Dubais internationella flygplats
För förstagångsbesökare

För förstagångsbesökare

Inga resultat för "Dubais internationella flygplats För förstagångsbesökare"

Topprankade aktiviteter i Dubai

789 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Våra mest rekommenderade Dubais internationella flygplats För förstagångsbesökare

Dubai Internationella Flygplats (DXB): Inträde till Premium Lounge

Dubai Internationella Flygplats (DXB): Inträde till Premium Lounge

Njut av din tid på flygplatsen genom att tillbringa den i Plaza Premium Lounge på Dubai International Airport. Unna dig utsökta internationella rätter, inklusive autentiska arabiska och asiatiska rätter, och håll dig uppdaterad med ett brett utbud av drycker, inklusive alkohol. Ta det lugnt i den rymliga lyxloungen som ligger på plan 4, Concourse A, i terminal 3 på Dubais internationella flygplats. Här finns bekväma sittplatser och ett utsökt utbud av arabiska, asiatiska och internationella rätter som tillagas i platsens kök. Smutta på bryggt te och kaffe, läskedrycker och alkoholhaltiga drycker från den välfyllda Aerobar. Anslut till gratis WiFi, njut av särskilda rökrum och fräscha upp dig med en avkopplande privat dusch. Det finns också en specialdesignad lekplats med hållbara träleksaker för yngre resenärer. Använd ett brett utbud av hälsosamma F&B-erbjudanden, en conciergeservice, mötesrum, ett konferensrum, utskrift och fotokopieringstjänster

Dubai: SIM-kort för turister med data och minuter

Dubai: SIM-kort för turister med data och minuter

Håll kontakten med vänner och familj hemma när du är på semester och undvik de stora roamingkostnaderna. Boka ditt lokala 5G/4G UAE SIM-kort och hämta det så snart du anländer till Dubais internationella flygplats (DXB). Välj mellan en mängd olika planer som är giltiga i 28 dagar: 1 GB Transit / Layover SIM (inga samtal) 2 GB och 30 minuter (internationella och lokala) 4 GB och 30 minuter (internationellt och lokalt) 8 GB och 120 minuter (internationellt och lokalt) 22,5 GB och 525 minuter (internationellt och lokalt) Obegränsad data och 100 minuter (internationellt och lokalt, paketet gäller i 7 dagar) Obegränsad data och 300 minuter (internationellt och lokalt, paketet gäller i 14 dagar) Slipp leta efter Wi-Fi-hotspots när du behöver kolla kartor för att hitta restauranger, boka resor och mycket mer.

Dubai: Privat 1-vägs transfer till/från Dubais flygplats (DXB)

Dubai: Privat 1-vägs transfer till/från Dubais flygplats (DXB)

Upplev en smidig resa med en exklusiv privat flygplatstransfer i Dubai. Gör din resa stressfri och njutbar från det ögonblick du landar på flygplatsen. Välj mellan enkel- eller rundtursalternativ. Du kommer att mötas av ett varmt välkomnande och en professionell chaufför som är redo att hjälpa dig. Njut av en bekväm resa och koppla av i ett väl underhållet, rymligt fordon som garanterar en smidig och bekväm resa till eller från ditt hotell i Dubai. För din returresa kan du välja transfer från ditt boende till avgångsterminalen på Dubai International Airport (DXB). Vår chaufför finns på plats för att hjälpa dig att lasta ditt bagage, vilket garanterar en stressfri avresa. Upplev en transferservice som omfattar alla skatter och vägtullar, vilket gör din reseupplevelse sömlös från början till slut. Välj komfort, tillförlitlighet och effektivitet med vår privata transfer från flygplats till hotell i Dubai.

