ur staden kommer din guide att ge dig många intressanta fakta och roliga historier om Dublin. Anländer till Glendalough, som anses vara ett av de vackraste hörnen på Irland. Njut av en valfri guidad rundtur i klosterområdet och lite ledig tid för att utforska området eller koppla av på ett lokalt café. De mer äventyrliga kan välja att ta en vandring till Upper Lake och återvända via en strandpromenad (ca 2,5 km). Utforska en rutt som tar dig förbi Lower Lake genom en fantastisk naturstig som leder djupt in i dalen och vidare till Upper Lake. Fortsätt genom Wicklow Mountains. Under färden berättar din guide om bergens geologi och historia. Passera genom berömda filmplatser som förekommer i P.S. I Love You och Braveheart. Stanna för en 10-minuters fototillfälle vid Wicklow Gap innan en naturskön resa till Kilkenny. När du når Kilkenny har du fri tid att navigera i de smala gränderna och historiska byggnaderna. Beundra det extraordinära slottet där du kan ha picknick eller äta lunch på en av de lokala pubarna. Därefter kan du delta i en valfri guidad rundtur i staden innan du tar dig tillbaka till Dublin.

Från Dublin: Giants Causeway, Dark Hedges, Dunluce & Belfast

Från Dublin: Giants Causeway, Dark Hedges, Dunluce & Belfast

Ta en utflykt längs Nordirlands kust på en dagsutflykt från Dublin i en bekväm buss. Besök ikoniska sevärdheter, inklusive Giant's Causeway, Dark Hedges, Dunluce Castle och Belfast. Lämna Dublin och res norrut och stanna vid en bensinstation längs vägen för att äta frukost, köpa lunch och sträcka på benen. Din första sevärdhet är att ta ett fem minuters fotostopp vid de berömda och pittoreska ruinerna av Dunluce Castle. Efteråt beger du dig till Giants Causeway, som består av cirka 40 000 sammanhängande basaltpelare. Njut av minst två timmar på Unescos världsarvsplats och kom nära de sexkantiga pelarna, som ofta kallas "världens åttonde underverk". Ta del av den fantastiska utsikten över Irländska sjön och spendera sedan cirka 20 minuter längs avenyn av sammanflätade bokar som kallas "Dark Hedges". Den vackra platsen planterades på 1700-talet av familjen Stuart och användes i serien "Game of Thrones" och filmen "Transformers". Slutligen åker du till Belfast, Nordirlands huvudstad och födelseplatsen för Titanic. Stanna intill Belfast stadshus och tillbringa cirka 1,5 timme med att utforska staden. Gör lite sightseeing, shoppa och ät lite mat innan du fortsätter hemresan.

Dublin: Cliffs of Moher, Atlantic Edge & Galway City

Dublin: Cliffs of Moher, Atlantic Edge & Galway City

Fly Dublins liv och rörelse för en heldagstur genom grevskapen Kildare, Limerick och Clare och passera 1400-talsstaden Bunratty Castle och den förstklassiga golf- och surforten Lahinch. Din slutdestination är de dramatiska Cliffs of Moher, där du får två timmars fritid för att utforska och premiuminträde till den nya Atlantic Edge, en tolkande besökarupplevelse som ger dig en fågelperspektiv i virtuell verklighet av livet vid klippkanten ovanför och under havsytan. Därefter kan du välja att gå längs klippan och uppleva naturens kraft i arbete. Känn den friska luften som blåser från havet och upplev de höga klipporna med utsikt över Atlanten. Besök O'Briens Tower, som står stolt ute på udden med panoramautsikt över Aranöarna och Galway Bay. Kör därefter djupt in Burren längs Europas kant! Se inhemsk flora, antika fornlämningar och megalitiska gravar i Burren nationalpark, och håll utkik efter dess unika Fairy Forts och keltiska kors. Fortsätt runt Galway Bay till den medeltida staden Galway, passera Blackhead Lighthouse och fiskebyn Kinvara, berömd för dess Galway Hookers (båtar). Vid ankomst i Galway (som beskrivts av W.B. Yeats som "Västerlandets Venedig" kommer du njuta av en 30-minuters guidad promenad och lära dig om stadens handelsanslutningar med Spanien. Du får lite fritid att utforska de smala gatorna på egen hand eller koppla av i butiker och på pittoreska kaféer. 2 timmars uppehåll. Luta dig sedan tillbaka på resan tillbaka till Dublin medan du njuter av underhållning såsom extrakt från showen "Riverdance" och andra exempel på irländsk kultur.

