Lägg till datum

Dublin
Buss- och minivanturer

Buss- och minivanturer
29 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Våra mest rekommenderade Dublin Buss- och minivanturer

Dublin: Inträdesbiljett till Guinness Storehouse

1. Dublin: Inträdesbiljett till Guinness Storehouse

Ett besök i Guinness magiska hem är ett måste på alla resor till Dublin. Guinness Storehouse ligger i hjärtat av Guinness bryggeri vid St James's Gate. I en gammal jäsningsanläggning berättar den sju våningar höga besökarupplevelsen om historien om den världsberömda Guinness Stout. Äventyret börjar i samma ögonblick som du går in genom dörren och in i byggnadens jätte, det pintformade hjärtat av glas. När du tar dig fram genom Guinness Storehouse kommer du att upptäcka vad som krävs för att göra den svarta saken - ingredienserna, processen och passionen. Lär dig mer om de olika prisbelönta reklamkampanjerna och slogans som använts för att marknadsföra Guinness. Efter att ha rest genom mer än 250 år av historia avslutar du rundturen på Gravity Bar där du får en pint Guinness. Slappna av och njut av den spektakulära 360-gradersutsikten över Dublin.

Från Dublin: Dagstur till Cliffs of Moher, Burren & Galway City

2. Från Dublin: Dagstur till Cliffs of Moher, Burren & Galway City

Bli med på en guidad dagsutflykt för att upptäcka de ikoniska Cliffs of Moher med buss. Besök Galway City och dess fantastiska omgivande landskap och se berömda landmärken. Åk förbi små byar som Ennistimon och Kinvara, kör förbi slott och besök Burren. Förutom stoppen vid Cliffs of Moher och andra fantastiska attraktioner kan du njuta av de fantastiska vyerna längs Wild Atlantic Way, inklusive vyerna över Aranöarna och Galway Bay. Avresa från Dublin kl. 06.45 och resa genom den platta öppna slätten Curragh. Passera avelsanläggningen Irish National Stud för fullblodshästar medan din guide delar med sig av en mängd historia och information medan du kör till Cliffs of Moher. För att bryta av körningen kan du stanna till i 15 minuter på Barack Obama Plaza, som byggdes i den lilla byn Moneygall, där Obamas mor har sina anor. Här kan du bunkra upp med mat för dagen. Sedan anländer du till Cliffs of Moher för en utsikt över Atlanten och utforska på egen hand i cirka 2 timmar. Gå till besökscentret för den interaktiva Cliffs of Moher Visitor Experience med en stor multimediaskärm, som visar en fågelperspektiv från klipporna och en video från undervattensgrottorna. Upptäck sedan månlandskapet i Burren under ett 15 till 20 minuter långt besök. Hör om de många hemligheterna i detta atypiska landskap, som är hem för den varmaste marktemperaturen i Irland. Kör längs kustvägen Wild Atlantic Way till Kinvara och passera Dunguaire Castle och bergskedjan Twelve Bens längs vägen. Ta in de imponerande vyerna från Wild Atlantic Way, tillsammans med utsikten över Aran Island. Se Galway från andra sidan Galway Bay. Du anländer till staden Galway och har ca 1,5 timme på dig att utforska staden på egen hand. Upptäck den gamla charmen på kullerstensgator som för tankarna till ett autentiskt Irland från svunna tider. Vi erbjuder en kort vandringstur för att orientera dig. Valfritt för dem som vill delta. Återvänd till Dublin och bli avsläppt vid mötesplatsen runt 19:30 till 20:30.

Dublin: Jameson Whiskey Distillery Tour med provsmakningar

3. Dublin: Jameson Whiskey Distillery Tour med provsmakningar

Lär dig historian bakom John Jameson och hans äventyr inom whiskytillverkning under en guidad rundtur genom Jamesons whiskydestilleri. Lär dig historian om bryggeribyggnaden och uppkomsten av en av världens mest populära whiskysorter. Utforska Jamesons destilleri på Bow Street i Smithfield, Dublin. Gläds åt tre olika upplevelser, en på Bow Street och i dess lokaler, den andra handlar om de som tillverkar whiskyn och den tredje om de som skakar whiskyn.  Känn, lukta och smaka på Jameson-whisky i de ursprungliga byggnaderna i Bow Street-destilleriet. Besök mognadslagret och lär dig om de olika stegen i tillverkningen av whiskyn. Du får också smaka på Jameson direkt från fatet. Efteråt kan du njuta av en klassisk Jameson-cocktail i JJ Bar. Du kan också välja att köpa en personlig flaska whisky som ett minne av din upplevelse.