Dubai: Fotorundtur till de främsta sevärdheterna med bil

Dubai: Fotorundtur till de främsta sevärdheterna med bil

Få ut det mesta av ditt besök i Dubai med en fotograferingstur till stadens mest ikoniska landmärken. Res till Palm Island och ta bilder av Burj Al Arab. Få Instagram-värdiga vyer över otillåtna sevärdheter som Atlantis Hotel, Burj Khalifa Tower, Jumeirah-moskén och Old Dubai. Njut av bekvämligheten med att hämtas från Dubai Airport (DXB) eller ditt hotell. Koppla av när din guide tar dig på en rundtur för att utforska stadens extravaganta atmosfär och åka centrum till Deira-distriktet. Gå till botten av Burj Khalifa för att knäppa bilder av dess musikaliska fontäner. Fortsätt mot Palm, en konstgjord ö formad som ett palmträd. Beundra fantastisk panoramautsikt över Burj Al Arab från ön. Gå förbi flera lyxhotell på väg till Atlantis Hotel, där du kan stanna för några selfies. Gå tillbaka till Jumeirah-området för att se den ikoniska Burj Al Arab för ytterligare ett fotostopp. Kör längs Jumeirah Road och se Jumeirah-moskén. Besök Old Dubai och se de traditionella båtarna som korsar bäcken innan de släpps av i centrum av Dubai.

Dubai 4G Pocket WiFi hyra (DXB flygplats pick up)

Dubai 4G Pocket WiFi hyra (DXB flygplats pick up)

Välj önskat paket och få den data du behöver när du reser i Förenade Arabemiraten. Anländ till Dubai International Airport och hämta omedelbart din säkra Wi-Fi-anslutning. Tilldela din kompletta data den första dagen med funktionen Your Data You Decide och använd din data hur du vill. Anslut upp till 10 enheter med 4G/LTE-anslutning och välj mellan 2 GB eller 4 GB i 4 dagar, eller 6 GB, 10 GB eller obegränsad data i 7 dagar. Lägg till fler hyresdagar i valfri butik för bara 5 USD per dag.

Dubai flygplats (DXB): Privat transfer vid ankomst och avresa

Dubai flygplats (DXB): Privat transfer vid ankomst och avresa

Undvik att stå i kö för en taxi och låt din chaufför möta dig vid ankomsten till Dubai International Airport (DXB). Slappna av och njut av fantastisk utsikt över staden när din chaufför tar dig till ditt boende. Anländ till Dubai International Airport (DXB), träffa och hälsa på din chaufför vid ankomstterminalen och följ sedan till ditt väntande fordon med en 1-timmes gratis väntetid från ditt flygankomst och upp till 1 timmes gratis parkeringsavgift. Luta dig sedan tillbaka, slappna av bekvämt och njut av utsikten när din förare levererar dig direkt till ditt boende. Du kan också välja alternativet för transfer till Dubais internationella flygplats (DXB). Möt din chaufför på ditt boende och låt dem hjälpa till med att lasta ditt bagage. Koppla av när din förare beger sig till Dubai International Airport (DXB) avgångsterminal. Transfer är tillgängliga från/till flygplatsen baserat på valt alternativ och valt område: Deira, Bur Dubai, Downtown och Business Bay Dubai; Dubai Al Barsha, Al Barsha höjder, Marina, Blue water och Palm Jumeirah; Jabel Ali resorts, Ibn Battuta och Sport City. Dra nytta av en tjänst som inkluderar alla skatter och vägtullar.

