Välj datum

Dubai Miracle Garden

Upplev dofterna och färgerna från 150 miljoner blommor som fantasifullt visas upp på en 72 000 m² stor yta.

Dubai Miracle Garden: Fler aktiviteter och sevärdheter

Dubai Miracle Garden: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubai Miracle Garden

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 4 130 omdömen

Vi gillar vårt besök i Dubai Miracle Garden till 100%. Det är ett verkligt mirakel i öknen. För att besöka trädgården behöver du inte köpa biljetter i förväg, du kan få det där, och det behövs inte heller "skip-kön"-tillägget, allt organiserat mycket bra, och även under helger eller semesterperioder finns inga problem med att komma in i trädgården. Du kan också komma, stanna och lämna när du vill under dagen. Så njut av ditt besök också!

Ett par härliga timmar tillbringade i denna vackra trädgård. Det var mycket upptagen men (jag kom runt 1 pm). Jag skulle föreslå att besöka tidigare på dagen för en bättre upplevelse. De har liten förvaring vid entrén ifall du behöver lämna en handväska, men den är inte låst. Däremot har de inte större skåp tillgängliga för resväska om du reser på dagen.

Så fort jag går in finns en vacker hjärtformad båge för bilder och en fotograf också. De har en så fantastisk trädgård! Jag rekommenderar starkt att gå efter 6 eftersom det är tomt och du kan gå hela vägen spetsar på 30 minuter och ta bilder överallt!✨

Väldigt lätt att ta sig dit. Jag hyllar människorna som sköter den här trädgården, den är magnifik. Om du har turen att falla en dag med låg trafik kommer det att bli desto bättre för det.

Trädgården är vackert anlagd och underhållen. Visst var det relativt fullt från middagstid, men det var inte riktigt jobbigt. En attraktion som måste ses.