Dublin: Cliffs of Moher, Atlantic Edge & Galway City

4. Dublin: Cliffs of Moher, Atlantic Edge & Galway City

Fly Dublins liv och rörelse för en heldagstur genom grevskapen Kildare, Limerick och Clare och passera 1400-talsstaden Bunratty Castle och den förstklassiga golf- och surforten Lahinch. Din slutdestination är de dramatiska Cliffs of Moher, där du får två timmars fritid för att utforska och premiuminträde till den nya Atlantic Edge, en tolkande besökarupplevelse som ger dig en fågelperspektiv i virtuell verklighet av livet vid klippkanten ovanför och under havsytan. Därefter kan du välja att gå längs klippan och uppleva naturens kraft i arbete. Känn den friska luften som blåser från havet och upplev de höga klipporna med utsikt över Atlanten. Besök O'Briens Tower, som står stolt ute på udden med panoramautsikt över Aranöarna och Galway Bay. Kör därefter djupt in Burren längs Europas kant! Se inhemsk flora, antika fornlämningar och megalitiska gravar i Burren nationalpark, och håll utkik efter dess unika Fairy Forts och keltiska kors. Fortsätt runt Galway Bay till den medeltida staden Galway, passera Blackhead Lighthouse och fiskebyn Kinvara, berömd för dess Galway Hookers (båtar). Vid ankomst i Galway (som beskrivts av W.B. Yeats som "Västerlandets Venedig" kommer du njuta av en 30-minuters guidad promenad och lära dig om stadens handelsanslutningar med Spanien. Du får lite fritid att utforska de smala gatorna på egen hand eller koppla av i butiker och på pittoreska kaféer. 2 timmars uppehåll. Luta dig sedan tillbaka på resan tillbaka till Dublin medan du njuter av underhållning såsom extrakt från showen "Riverdance" och andra exempel på irländsk kultur.

Från Dublin: Giants Causeway, Dark Hedges, Dunluce & Belfast

5. Från Dublin: Giants Causeway, Dark Hedges, Dunluce & Belfast

Ta en utflykt längs Nordirlands kust på en dagsutflykt från Dublin i en bekväm buss. Besök ikoniska sevärdheter, inklusive Giant's Causeway, Dark Hedges, Dunluce Castle och Belfast. Lämna Dublin och res norrut och stanna vid en bensinstation längs vägen för att äta frukost, köpa lunch och sträcka på benen. Din första sevärdhet är att ta ett fem minuters fotostopp vid de berömda och pittoreska ruinerna av Dunluce Castle. Efteråt beger du dig till Giants Causeway, som består av cirka 40 000 sammanhängande basaltpelare. Njut av minst två timmar på Unescos världsarvsplats och kom nära de sexkantiga pelarna, som ofta kallas "världens åttonde underverk". Ta del av den fantastiska utsikten över Irländska sjön och spendera sedan cirka 20 minuter längs avenyn av sammanflätade bokar som kallas "Dark Hedges". Den vackra platsen planterades på 1700-talet av familjen Stuart och användes i serien "Game of Thrones" och filmen "Transformers". Slutligen åker du till Belfast, Nordirlands huvudstad och födelseplatsen för Titanic. Stanna intill Belfast stadshus och tillbringa cirka 1,5 timme med att utforska staden. Gör lite sightseeing, shoppa och ät lite mat innan du fortsätter hemresan.

Från Dublin: Wicklow Mountains, Glendalough och Kilkenny

6. Från Dublin: Wicklow Mountains, Glendalough och Kilkenny

Följ med på en guidad dagsutflykt från Dublin genom Irlands frodiga marker. Ta en tur i de vidsträckta Wicklowbergen och se klostret Glendalough. Förlora dig själv i Kilkennys medeltida gränder. Res från Dublin och åk med en lyxbuss till Glendalough. När du åker ut ur staden kommer din guide att berätta många intressanta fakta och roliga historier om Dublin. Anländ till Glendalough, som anses vara en av Irlands vackraste platser. Ta en valfri guidad tur i klosterbyggnaden och lite fritid för att utforska området eller koppla av på ett lokalt café. De mer äventyrliga kan välja att vandra till Upper Lake och återvända via en brädgång (ca 2,5 km). Rutten tar dig förbi Lower Lake genom en fantastisk naturstig som leder djupt in i dalen och vidare till Upper Lake. Fortsätt genom Wicklow Mountains. När du kör kommer din guide att berätta om dess geologi och historia. Passera genom berömda filmplatser som finns med i "P.S. I Love You" och "Braveheart" Stanna för ett 10-minuters fototillfälle vid Wicklow Gap innan du fortsätter den natursköna färden till Kilkenny. När du når Kilkenny har du fri tid att navigera genom de smala gränderna och de historiska byggnaderna. Beundra det fantastiska slottet där du kan ha picknick eller äta lunch på de lokala pubarna. Följ sedan med på en valfri guidad tur i staden innan du åker tillbaka till Dublin.