Dubai: Privat rundtur Frame, Burj Al Arab,Framtidens museum

Dubai: Privat rundtur Frame, Burj Al Arab,Framtidens museum

Upptäck Old Dubai på en kulturell rundvandring och utforska Al Fahidi Village för att lära dig mer om Dubais gamla historia och arkitektur med vår expertguide. Besök kulturarvsplatser och prova emiratiska smakprov. Upplev sedan Dubais gamla sjötransportsystem på en traditionell färja, en så kallad abra, som glider fram längs Dubai Creek från Bur Dubai till Deira och anländer till Gold Souks, Spice Souks, Textile Souks, Perfume Souks och traditionella souker där du kan köpa lokala hantverk. Se exteriören på Museum of the Future, "världens vackraste byggnad". Besök Dubai Frame, en ikonisk struktur som "ramar in" imponerande vyer över gamla och nya Dubai. Besök Zabeel Palace, det officiella residenset och administrativa högkvarteret för den styrande kungafamiljen i Dubai. Fortsätt till Jumeirah-moskén och Burj Al Arab, ett ikoniskt landmärke som liknar ett böljande segel. Det är ett bevis på Dubais arkitektoniska skicklighet och en global symbol för lyx och extravagans. Tillbringa tid på Souk Madinat Jumeirah, en autentisk återskapelse av en arabisk marknadsplats. Därefter tar du dig till den halvmåneformade konstgjorda Palm Jumeirah.

Dubai: Stopover City Highlights-tur med flexibel tidtabell

Dubai: Stopover City Highlights-tur med flexibel tidtabell

1. Burj Khalifa Börja din mellanlandning med världens högsta byggnad. Burj Khalifa erbjuder hisnande panoramautsikt över stadens silhuett från sina observationsdäck (biljetter finns att köpa). När solen går ner kan du se Dubai förvandlas till ett fascinerande hav av ljus. 2. Dubai Mall Intill Burj Khalifa ligger Dubai Mall, ett shoppingparadis som inte bara erbjuder shopping utan även underhållning som en isbana, ett vattenfall inomhus och det fascinerande Dubai Aquarium. 3. Fontänen i Dubai Fånga de förtrollande föreställningarna i Dubai Fountain precis utanför Dubai Mall. Dessa koreograferade vatten vattendanser mot bakgrund av Burj Khalifa är en syn för ögat. 4. Gamla souken Fördjupa dig i stadens rika historia genom att utforska det historiska kvarteret Al Fahidi. Vandra genom smala gränder, vindtorn och besök Dubai Museum för att lära dig mer om stadens utveckling. 5. Dubais flod Upplev stadens traditionella transportmedel med en abra-tur över Dubai Creek. Denna korta båttur tar dig från Gamla Dubai till de livliga soukerna i Deira, där du kan handla kryddor, guld och textilier. 6. Jumeirahs strand Om du har lite extra tid över kan du åka till Jumeirah Beach för att koppla av och njuta av solen. Den ikoniska Burj Al Arab fungerar som en fantastisk bakgrund till denna vackra kustlinje. 7. Souk Madinat Jumeirah Denna moderna variant av en traditionell souk erbjuder en blandning av shopping, restauranger och underhållning. Ta en lugn promenad längs vattenvägarna och njut av utsikten över den ikoniska Burj Al Arab. 8. Zabeel-palatset Zabeel Palace, som ligger i Dubai, förkroppsligar arabisk överflöd med sin arkitektoniska storslagenhet och frodiga trädgårdar. Som residens för Dubais styrande familj återspeglar det stadens rika arv och ledarskap. 9. Dubais ramverk Dubai Frame, ett arkitektoniskt underverk, ramar in stadens förflutna och nutid i en enda struktur. Denna kolossala ram erbjuder panoramautsikt och förbinder det historiska Dubai med dess futuristiska skyline. 10. Dubai Marina Dubai Marina, ett ikoniskt område vid vattnet, är sinnebilden för modern lyx och stadsliv. Den konstgjorda kanalstaden omges av skyskrapor och erbjuder en dynamisk blandning av exklusiva bostäder, restauranger och rekreationsmöjligheter, vilket gör den till ett utmärkt resmål för både boende och besökare.