Dublin: Envägsbuss från/till Dublin flygplats

Dublin: Envägsbuss från/till Dublin flygplats

Ta bort lite av stressen från resan med en bekväm modern busstransfer mellan Dublin Airport T1 och Dublin City Centre. Undvik besväret med att navigera i kollektivtrafiksystemet före eller efter en lång resa. Luta dig tillbaka och koppla av när du lägger dig i din bussförares säkra händer. Gå ombord på den moderna bussen och lämna dina bekymmer bakom. Koppla av och njut av utsikten över Dublin från bekvämligheten av din plats medan du håller kontakten med dina vänner via gratis WiFi. Ladda din telefon med eluttaget vid din plats så att du är redo för ditt flyg eller för att utforska staden. Använd toalettfaciliteterna ombord eller anslut till mediasystemet under din resa. Slutligen, anlända till din destination på flygplatsen eller i staden i tid.

Dublin: Generation Pub Crawl

Dublin: Generation Pub Crawl

Med denna pubrunda får du en garanterat fantastisk utekväll i Dublin. Njut av en smak av krämig, maltig godhet med en gratis välkomst Guinness, barhopp med din guide och andra crawlers, och njut av levande musik i fantastiska lokala Dublin-pubar innan du träffar klubbens dansgolv. Vi är den äldsta Pub Crawl i Dublin, och det är fortfarande det bästa! Vi går till fler pubar än någon annan och ger dig mycket mer värde - gratis välkomst Guinness och gratis shots utan köp nödvändigt, exklusiva dryckesrabatter och gratis inträde till fler betalda platser än någon annan krypning, inklusive VIP-inträde till Dublins nattlivsinstitutioner Whelans och stadens mest älskade nattklubb, Copper Face Jacks. Och alla våra guider är lokala irländska killar och tjejer som vet hur man gör en riktig Dublin-natt ute! Gå med oss för den verkliga affären och en oöverträffad Dublin nattlivsupplevelse. Möt din guide och andra partygoers på puben 4 Dame Lane för att börja denna pubkrypning. Börja natten med en gratis välkomst Guinness för att gå ner innan du åker för att ha den bästa natten i ditt liv. Oroa dig inte, vad som händer i Dublin stannar i Dublin. Upplev en natt full av craic (ett irländskt ord slang för kul och njutning), fest som lokalbefolkningen, stagger till 5 livliga arenor och få gratis skott och dryckesrabatter. Njut av att hoppa över linjeåtkomst och gratis entré till alla arenor med dina nyfunna drickskompisar. Fördjupa dig i den elektriska atmosfären i Dublins nattliv. Drick, dans och var glad när du träffar den mycket älskade Whelan's. Avsluta sedan din natt på en hög på den berömda nattklubben, Copper Face Jacks, där du kommer att njuta av VIP-inträde och kan festa fram till de små timmarna. Upptäck några av stadens bästa pubar och klubbar med kända lokalbefolkningen och få exklusiva besparingar på denna pubkrypning. Om du tycker om att dricka, dansa och träffa lättsamma människor är denna pubkrypning rätt upp på din gata.

