Välj datum
Saker att göra

Dublin

Vänliga lokalinvånare, förstklassig whiskey och konstnärligt överflöd gör det lätt att roa sig i den irländska huvudstaden.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Dublin

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Dublin?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Dublin:

Alla saker att se i Dublin

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Dublin? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dublin

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 39 575 omdömen

turnén är riktigt trevlig. Vår grupp var inte den gladaste och guiden fick kämpa mot det. Och jag måste säga att han vann matcherna. Förklaringen och allt där är riktigt bra. Du får prova 3 olika whisky och dessutom har du en gratis drink så balansen mellan pris och kvalitet är utmärkt. Jag rekommenderar det verkligen.

Fantastisk tid även för icke-älskare av öl (och Guiness), de små och små gillade också besöket vilket är kul! Du kan följa ljudguiden från din telefon via qrcode, ta ljudguiden, säljs för €3. 5 restauranger är närvarande, så vi åt lunch där med familjen och det var perfekt. Vi stannade 3 timmar inklusive lunch.

Lätt var att se mycket dublin på kortare tid. Hjälpsam chaufför som jag hörde ge vägbeskrivningar till många när de gick i land. Jag önskar att jag hade fångat hans namn men en förare lade till och med till sin egen kommentar ovanpå det guidade ljudet som jag älskade.

Skicklig och trevlig guide som anpassade turen efter vårt önskemål, bra cyklar och intressant guidning.

We had a great time! So much fun and a great guide!