Dubai: Privat Layover Tour med valfri längd

Dubai: Privat Layover Tour med valfri längd

Följ med på en snabb och fokuserad privat rundtur i emiratet Dubai. Lämna flygplatsen bakom dig och upplev sevärdheter som Dubai Marina och Madinat Jumeirah Souk. Burj Khalifa Börja din mellanlandning med världens högsta byggnad. Beundra den hisnande panoramautsikten över stadens silhuett från dess observationsdäck (biljetter finns att köpa på egen bekostnad). När solen går ner kan du se Dubai förvandlas till ett fascinerande hav av ljus. Dubais köpcentrum Bege er till Dubai Mall, ett shoppingparadis som inte bara erbjuder shopping utan även underhållning som en is, ett vattenfall inomhus och det fascinerande Dubai Aquarium. Fontänen i Dubai Fånga de förtrollande föreställningarna i Dubai Fountain precis utanför Dubai Mall. Beundra de koreograferade vattendanserna mot bakgrund av Burj Khalifa. Gamla souken Fördjupa dig i stadens rika historia genom att utforska det historiska kvarteret Al Fahidi. Vandra genom smala gränder, vindtorn och besök Dubai Museum för att lära dig mer om stadens utveckling. Dubais flod Upplev stadens traditionella transportmedel med en abra-tur över Dubai Creek. Ta denna korta båttur från Old Dubai till de livliga soukerna i Deira, där du kan handla kryddor, guld och textilier. Jumeirahs strand Om du har lite extra tid över kan du åka till Jumeirah Beach för att koppla av och njuta av solen. Beundra den ikoniska Burj Al Arab som fungerar som en fantastisk bakgrund till denna vackra kustlinje. Madinat Jumeirah Souk Stanna till vid en modern variant av en traditionell souk som erbjuder en blandning av shopping, restauranger och underhållning. Ta en lugn promenad längs vattenvägarna och njut av utsikten. Zabeel-palatset Förundras över den arabiska överdådigheten i Zabeel Palace med dess arkitektoniska storslagenhet och frodiga trädgårdar. Dubais ramverk Låt dig imponeras av Dubai Frame, ett arkitektoniskt underverk som ramar in stadens förflutna och nutid i en enda struktur. Beundra denna kolossala ram med panoramautsikt som förbinder det historiska Dubai med dess futuristiska skyline. Dubai Marina Besök Dubai Marina, ett ikoniskt område vid vattnet som symboliserar modern lyx och stadsliv. Utforska en konstgjord kanalstad med en dynamisk blandning av exklusiva bostäder, restauranger och rekreationsmöjligheter.

Dubai: Flygplatstransfer till hotell i Förenade Arabemiraten

Dubai: Flygplatstransfer till hotell i Förenade Arabemiraten

Njut av privat transfer mellan Dubais internationella flygplats och ditt hotell i centrum av Dubai, Jumeirah Beach, Palm Jumeirah, Sharjah, Jebel Ali Hotel eller Dubais hamn. Transfertjänsten finns tillgänglig 24 timmar om dygnet, alla dagar i veckan. Privat transfer i ett modernt fordon med luftkonditionering till ditt boende gör att du kan slappna av vid ankomsten till Dubai efter en tröttsam flygresa. Du kommer att få ett varmt välkomnande vid ankomsten av en professionell förare, som också kommer att ge dig ett välkomstpaket med intressant information. Tjänsten är även tillgänglig i motsatt riktning, från ditt hotell till Dubais internationella flygplats med avlämning i god tid före ditt flygs incheckning. Upphämtningstiden kommer att anpassas efter ditt flyg. Vid bokning ombeds du vänligen uppge din flightinformation och namnet på ditt hotell i centrum av Dubai, Jumeirah, Palm Jumeirah, Sharjah, Jebel Ali Hotel eller i Dubai Port. Din transfer kommer att bekräftas inom 24 timmar efter din bokning och du kommer att förses med en biljett som ska visas för din chaufför vid ankomst eller vid tidpunkten för din transfer från ditt hotell.