Från Dublin: Halvdagsutflykt till Glendalough och Wicklow

Från Dublin: Halvdagsutflykt till Glendalough och Wicklow

Skippa bort från Dublins liv och rörelse och njut av lugnet i Wicklow Mountains och Glendalough på en dagsutflykt med buss. Se sevärdheter som Sugar Loaf Mountain och byn Roundwood. Turen börjar mitt på eftermiddagen, vilket ger dig tid för lunch eller en pint Guinness innan upplevelsen börjar. När du blir hämtad från din valda upphämtningsplats i centrala Dublin får du en kort sightseeingtur i huvudstaden medan du reser till Glendalough. Du får en panoramautsikt över det passande namnet Sugar Loaf mountain och passerar genom den pittoreska byn Roundwood på din resa genom Wicklow Mountains. När du anländer till Glendalough kan du njuta av det hisnande irländska landskapet, historien och djurlivet i "Valley of Two Lakes". Njut av minst 90 minuters fritid för att utforska de keltiska kristna klosterruinerna som byggdes vid sjöarna av Saint Kevin för många århundraden sedan. Upptäck intrikat utskurna keltiska kors i sten och runda torn där munkarna gömde gyllene bägare och andra värdesaker från de många vikingatåg som ägde rum i regionen. Ställ dig vid vattenkanten och skanna av ekarna för att se om du kan se den utrotningshotade inhemska röda ekorren på lek. Som du utforskar, försök att upptäcka platsen där bröllopsscenen i Braveheart spelades in och där Gerard Butler från PS I Love You som bekant stötte ihop med Hilary Swank. Återvänd till Dublin efter en fantastisk eftermiddag i den friska luften i Wicklowbergen med foton och minnen från ditt irländska äventyr.

Dublin

Dublin

Våra mest rekommenderade Dublin Buss- och minivanturer

Dublin: Inträdesbiljett till Guinness Storehouse

Dublin: Inträdesbiljett till Guinness Storehouse

Ett besök i Guinness magiska hem är ett måste på alla resor till Dublin. Guinness Storehouse ligger i hjärtat av Guinness bryggeri vid St James's Gate. I en gammal jäsningsanläggning berättar den sju våningar höga besökarupplevelsen om historien om den världsberömda Guinness Stout. Äventyret börjar i samma ögonblick som du går in genom dörren och in i byggnadens jätte, det pintformade hjärtat av glas. När du tar dig fram genom Guinness Storehouse kommer du att upptäcka vad som krävs för att göra den svarta saken - ingredienserna, processen och passionen. Lär dig mer om de olika prisbelönta reklamkampanjerna och slogans som använts för att marknadsföra Guinness. Efter att ha rest genom mer än 250 år av historia avslutar du rundturen på Gravity Bar där du får en pint Guinness. Slappna av och njut av den spektakulära 360-gradersutsikten över Dublin.

Från Dublin: Dagstur till Cliffs of Moher, Burren och Galway City

Från Dublin: Dagstur till Cliffs of Moher, Burren och Galway City

Följ med på en guidad dagsutflykt och upptäck de ikoniska Cliffs of Moher med buss. Besök Galway City och dess fantastiska omgivande landskap och se berömda landmärken. Åk förbi små byar som Ennistimon och Kinvara, kör förbi slott och besök Burren. Förutom stoppen vid Cliffs of Moher och andra fantastiska attraktioner kan du njuta av de fantastiska vyerna längs Wild Atlantic Way, inklusive vyerna över Aranöarna och Galway Bay. Avresa från Dublin kl. 06.45 och resa genom den platta öppna slätten Curragh. Passera avelsanläggningen Irish National Stud för fullblodshästar medan din guide delar med sig av en mängd historia och information medan du kör till Cliffs of Moher. För att bryta av körningen kan du stanna till i 15 minuter på Barack Obama Plaza, som byggdes i den lilla byn Moneygall, där Obamas mor har sina anor. Här kan du bunkra upp med mat för dagen. Sedan åker du till Cliffs of Moher där du har utsikt över Atlanten och kan utforska området på egen hand i ca 2 timmar. Gå till besökscentret för den interaktiva Cliffs of Moher Visitor Experience med en stor multimediaskärm, som visar ett fågelperspektiv från klipporna och en video från undervattensgrottorna. Upptäck sedan månlandskapet i Burren under ett 15 till 20 minuter långt besök. Hör om de många hemligheterna i detta atypiska landskap, som är hem för den varmaste marktemperaturen i Irland. Kör längs kustvägen Wild Atlantic Way till Kinvara och passera Dunguaire Castle och bergskedjan Twelve Bens längs vägen. Ta in de imponerande vyerna från Wild Atlantic Way, tillsammans med utsikten över Aran Island. Se Galway från andra sidan Galway Bay. Du anländer till staden Galway och har ca 1,5 timme på dig att utforska staden på egen hand. Upptäck den gamla charmen på kullerstensgator som för tankarna till ett autentiskt Irland från svunna tider. Vi erbjuder en kort vandringstur för att orientera dig. Valfritt för dem som vill delta. Återvänd till Dublin och bli avsläppt på 12 Aston Quay, Temple Bar, Dublin, D02 TE81 runt 19:30 till 20:30.