Dublin: Sightseeingkryssning på floden Liffey

7. Dublin: Sightseeingkryssning på floden Liffey

Kliv ombord på en 48-passagerares flodbåt för en kryssning längs floden Liffey i Dublin och se staden från vattnet. Få en inblick i Dublin Citys historia och i synnerhet floden Liffeys historia, från vikingarnas ankomst för mer än 1 000 år sedan, via Dublins snabba utveckling under 1700- och 1800-talen, till den efterföljande nedgången och den senaste ombyggnaden av Dublin Docklands. Hör om den ikoniska Ha'penny Bridge och Gandons mästerverk Custom House. Följ historien om Dublins kungliga och stora kanaler och se var Oliver Cromwell landsteg 1649. Upptäck hur kapten William Bligh undersökte Dublin Bay år 1800 och hur mycket av dagens Dublin nu ligger på återvunnen mark, inklusive Trinity College och spiran på O'Connell Street.

Dublin: Go City All-Inclusive Pass med 40+ attraktioner

8. Dublin: Go City All-Inclusive Pass med 40+ attraktioner

Njut av tillgång till alla de bästa sevärdheterna och sevärdheterna inklusive Guinness Storehouse, Chester Beatty Library, Christchurch Cathedral och många fler med Dublin All-Inclusive Pass. Utforska allt som finns att göra i Dublin i din egen takt. Med denna biljett kan du spara upp till 50%* på de bästa attraktionerna och aktiviteterna i Dublin. Betala ingenting vid grinden, visa bara ditt QR-kodade digitala pass på din telefon (eller skriv ut hemma och ta det med dig) så är du inne. Ditt pass inkluderar gratis inträde till över 40 Dublin-attraktioner, inklusive: Populära attraktioner - Guinness lagerhus (R) - Dublin Hop-on Hop-Off med stor buss - EPIC - det irländska immigrationsmuseet - Jameson Distillery Bow St. rundtur (R) - Sankt Patricks katedral - Katedralen Christ Church - Dublin - Dublins slott Museer och kulturarv - Nationella vaxmuseet PLUS - GPO Museum - Lilla museet i Dublin - Irlands litteraturmuseum (MoLI) - 14 Henrietta Street - Jeanie Johnston Tallship och hungersnödsmuseum - Museet för irländsk rock 'n roll - Malahide slott - Casino museum för modelljärnvägar - Newbridge hus och gård - Skerries kvarnar - Airfield egendom - Castletown hus och parker (R) - Farmleigh hus och gods - Irlands nationalstuteri och trädgård - Irlands nationalgalleri - Irländska museet för modern konst (IMMA) - Nationella botaniska trädgården - Irlands nationalmuseum - arkeologi - Irlands nationalmuseum - dekorativ konst och historia - Chester Beatty - Casino museum för modelljärnvägar Turer och upplevelser - Rundtur på Teelings whiskydestilleri (R) - Matvandringar - mat till fots (R) - Matvandringar - Drycker till fots (R) - Lazy Bike Tours - Halvdagsuthyrning (R) - Dublin Zoo - Mordet på Trinity College - Big Bus Dublin kustrundtur - Rock Shop på Hard Rock Hotel - Buss Dublin Coastal Tour - Game of Thrones studiotur (R) Sevärdheter markerade med ett (R) kräver förhandsbokning. *Besparingar baserade på exempel på resplaner på den lokala partnerns webbplats.