Dubai

Dubai

Våra mest rekommenderade Dubais internationella flygplats För förstagångsbesökare

Dubai Internationella Flygplats (DXB): Inträde till Premium Lounge

Dubai Internationella Flygplats (DXB): Inträde till Premium Lounge

Njut av din tid på flygplatsen genom att tillbringa den i Plaza Premium Lounge på Dubai International Airport. Unna dig utsökta internationella rätter, inklusive autentiska arabiska och asiatiska rätter, och håll dig uppdaterad med ett brett utbud av drycker, inklusive alkohol. Ta det lugnt i den rymliga lyxloungen som ligger på plan 4, Concourse A, i terminal 3 på Dubais internationella flygplats. Här finns bekväma sittplatser och ett utsökt utbud av arabiska, asiatiska och internationella rätter som tillagas i platsens kök. Smutta på bryggt te och kaffe, läskedrycker och alkoholhaltiga drycker från den välfyllda Aerobar. Anslut till gratis WiFi, njut av särskilda rökrum och fräscha upp dig med en avkopplande privat dusch. Det finns också en specialdesignad lekplats med hållbara träleksaker för yngre resenärer. Använd ett brett utbud av hälsosamma F&B-erbjudanden, en conciergeservice, mötesrum, ett konferensrum, utskrift och fotokopieringstjänster

Dubai: SIM-kort för turister med data och minuter

Dubai: SIM-kort för turister med data och minuter

Håll kontakten med vänner och familj hemma när du är på semester och undvik de stora roamingkostnaderna. Boka ditt lokala 5G/4G UAE SIM-kort och hämta det så snart du anländer till Dubais internationella flygplats (DXB). Välj mellan en mängd olika planer som är giltiga i 28 dagar: 1 GB Transit / Layover SIM (inga samtal) 2 GB och 30 minuter (internationella och lokala) 4 GB och 30 minuter (internationellt och lokalt) 8 GB och 120 minuter (internationellt och lokalt) 22,5 GB och 525 minuter (internationellt och lokalt) Obegränsad data och 100 minuter (internationellt och lokalt, paketet gäller i 7 dagar) Obegränsad data och 300 minuter (internationellt och lokalt, paketet gäller i 14 dagar) Slipp leta efter Wi-Fi-hotspots när du behöver kolla kartor för att hitta restauranger, boka resor och mycket mer.

Dubai: Privat 1-vägs transfer till/från Dubais flygplats (DXB)

Dubai: Privat 1-vägs transfer till/från Dubais flygplats (DXB)

Upplev en smidig resa med en exklusiv privat flygplatstransfer i Dubai. Gör din resa stressfri och njutbar från det ögonblick du landar på flygplatsen. Välj mellan enkel- eller rundtursalternativ. Du kommer att mötas av ett varmt välkomnande och en professionell chaufför som är redo att hjälpa dig. Njut av en bekväm resa och koppla av i ett väl underhållet, rymligt fordon som garanterar en smidig och bekväm resa till eller från ditt hotell i Dubai. För din returresa kan du välja transfer från ditt boende till avgångsterminalen på Dubai International Airport (DXB). Vår chaufför finns på plats för att hjälpa dig att lasta ditt bagage, vilket garanterar en stressfri avresa. Upplev en transferservice som omfattar alla skatter och vägtullar, vilket gör din reseupplevelse sömlös från början till slut. Välj komfort, tillförlitlighet och effektivitet med vår privata transfer från flygplats till hotell i Dubai.

