Dubai Utsiktsplatser
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Köp din biljett nu

Populära Utsiktsplatser i Dubai

Visa alla Utsiktsplatser i Dubai
Se 350 upplevelser

Vad besökare tycker om Dubai

Häftig ökenupplevelse med mycket bra chaufför (Maqsood)

Jeepturen där vi verkligen fick åka på tvären genom öknen var helt fantastiskt häftig. Det var bredsladd på sandkammarna och verkligen lekfullt, men ändå kontrollerat. Sandboardingen var också en kul upplevelse. Kamelridningen drog dock ner poängen från en femma till en fyra. Det var bara en fotomöjlighet där de fick slita och dra i det stackars djuret för att få det att gå de ca 50 meter som var tänkt. Kändes som djurplågeri. Vår guide hette Maqsood och det kändes tryggt med honom bakom ratten i öknen och han hämtade och lämnade oss planenligt utanför hotellet.

Dubai: Safari med fyrhjuling, sandsurfning och kamelritt Omdöme från: Mariette, 2018-11-11

Fantastisk upplevelse med utmärk service!

Vi blev upphämtade från vårt hotell av guiden Ahmed , han meddelade oss på WhatsApp innan vilket var bra, då hade man koll. Åkturen och upplevelsen var fantastisk! Att åka med Ahmed var tryggt, han var vänlig och mån om oss i bilen. I öknen kom Ahmed själv fram och erbjöd sig att fotografera x antal bilder, vilket var riktigt snällt! Det var viktigt för han att få bra bilder. Man fick även pröva sandboarding. Maten var buffé, helt ok buffé var det med dryck till. Tack Ahmed! Detta kommer jag absolut rekommendera till andra.

Jättetrevlig och kul utflykt för hela familjen..

Det här var en riktig höjdare.. det bästa var helt klart själva jeepsafarin i sandöknen! Full fart och sanden yrde.. det kittlade rejält i magen och jag rekommenderar starkt att ta en åksjuke tablett innan om man är känslig.. Våra killar på 12 och 13 älskade att åka Sandboarding! Men kamelridningen var inte mycket att hurra för (en kort liten tur med kameler i sele..) kvällen med mat och underhållning var trevlig i solnedgången. Mycket prisvärd aktivitet som jag verkligen rekommenderar.

Bra kombo av aktivitet, men svårt att hitta ingången till Burj Khalifa

Bokade en en kombobiljett med Akvariet och en tur upp i Burj Khalifa till 124 våningen (det är inte högst upp). Ingången till Burj Khalifa heter "At the Top" vilket förvillade oss. Förtydligande hade varit bra. Annars fungerade det jättebra.

Dubai: Dubai Aquarium och våning 124 i Burj Khalifa Omdöme från: Yvonne, 2018-12-04

Fantastisk upplevelse som jag starkt kan rekommendera

Överträffade verkligen förväntningarna, både ökenturen och bilderna men även kvällsshowen med en god buffe. Värt varenda slant i jämförelse med stadskärnan. Slutligen var guiden Nadeem helt fantastisk.