Välj datum
Saker att göra

Dubai Marina

Alla saker att se i Dubai Marina

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Dubai Marina? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubai Marina

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 33 053 omdömen

Eftersom jag nyligen flyttade till Dubai ville jag göra en rundtur för att lära känna staden bättre. Valuta för pengarna är bra, guider är väldigt trevliga, tar hand om alla ombord, stannar till för att fota och ge dig iskallt vatten. Min enda rekommendation skulle vara - gå sent på eftermiddagen. Jag gick klockan 9, och det var fortfarande lite av en morgon "dimma". Runt middagstid är det alldeles för varmt, så jag skulle föreslå efter 16.00. Njut av!

Yachtturen var naturligtvis fantastisk. Vi lämnade sent på eftermiddagen och återvände till marinen efter solnedgången. Det tar andan ur de normala centraleuropéerna. Guiderna var alla på gott humör, grillen var också fantastisk. 5 av 5 stjärnor!!!

En otroligt stor upplevelse. Kaptenen Teddy och hans besättning var oslagbara. Det blev stopp för foton på de viktigaste punkterna, kylt vatten serverades flera gånger och snabbbåtsupplevelsen försummades inte. Det var ett nöje

Det var ett nöje. Det var väldigt avslappnat och vi såg mycket. Guiden var mycket kunnig, mycket vänlig och körde oss direkt till sevärdheterna. Det fanns tid att ta många fina bilder.

Så otroligt häftigt! Vi hade tur att få en egen helikopter. Fick sitta framtill med piloten som var helt fantastisk. Mycket trevlig, berättade och svarade på frågor. Mycket nöjd!