Dubai: Fotorundtur till de främsta sevärdheterna med bil

Dubai: Fotorundtur till de främsta sevärdheterna med bil

Få ut det mesta av ditt besök i Dubai med en fotograferingstur till stadens mest ikoniska landmärken. Res till Palm Island och ta bilder av Burj Al Arab. Få Instagram-värdiga vyer över otillåtna sevärdheter som Atlantis Hotel, Burj Khalifa Tower, Jumeirah-moskén och Old Dubai. Njut av bekvämligheten med att hämtas från Dubai Airport (DXB) eller ditt hotell. Koppla av när din guide tar dig på en rundtur för att utforska stadens extravaganta atmosfär och åka centrum till Deira-distriktet. Gå till botten av Burj Khalifa för att knäppa bilder av dess musikaliska fontäner. Fortsätt mot Palm, en konstgjord ö formad som ett palmträd. Beundra fantastisk panoramautsikt över Burj Al Arab från ön. Gå förbi flera lyxhotell på väg till Atlantis Hotel, där du kan stanna för några selfies. Gå tillbaka till Jumeirah-området för att se den ikoniska Burj Al Arab för ytterligare ett fotostopp. Kör längs Jumeirah Road och se Jumeirah-moskén. Besök Old Dubai och se de traditionella båtarna som korsar bäcken innan de släpps av i centrum av Dubai.

Dubai 4G Pocket WiFi hyra (DXB flygplats pick up)

Dubai 4G Pocket WiFi hyra (DXB flygplats pick up)

Välj önskat paket och få den data du behöver när du reser i Förenade Arabemiraten. Anländ till Dubai International Airport och hämta omedelbart din säkra Wi-Fi-anslutning. Tilldela din kompletta data den första dagen med funktionen Your Data You Decide och använd din data hur du vill. Anslut upp till 10 enheter med 4G/LTE-anslutning och välj mellan 2 GB eller 4 GB i 4 dagar, eller 6 GB, 10 GB eller obegränsad data i 7 dagar. Lägg till fler hyresdagar i valfri butik för bara 5 USD per dag.

Dubai flygplats (DXB): Privat transfer vid ankomst och avresa

Dubai flygplats (DXB): Privat transfer vid ankomst och avresa

Undvik att stå i kö för en taxi och låt din chaufför möta dig vid ankomsten till Dubai International Airport (DXB). Slappna av och njut av fantastisk utsikt över staden när din chaufför tar dig till ditt boende. Anländ till Dubai International Airport (DXB), träffa och hälsa på din chaufför vid ankomstterminalen och följ sedan till ditt väntande fordon med en 1-timmes gratis väntetid från ditt flygankomst och upp till 1 timmes gratis parkeringsavgift. Luta dig sedan tillbaka, slappna av bekvämt och njut av utsikten när din förare levererar dig direkt till ditt boende. Du kan också välja alternativet för transfer till Dubais internationella flygplats (DXB). Möt din chaufför på ditt boende och låt dem hjälpa till med att lasta ditt bagage. Koppla av när din förare beger sig till Dubai International Airport (DXB) avgångsterminal. Transfer är tillgängliga från/till flygplatsen baserat på valt alternativ och valt område: Deira, Bur Dubai, Downtown och Business Bay Dubai; Dubai Al Barsha, Al Barsha höjder, Marina, Blue water och Palm Jumeirah; Jabel Ali resorts, Ibn Battuta och Sport City. Dra nytta av en tjänst som inkluderar alla skatter och vägtullar.

Dubai: Privat rundtur Frame, Burj Al Arab,Framtidens museum

Dubai: Privat rundtur Frame, Burj Al Arab,Framtidens museum

Upptäck Old Dubai på en kulturell rundvandring och utforska Al Fahidi Village för att lära dig mer om Dubais gamla historia och arkitektur med vår expertguide. Besök kulturarvsplatser och prova emiratiska smakprov. Upplev sedan Dubais gamla sjötransportsystem på en traditionell färja, en så kallad abra, som glider fram längs Dubai Creek från Bur Dubai till Deira och anländer till Gold Souks, Spice Souks, Textile Souks, Perfume Souks och traditionella souker där du kan köpa lokala hantverk. Se exteriören på Museum of the Future, "världens vackraste byggnad". Besök Dubai Frame, en ikonisk struktur som "ramar in" imponerande vyer över gamla och nya Dubai. Besök Zabeel Palace, det officiella residenset och administrativa högkvarteret för den styrande kungafamiljen i Dubai. Fortsätt till Jumeirah-moskén och Burj Al Arab, ett ikoniskt landmärke som liknar ett böljande segel. Det är ett bevis på Dubais arkitektoniska skicklighet och en global symbol för lyx och extravagans. Tillbringa tid på Souk Madinat Jumeirah, en autentisk återskapelse av en arabisk marknadsplats. Därefter tar du dig till den halvmåneformade konstgjorda Palm Jumeirah.