Dublin: Jameson Whiskey Distillery Tour med provsmakningar

Dublin: Jameson Whiskey Distillery Tour med provsmakningar

Lär dig historian bakom John Jameson och hans äventyr inom whiskytillverkning under en guidad rundtur genom Jamesons whiskydestilleri. Lär dig historian om bryggeribyggnaden och uppkomsten av en av världens mest populära whiskysorter. Utforska Jamesons destilleri på Bow Street i Smithfield, Dublin. Gläds åt tre olika upplevelser, en på Bow Street och i dess lokaler, den andra handlar om de som tillverkar whiskyn och den tredje om de som skakar whiskyn.  Känn, lukta och smaka på Jameson-whisky i de ursprungliga byggnaderna i Bow Street-destilleriet. Besök mognadslagret och lär dig om de olika stegen i tillverkningen av whiskyn. Du får också smaka på Jameson direkt från fatet. Efteråt kan du njuta av en klassisk Jameson-cocktail i JJ Bar. Du kan också välja att köpa en personlig flaska whisky som ett minne av din upplevelse.

Dublin: Sightseeingkryssning på floden Liffey

Dublin: Sightseeingkryssning på floden Liffey

Kliv ombord på en 48-passagerares flodbåt för en kryssning längs floden Liffey i Dublin och se staden från vattnet. Få en inblick i Dublin Citys historia och i synnerhet floden Liffeys historia, från vikingarnas ankomst för mer än 1 000 år sedan, via Dublins snabba utveckling under 1700- och 1800-talen, till den efterföljande nedgången och den senaste ombyggnaden av Dublin Docklands. Hör om den ikoniska Ha'penny Bridge och Gandons mästerverk Custom House. Följ historien om Dublins kungliga och stora kanaler och se var Oliver Cromwell landsteg 1649. Upptäck hur kapten William Bligh undersökte Dublin Bay år 1800 och hur mycket av dagens Dublin nu ligger på återvunnen mark, inklusive Trinity College och spiran på O'Connell Street.

Från Dublin: Wicklow Mountains, Glendalough & Kilkenny Tour

Från Dublin: Wicklow Mountains, Glendalough & Kilkenny Tour

Följ med på en guidad dagsutflykt genom Irlands frodiga betesmarker från Dublin. Beundra utsikten över de vidsträckta Wicklow Mountains och besök det pittoreska klostret Glendalough. Utforska sedan de charmiga medeltida gränderna i staden Kilkenny. Vi lämnar Dublin och åker med en lyxbuss till Glendalough. När du reser ut ur staden kommer din guide att ge dig många intressanta fakta och roliga historier om Dublin. Anländer till Glendalough, som anses vara ett av de vackraste hörnen på Irland. Njut av en valfri guidad rundtur i klosterområdet och lite ledig tid för att utforska området eller koppla av på ett lokalt café. De mer äventyrliga kan välja att ta en vandring till Upper Lake och återvända via en strandpromenad (ca 2,5 km). Utforska en rutt som tar dig förbi Lower Lake genom en fantastisk naturstig som leder djupt in i dalen och vidare till Upper Lake. Fortsätt genom Wicklow Mountains. Under färden berättar din guide om bergens geologi och historia. Passera genom berömda filmplatser som förekommer i P.S. I Love You och Braveheart. Stanna för en 10-minuters fototillfälle vid Wicklow Gap innan en naturskön resa till Kilkenny. När du når Kilkenny har du fri tid att navigera i de smala gränderna och historiska byggnaderna. Beundra det extraordinära slottet där du kan ha picknick eller äta lunch på en av de lokala pubarna. Därefter kan du delta i en valfri guidad rundtur i staden innan du tar dig tillbaka till Dublin.

