Dubai
Water Taxi

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanliga frågor om Vattentaxi i Dubai

Vad finns det för andra saker att göra än Vattentaxi som är värt att besöka i Dubai?

Alla saker att se i Dubai

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Dubai? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubai

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 665 omdömen

Vi hade en underbar upplevelse. En fantastisk rundtur i Dubai med den extra bonusen att ha en fotograf som fångar de speciella ögonblicken och platserna. Vår guide Adnan var mycket kunnig och snäll. Han tog så bra hand om oss och alla våra behov. Vår fotograf Sultan var mycket professionell, vänlig och tålamod. Jag blir lätt bilsjuk, men tack vare vår chaufför Azeem var resan väldigt trevlig. En fantastisk turné! Rekommenderar det starkt.

Det var en fantastisk upplevelse! Guiden lär ut mycket om huvudorsakerna till varje lokal vi besökte, vilket gör att vi inte bara kan besöka utan också lära oss. Beroende tar han utmärkta bilder och du kan ha många inspelade ögonblick att följa med dig för alltid. Jag rekommenderar starkt denna upplevelse och kanske på din första dag för då kan du hantera ditt besök med mycket mer kunskap om Dubai.

mycket nöjd med denna guidade tur. Det var en koordinator som mötte mig på flygplatsen, en guide och en chaufför. Kände mig väldigt säker, fick massor av information och fick se "hela" Dubai på dagen. De förbetalda Burj Khalifa-biljetterna gjorde också upplevelsen här extremt smidig.

It was a fantastic tour with a supernice guide Mohammed Ali. His knowledge about the historical parts of Dubai was outstanding! So worth it, this tour with him!!

Turen var vacker men tyvärr är det väldigt svårt att hitta mötesplatsen