Dubai Mall

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Other Sightseeing Options in Dubai Mall

Want to discover all there is to do in Dubai Mall? Click here for a full list.

Vad besökare tycker om Dubai Mall

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 13 810 omdömen

Fantastiskt !! Mycket praktiskt, för de tre attraktionskorten gjorde vi en middagskryssning i den ultra romantiska marinan (100 AED per huvud för att lägga till för obegränsad alkohol) båten var inte full, den var fantastisk, super desert safari (å andra sidan inkluderar det bara bilen, överföringen och måltiden "visar" allt annat är extra, kamel, hök, shisha, henna) och slutligen Den absolut lysande Atlantis vattenparken och tas till andel är mycket mycket dyr. Jag tror att vi verkligen har gjort stora besparingar och det är också väldigt praktiskt! Tveka inte! Observera att du måste ringa för att boka de flesta aktiviteterna (om ett schema är fixat eller en överföring är nödvändig)

Jag hade en av de bästa upplevelserna i mitt liv, kom precis i duabi och möttes med rizwan som är en absolut enastående reseguide. Han såg efter mig och min familj med stor och fick oss att känna oss välkomna i Dubai. Jag hoppas att du kan skicka detta meddelande till föraren och tacka honom för den fantastiska service han tillhandahöll.

Mycket vänlig och hjälpsam personal vid alla inträdesplatser. Turerna är väl samordnade. Även med Gray Line natttur, fick vi fortfarande anslutningen till den sista Green Line-bussen till kryssningsterminalen.

Wow detta är ett måste köpa i Dubai. Jag köpte ett 5 dagars pass och med det i samband med Nol-kortet kunde jag se mycket fler platser och behövde inte taxibilar.

Du får en bra översikt över Dubai och kan komma in på intressanta punkter. En bra förändring från stranden.