Från Dublin: Giants Causeway, Dark Hedges, Dunluce & Belfast

Från Dublin: Giants Causeway, Dark Hedges, Dunluce & Belfast

Ta en utflykt längs Nordirlands kust på en dagsutflykt från Dublin i en bekväm buss. Besök ikoniska sevärdheter, inklusive Giant's Causeway, Dark Hedges, Dunluce Castle och Belfast. Lämna Dublin och res norrut och stanna vid en bensinstation längs vägen för att äta frukost, köpa lunch och sträcka på benen. Din första sevärdhet är att ta ett fem minuters fotostopp vid de berömda och pittoreska ruinerna av Dunluce Castle. Efteråt beger du dig till Giants Causeway, som består av cirka 40 000 sammanhängande basaltpelare. Njut av minst två timmar på Unescos världsarvsplats och kom nära de sexkantiga pelarna, som ofta kallas "världens åttonde underverk". Ta del av den fantastiska utsikten över Irländska sjön och spendera sedan cirka 20 minuter längs avenyn av sammanflätade bokar som kallas "Dark Hedges". Den vackra platsen planterades på 1700-talet av familjen Stuart och användes i serien "Game of Thrones" och filmen "Transformers". Slutligen åker du till Belfast, Nordirlands huvudstad och födelseplatsen för Titanic. Stanna intill Belfast stadshus och tillbringa cirka 1,5 timme med att utforska staden. Gör lite sightseeing, shoppa och ät lite mat innan du fortsätter hemresan.

Dublin: Cliffs of Moher, Atlantic Edge & Galway City

Dublin: Cliffs of Moher, Atlantic Edge & Galway City

Fly Dublins liv och rörelse för en heldagstur genom grevskapen Kildare, Limerick och Clare och passera 1400-talsstaden Bunratty Castle och den förstklassiga golf- och surforten Lahinch. Din slutdestination är de dramatiska Cliffs of Moher, där du får två timmars fritid för att utforska och premiuminträde till den nya Atlantic Edge, en tolkande besökarupplevelse som ger dig en fågelperspektiv i virtuell verklighet av livet vid klippkanten ovanför och under havsytan. Därefter kan du välja att gå längs klippan och uppleva naturens kraft i arbete. Känn den friska luften som blåser från havet och upplev de höga klipporna med utsikt över Atlanten. Besök O'Briens Tower, som står stolt ute på udden med panoramautsikt över Aranöarna och Galway Bay. Kör därefter djupt in Burren längs Europas kant! Se inhemsk flora, antika fornlämningar och megalitiska gravar i Burren nationalpark, och håll utkik efter dess unika Fairy Forts och keltiska kors. Fortsätt runt Galway Bay till den medeltida staden Galway, passera Blackhead Lighthouse och fiskebyn Kinvara, berömd för dess Galway Hookers (båtar). Vid ankomst i Galway (som beskrivts av W.B. Yeats som "Västerlandets Venedig" kommer du njuta av en 30-minuters guidad promenad och lära dig om stadens handelsanslutningar med Spanien. Du får lite fritid att utforska de smala gatorna på egen hand eller koppla av i butiker och på pittoreska kaféer. 2 timmars uppehåll. Luta dig sedan tillbaka på resan tillbaka till Dublin medan du njuter av underhållning såsom extrakt från showen "Riverdance" och andra exempel på irländsk kultur.

Dublin: Envägsbuss från/till Dublin flygplats

Dublin: Envägsbuss från/till Dublin flygplats

Ta bort lite av stressen från resan med en bekväm modern busstransfer mellan Dublin Airport T1 och Dublin City Centre. Undvik besväret med att navigera i kollektivtrafiksystemet före eller efter en lång resa. Luta dig tillbaka och koppla av när du lägger dig i din bussförares säkra händer. Gå ombord på den moderna bussen och lämna dina bekymmer bakom. Koppla av och njut av utsikten över Dublin från bekvämligheten av din plats medan du håller kontakten med dina vänner via gratis WiFi. Ladda din telefon med eluttaget vid din plats så att du är redo för ditt flyg eller för att utforska staden. Använd toalettfaciliteterna ombord eller anslut till mediasystemet under din resa. Slutligen, anlända till din destination på flygplatsen eller i staden i tid.

