Dubai
Transport och transfer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Other Sightseeing Options in Dubai

Want to discover all there is to do in Dubai? Click here for a full list.

Vad besökare tycker om Dubai

Vi älskade tjänsten. Vi är i Dubai för elfte gången och har bokat den här tjänsten för första gången. Men nu om och om igen. Vi hämtades på planet av en mycket trevlig dam. Hon hade ett skylt med namnet på. Efter några steg togs vi direkt till immigrationen i golfvagnen. Det tog två minuter. Det var så fullt där. Utan service skulle det verkligen ha tagit en timme eller mer. Sedan var resväskorna redan där och de fördes till oss direkt till taxin. Det tog bara en halvtimme från planet till taxin. En riktigt bra service. Från och med nu kommer den bara att bokas. Pengarna är väl värda priset.

Förarassistenten kommer att möta dig med din (fullständigt namn på engelska), i väntrummet, kontrollera bokningsuppgifterna med bokningen. I din telefon matchar uppgifterna och leder dig till bilens bekväma interiör, föraren (talar bara engelska), han Du kommer att föras till din destination. Jag rekommenderar alla som tröst är viktigt för!

Bra service, chauffören nämnde flera landmärken på väg till hotellet och var lite som en guide. Fick vatten att dricka på vägen och en sval och skön bil på resan

Kontakten togs på flygplatsen utan problem. Avgången var i tid. Föraren var mycket pålitlig.

Allt fungerade jätte bra, trevlig personal, punktligt