Dubais internationella flygplats

  • Guidade turer
  • Transport
  • Andra upplevelser
  • Paketerbjudanden
  • Heldagsturer
15 upplevelser hittades
Sortera efter:

Dubais internationella flygplats: Fler aktiviteter och sevärdheter

Dubais internationella flygplats: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubais internationella flygplats

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 1 414 omdömen

Vi älskade tjänsten. Vi är i Dubai för elfte gången och har bokat den här tjänsten för första gången. Men nu om och om igen. Vi hämtades på planet av en mycket trevlig dam. Hon hade ett skylt med namnet på. Efter några steg togs vi direkt till immigrationen i golfvagnen. Det tog två minuter. Det var så fullt där. Utan service skulle det verkligen ha tagit en timme eller mer. Sedan var resväskorna redan där och de fördes till oss direkt till taxin. Det tog bara en halvtimme från planet till taxin. En riktigt bra service. Från och med nu kommer den bara att bokas. Pengarna är väl värda priset.

Processen var fläckfri från början till slut. Från bokningsprocessen, covid-skyddet, bekräftelsen, lyhördheten hos företaget och föraren. Viktigast av allt, när vi glömde en väska i bilen, lyckades föraren hitta oss och föra den tillbaka till vårt hotell. Rekommenderar det definitivt.

Bra service, chauffören nämnde flera landmärken på väg till hotellet och var lite som en guide. Fick vatten att dricka på vägen och en sval och skön bil på resan

Jättesmidig transfer från flygplatsen, rekommenderas.

Allt fungerade jätte bra, trevlig personal, punktligt