Dubai Parks and Resorts

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Dubai Parks and Resorts

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Dubai Parks and Resorts? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubai Parks and Resorts

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 805 omdömen

Fantastiskt !! Mycket praktiskt, för de tre attraktionskorten gjorde vi en middagskryssning i den ultra romantiska marinan (100 AED per huvud för att lägga till för obegränsad alkohol) båten var inte full, den var fantastisk, super desert safari (å andra sidan inkluderar det bara bilen, överföringen och måltiden "visar" allt annat är extra, kamel, hök, shisha, henna) och slutligen Den absolut lysande Atlantis vattenparken och tas till andel är mycket mycket dyr. Jag tror att vi verkligen har gjort stora besparingar och det är också väldigt praktiskt! Tveka inte! Observera att du måste ringa för att boka de flesta aktiviteterna (om ett schema är fixat eller en överföring är nödvändig)

Vår första attraktion med Get your Guide-biljetten var Burj Khalifa. Som en ganska turistmagnet besöks tornet i enlighet därmed och är inte så roligt med alla folkmassorna och drivande. Med kupongen fungerade allt bra, vi var i vår egen kö för online-biljetter och vi fick biljetten till tornet direkt utan vår egen tid och kunde besöka den omedelbart efter att ha tagit fram biljetten - allt utan problem!

Allt fungerade underbart, du bör vara uppmärksam på vissa aktiviteter om en bokning är nödvändig. Bokningar fungerade bra i sig själva, även om det uppenbarligen fanns några kopierings- och klistrafel i beskrivningen av Pass. Till exempel är inte alla beskrivningar av attraktionerna korrekta

Medan vi gick under en pandemi tog de stora försiktighetsåtgärder och det gjorde bara linjerna kortare eller till och med obefintliga. Vi hade en fantastisk tid och det fanns gott om saker att se.

Jag tog 3 aktiviteter (kryssning + måltid på en båt på Dubai Marina vid solnedgången, raid i öknen och Atlantis park) Jag sparat 50 euro. Lätt att använda och även utan internetuppkoppling.