Dublin: Generation Pub Crawl

9. Dublin: Generation Pub Crawl

Med denna pubrunda får du en garanterat fantastisk utekväll i Dublin. Njut av en smak av krämig, maltig godhet med en gratis välkomst Guinness, barhopp med din guide och andra crawlers, och njut av levande musik i fantastiska lokala Dublin-pubar innan du träffar klubbens dansgolv. Vi är den äldsta Pub Crawl i Dublin, och det är fortfarande det bästa! Vi går till fler pubar än någon annan och ger dig mycket mer värde - gratis välkomst Guinness och gratis shots utan köp nödvändigt, exklusiva dryckesrabatter och gratis inträde till fler betalda platser än någon annan krypning, inklusive VIP-inträde till Dublins nattlivsinstitutioner Whelans och stadens mest älskade nattklubb, Copper Face Jacks. Och alla våra guider är lokala irländska killar och tjejer som vet hur man gör en riktig Dublin-natt ute! Gå med oss för den verkliga affären och en oöverträffad Dublin nattlivsupplevelse. Möt din guide och andra partygoers på puben 4 Dame Lane för att börja denna pubkrypning. Börja natten med en gratis välkomst Guinness för att gå ner innan du åker för att ha den bästa natten i ditt liv. Oroa dig inte, vad som händer i Dublin stannar i Dublin. Upplev en natt full av craic (ett irländskt ord slang för kul och njutning), fest som lokalbefolkningen, stagger till 5 livliga arenor och få gratis skott och dryckesrabatter. Njut av att hoppa över linjeåtkomst och gratis entré till alla arenor med dina nyfunna drickskompisar. Fördjupa dig i den elektriska atmosfären i Dublins nattliv. Drick, dans och var glad när du träffar den mycket älskade Whelan's. Avsluta sedan din natt på en hög på den berömda nattklubben, Copper Face Jacks, där du kommer att njuta av VIP-inträde och kan festa fram till de små timmarna. Upptäck några av stadens bästa pubar och klubbar med kända lokalbefolkningen och få exklusiva besparingar på denna pubkrypning. Om du tycker om att dricka, dansa och träffa lättsamma människor är denna pubkrypning rätt upp på din gata.

Från Dublin: Halvdagsutflykt till Glendalough och Wicklow

10. Från Dublin: Halvdagsutflykt till Glendalough och Wicklow

Skippa bort från Dublins liv och rörelse och njut av lugnet i Wicklow Mountains och Glendalough på en dagsutflykt med buss. Se sevärdheter som Sugar Loaf Mountain och byn Roundwood. Turen börjar mitt på eftermiddagen, vilket ger dig tid för lunch eller en pint Guinness innan upplevelsen börjar. När du blir hämtad från din valda upphämtningsplats i centrala Dublin får du en kort sightseeingtur i huvudstaden medan du reser till Glendalough. Du får en panoramautsikt över det passande namnet Sugar Loaf mountain och passerar genom den pittoreska byn Roundwood på din resa genom Wicklow Mountains. När du anländer till Glendalough kan du njuta av det hisnande irländska landskapet, historien och djurlivet i "Valley of Two Lakes". Njut av minst 90 minuters fritid för att utforska de keltiska kristna klosterruinerna som byggdes vid sjöarna av Saint Kevin för många århundraden sedan. Upptäck intrikat utskurna keltiska kors i sten och runda torn där munkarna gömde gyllene bägare och andra värdesaker från de många vikingatåg som ägde rum i regionen. Ställ dig vid vattenkanten och skanna av ekarna för att se om du kan se den utrotningshotade inhemska röda ekorren på lek. Som du utforskar, försök att upptäcka platsen där bröllopsscenen i Braveheart spelades in och där Gerard Butler från PS I Love You som bekant stötte ihop med Hilary Swank. Återvänd till Dublin efter en fantastisk eftermiddag i den friska luften i Wicklowbergen med foton och minnen från ditt irländska äventyr.

Dublin

Dublin

Vanliga frågor om Buss- och minivanturer i Dublin

Vad finns det för andra saker att göra än Buss- och minivanturer som är värt att besöka i Dublin?

Dublin: Fler aktiviteter och sevärdheter

Dublin: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dublin

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 17 263 omdömen

Den här turen var underbar. Mötesplatsen var vid TheSpire, och vi gick därifrån i tid. Guiden hade berättat mycket om staden och landet. Bussen var bekväm och luftkonditionerad Dags att gå till sjön och utforska området gamla kyrkogården.Den här gången räckte men kunde bli lite längre.Men det var en superfin resa som vi kommer minnas länge.

Om du är i Dublin bör du definitivt boka en 72 timmar lång rundtur. Det var fantastiskt, vare sig det var i själva Dublin eller resan till kusten till hamnstaden Howth. Mycket ingick för det pris som erbjöds. Livequiden (som påminde oss mycket om James Gorden) var riktigt rolig. Det var den vackraste stadsrundturen vi har haft hittills!

Turen har varit en otrolig upplevelse, både landskapet, rutten och guiden. Jag rekommenderar det starkt, speciellt om du är i Dublin en kort tid och du vill se den lantliga delen av Irland, det varar en morgon och görs extremt bra.

bra aktivitet med en extra rolig, snäll guide....bussen är kanon och landskapen är storslagna, landskapsbytet är totalt. jag rekomenderar

Det var så vackert! Guiden lärde mig mycket om Irland.