Dublin: Generation Pub Crawl

Dublin: Generation Pub Crawl

Med denna pubrunda får du en garanterat fantastisk utekväll i Dublin. Njut av en smak av krämig, maltig godhet med en gratis välkomst Guinness, barhopp med din guide och andra crawlers, och njut av levande musik i fantastiska lokala Dublin-pubar innan du träffar klubbens dansgolv. Vi är den äldsta Pub Crawl i Dublin, och det är fortfarande det bästa! Vi går till fler pubar än någon annan och ger dig mycket mer värde - gratis välkomst Guinness och gratis shots utan köp nödvändigt, exklusiva dryckesrabatter och gratis inträde till fler betalda platser än någon annan krypning, inklusive VIP-inträde till Dublins nattlivsinstitutioner Whelans och stadens mest älskade nattklubb, Copper Face Jacks. Och alla våra guider är lokala irländska killar och tjejer som vet hur man gör en riktig Dublin-natt ute! Gå med oss för den verkliga affären och en oöverträffad Dublin nattlivsupplevelse. Möt din guide och andra partygoers på puben 4 Dame Lane för att börja denna pubkrypning. Börja natten med en gratis välkomst Guinness för att gå ner innan du åker för att ha den bästa natten i ditt liv. Oroa dig inte, vad som händer i Dublin stannar i Dublin. Upplev en natt full av craic (ett irländskt ord slang för kul och njutning), fest som lokalbefolkningen, stagger till 5 livliga arenor och få gratis skott och dryckesrabatter. Njut av att hoppa över linjeåtkomst och gratis entré till alla arenor med dina nyfunna drickskompisar. Fördjupa dig i den elektriska atmosfären i Dublins nattliv. Drick, dans och var glad när du träffar den mycket älskade Whelan's. Avsluta sedan din natt på en hög på den berömda nattklubben, Copper Face Jacks, där du kommer att njuta av VIP-inträde och kan festa fram till de små timmarna. Upptäck några av stadens bästa pubar och klubbar med kända lokalbefolkningen och få exklusiva besparingar på denna pubkrypning. Om du tycker om att dricka, dansa och träffa lättsamma människor är denna pubkrypning rätt upp på din gata.

Från Dublin: Halvdagsutflykt till Glendalough och Wicklow

Från Dublin: Halvdagsutflykt till Glendalough och Wicklow

Skippa bort från Dublins liv och rörelse och njut av lugnet i Wicklow Mountains och Glendalough på en dagsutflykt med buss. Se sevärdheter som Sugar Loaf Mountain och byn Roundwood. Turen börjar mitt på eftermiddagen, vilket ger dig tid för lunch eller en pint Guinness innan upplevelsen börjar. När du blir hämtad från din valda upphämtningsplats i centrala Dublin får du en kort sightseeingtur i huvudstaden medan du reser till Glendalough. Du får en panoramautsikt över det passande namnet Sugar Loaf mountain och passerar genom den pittoreska byn Roundwood på din resa genom Wicklow Mountains. När du anländer till Glendalough kan du njuta av det hisnande irländska landskapet, historien och djurlivet i "Valley of Two Lakes". Njut av minst 90 minuters fritid för att utforska de keltiska kristna klosterruinerna som byggdes vid sjöarna av Saint Kevin för många århundraden sedan. Upptäck intrikat utskurna keltiska kors i sten och runda torn där munkarna gömde gyllene bägare och andra värdesaker från de många vikingatåg som ägde rum i regionen. Ställ dig vid vattenkanten och skanna av ekarna för att se om du kan se den utrotningshotade inhemska röda ekorren på lek. Som du utforskar, försök att upptäcka platsen där bröllopsscenen i Braveheart spelades in och där Gerard Butler från PS I Love You som bekant stötte ihop med Hilary Swank. Återvänd till Dublin efter en fantastisk eftermiddag i den friska luften i Wicklowbergen med foton och minnen från ditt irländska äventyr.

Vanliga frågor om Buss- och minivanturer i Dublin

Vad finns det för andra saker att göra än Buss- och minivanturer som är värt att besöka i Dublin?

Andra upplevelser du inte bör missa i Dublin:

De mest populära sevärdheterna i Dublin

Att göra i Dublin

Städer i Irland

Dublin: Fler aktiviteter och sevärdheter

Dublin: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dublin

Samlat omdöme

4.4
(17 263 recensioner)

Vi kunde uppleva olika ryttare som gjorde turnén till en stor händelse. Informativ, gripande och originell.

Fiona och teamet var fantastiska som liveguider. Vi skulle definitivt ta bussen igen nästa gång.

Appen var väldigt bra och stödjande så man kunde alltid se var en buss fanns

Mycket humoristisk och informativ guide. Håll dig i huvudet - speciellt!

förbättra kvaliteten på ljudguiden. föraren kommenterar för högt.