Dubai: Stopover City Highlights-tur med flexibel tidtabell

Dubai: Stopover City Highlights-tur med flexibel tidtabell

1. Burj Khalifa Börja din mellanlandning med världens högsta byggnad. Burj Khalifa erbjuder hisnande panoramautsikt över stadens silhuett från sina observationsdäck (biljetter finns att köpa). När solen går ner kan du se Dubai förvandlas till ett fascinerande hav av ljus. 2. Dubai Mall Intill Burj Khalifa ligger Dubai Mall, ett shoppingparadis som inte bara erbjuder shopping utan även underhållning som en isbana, ett vattenfall inomhus och det fascinerande Dubai Aquarium. 3. Fontänen i Dubai Fånga de förtrollande föreställningarna i Dubai Fountain precis utanför Dubai Mall. Dessa koreograferade vatten vattendanser mot bakgrund av Burj Khalifa är en syn för ögat. 4. Gamla souken Fördjupa dig i stadens rika historia genom att utforska det historiska kvarteret Al Fahidi. Vandra genom smala gränder, vindtorn och besök Dubai Museum för att lära dig mer om stadens utveckling. 5. Dubais flod Upplev stadens traditionella transportmedel med en abra-tur över Dubai Creek. Denna korta båttur tar dig från Gamla Dubai till de livliga soukerna i Deira, där du kan handla kryddor, guld och textilier. 6. Jumeirahs strand Om du har lite extra tid över kan du åka till Jumeirah Beach för att koppla av och njuta av solen. Den ikoniska Burj Al Arab fungerar som en fantastisk bakgrund till denna vackra kustlinje. 7. Souk Madinat Jumeirah Denna moderna variant av en traditionell souk erbjuder en blandning av shopping, restauranger och underhållning. Ta en lugn promenad längs vattenvägarna och njut av utsikten över den ikoniska Burj Al Arab. 8. Zabeel-palatset Zabeel Palace, som ligger i Dubai, förkroppsligar arabisk överflöd med sin arkitektoniska storslagenhet och frodiga trädgårdar. Som residens för Dubais styrande familj återspeglar det stadens rika arv och ledarskap. 9. Dubais ramverk Dubai Frame, ett arkitektoniskt underverk, ramar in stadens förflutna och nutid i en enda struktur. Denna kolossala ram erbjuder panoramautsikt och förbinder det historiska Dubai med dess futuristiska skyline. 10. Dubai Marina Dubai Marina, ett ikoniskt område vid vattnet, är sinnebilden för modern lyx och stadsliv. Den konstgjorda kanalstaden omges av skyskrapor och erbjuder en dynamisk blandning av exklusiva bostäder, restauranger och rekreationsmöjligheter, vilket gör den till ett utmärkt resmål för både boende och besökare.

Dubai: Privat Layover Tour med valfri längd

Dubai: Privat Layover Tour med valfri längd

Följ med på en snabb och fokuserad privat rundtur i emiratet Dubai. Lämna flygplatsen bakom dig och upplev sevärdheter som Dubai Marina och Madinat Jumeirah Souk. Burj Khalifa Börja din mellanlandning med världens högsta byggnad. Beundra den hisnande panoramautsikten över stadens silhuett från dess observationsdäck (biljetter finns att köpa på egen bekostnad). När solen går ner kan du se Dubai förvandlas till ett fascinerande hav av ljus. Dubais köpcentrum Bege er till Dubai Mall, ett shoppingparadis som inte bara erbjuder shopping utan även underhållning som en is, ett vattenfall inomhus och det fascinerande Dubai Aquarium. Fontänen i Dubai Fånga de förtrollande föreställningarna i Dubai Fountain precis utanför Dubai Mall. Beundra de koreograferade vattendanserna mot bakgrund av Burj Khalifa. Gamla souken Fördjupa dig i stadens rika historia genom att utforska det historiska kvarteret Al Fahidi. Vandra genom smala gränder, vindtorn och besök Dubai Museum för att lära dig mer om stadens utveckling. Dubais flod Upplev stadens traditionella transportmedel med en abra-tur över Dubai Creek. Ta denna korta båttur från Old Dubai till de livliga soukerna i Deira, där du kan handla kryddor, guld och textilier. Jumeirahs strand Om du har lite extra tid över kan du åka till Jumeirah Beach för att koppla av och njuta av solen. Beundra den ikoniska Burj Al Arab som fungerar som en fantastisk bakgrund till denna vackra kustlinje. Madinat Jumeirah Souk Stanna till vid en modern variant av en traditionell souk som erbjuder en blandning av shopping, restauranger och underhållning. Ta en lugn promenad längs vattenvägarna och njut av utsikten. Zabeel-palatset Förundras över den arabiska överdådigheten i Zabeel Palace med dess arkitektoniska storslagenhet och frodiga trädgårdar. Dubais ramverk Låt dig imponeras av Dubai Frame, ett arkitektoniskt underverk som ramar in stadens förflutna och nutid i en enda struktur. Beundra denna kolossala ram med panoramautsikt som förbinder det historiska Dubai med dess futuristiska skyline. Dubai Marina Besök Dubai Marina, ett ikoniskt område vid vattnet som symboliserar modern lyx och stadsliv. Utforska en konstgjord kanalstad med en dynamisk blandning av exklusiva bostäder, restauranger och rekreationsmöjligheter.

Dubai: Flygplatstransfer till hotell i Förenade Arabemiraten

Dubai: Flygplatstransfer till hotell i Förenade Arabemiraten

Njut av privat transfer mellan Dubais internationella flygplats och ditt hotell i centrum av Dubai, Jumeirah Beach, Palm Jumeirah, Sharjah, Jebel Ali Hotel eller Dubais hamn. Transfertjänsten finns tillgänglig 24 timmar om dygnet, alla dagar i veckan. Privat transfer i ett modernt fordon med luftkonditionering till ditt boende gör att du kan slappna av vid ankomsten till Dubai efter en tröttsam flygresa. Du kommer att få ett varmt välkomnande vid ankomsten av en professionell förare, som också kommer att ge dig ett välkomstpaket med intressant information. Tjänsten är även tillgänglig i motsatt riktning, från ditt hotell till Dubais internationella flygplats med avlämning i god tid före ditt flygs incheckning. Upphämtningstiden kommer att anpassas efter ditt flyg. Vid bokning ombeds du vänligen uppge din flightinformation och namnet på ditt hotell i centrum av Dubai, Jumeirah, Palm Jumeirah, Sharjah, Jebel Ali Hotel eller i Dubai Port. Din transfer kommer att bekräftas inom 24 timmar efter din bokning och du kommer att förses med en biljett som ska visas för din chaufför vid ankomst eller vid tidpunkten för din transfer från ditt hotell.

Vanliga frågor om Dubais internationella flygplats-För förstagångsbesökare

Vad finns det för andra saker att göra än Dubais internationella flygplats-För förstagångsbesökare som är värt att besöka i Dubai?

Andra upplevelser du inte bör missa i Dubai:

De mest populära sevärdheterna i Dubai

Att göra i Dubais internationella flygplats

Städer i Förenade Arabemiraten

Dubais internationella flygplats: Fler aktiviteter och sevärdheter

Dubais internationella flygplats: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.