Lägg till datum

DubaiTräffa lokalbefolkningen

Våra mest rekommenderade Dubai Träffa lokalbefolkningen

Dubai: Safari med fyrhjuling, kamelridning och middagsbuffé

1. Dubai: Safari med fyrhjuling, kamelridning och middagsbuffé

Utforska öknen på denna SUV-tur från Dubai. Kör upp, ner och genom öknens sanddyner i Land Cruiser. Kör en ATV över sanddyner innan du njuter av levande underhållning och middag i ett beduinläger. Börja med att utforska öknen och få en glimt av den hårda och intensiva ökensanden. Senare kan du prova att åka dynbashing i en 4x4 Land Cruiser (som är fullt utrustad med alla nödvändiga säkerhetsdetaljer) och sandboarding på de silkeslena sanddynerna med röd sand. Nästa steg, om du har valt det alternativet, är en upplevelse med fyrhjuling.Du får en kort genomgång med säkerhetsinstruktioner innan du njuter av spänningen när du kör en fyrhjuling över den vidsträckta sanden. Avslutningsvis kan du koppla av i ett traditionellt beduinläger, där du kan delta i aktiviteter som kamelridning och henna-målning. Njut av att bli underhållen av mag- och folkdansare medan du äter en utsökt grillmiddag.

Från Dubai: Tur till Abu Dhabi och Sheik Zayed-moskén

2. Från Dubai: Tur till Abu Dhabi och Sheik Zayed-moskén

Åk från Dubai till Sheik Zayed-moskén i Abu Dhabi via ett modernt och luftkonditionerat fordon. Koppla av under den 90 minuter långa åkturen tillsammans med din professionella guide. Vid ankomsten förundras över den åttonde största moskén i världen. Denna fantastiska byggnad som sträcker sig över 12 hektar tog över ett årtionde att färdigställa och representerar den Förenade Arabemiratens islamska kulturtradition. Ströva runt på platsen som kan ta emot upp till 40 000 tillbedjare samtidigt. Förundras över dess ovärderliga detaljer som de jättelika kristallkronorna från Swarovski, blomstermosaik och prydnader i guld, silver och marmor. Häpna över den gigantiska mattan i den stora bönehallen. Mattan, som mäter 5 600 kvadratmeter och väger över 35 ton, vävdes i Iran och är ett resultat av tusentals mattvävares arbete under två år. Ta fantastiska foton som minnen av komplexet och dess häpnadsväckande arkitektur samt få en bättre förståelse för Sheik Zayeds bin Sultan Al Nahyans vision, den Förenade Arabemiratens f d president och hjärnan bakom moskén. Lämna Abu Dhabi och res tillbaka till Dubai för avlämning på ditt hotell eller en annan plats.

Dubai: Premiumsafari i öknen med kameler & BBQ i Al Khayma

3. Dubai: Premiumsafari i öknen med kameler & BBQ i Al Khayma

Upptäck Dubai på en dagslång resa genom Dubaiöknen. Njut av spännande aktiviteter som dynkörning och sandsurfning och ta chansen att koppla av i ett läger med traditionella snacks och aktiviteter som henna och shisha. Slutligen kan du njuta av solnedgången genom ett kraftfullt teleskop. Efter att ha blivit upplockad av din safarikapten, gör det första stoppet på din resa för att sträcka på benen och koppla av, eller ta den valfria fyrhjulingsturen. Äventyret börjar med en 30-40-minuters tur med sanddyner djupt i Lahbab Red Dunes-öknen. Prova att åka sandboard (surfa över sanddynerna) för en extra spänning innan du går till Al Khayma Camp. Al Khayma premiumlägret kommer att vara redo att välkomna dig med arabiskt kaffe, godis och dadlar när du är klar med ökensafari. Säg hej till lägrets kameler och, om du vill, hoppa på kamelen för en tur över sanddynerna. Njut av en av aktiviteterna som genomförs av lägret, såsom hennamålning, arabiskt kaffe och te, kamelmatning och till och med en shisha-station. Ät en middagsbuffé med aktiviteter, emiratiska, marockanska och arabiska rätter, följt av en grillfest i solnedgången. Se en live-show med beduinunderhållning och avsluta middagen med att njuta av olika lokala efterrätter. Lägrets atmosfär förändras när solen går ner, så att du kan njuta av den fridfulla ökenkvällen. Spana in stjärnorna på ökenhimlen med hjälp av ett kraftfullt teleskop under en fascinerande stjärnskådning innan du slutar för dagen. Bli avsläppt vid ditt hotell efter en vacker dag med äventyr och underhållning.

Dubai: Halvdagssafari i öknen - kamelritt och fyrhjulingstur

4. Dubai: Halvdagssafari i öknen - kamelritt och fyrhjulingstur

Efter upphämtning från ditt hotell i en fyrhjulsdriven bil åker du med din lokala guide ut i öknen, bara 45 minuter från Dubai. När du når Lahbaböknen välkomnas du till ett luftkonditionerat tält med förfriskningar och tid för avkoppling. Om du känner dig mer äventyrlig kan du prova på en valfri fyrhjulingstur och köra över de vackra röda sanddynerna i Dubais öken. Därefter går du ut i öknen för att uppleva sanddyner i ett fyrhjulsdrivet fordon. Känn hur magen hoppar när du rider upp och ner för de höga röda sanddynerna. Förundras över hur fordonet klarar av omöjliga branta backar och den ojämna terrängen i sanden.  Efter dynsafari har du möjlighet att prova på sandboarding eller bara beundra landskapet runt omkring dig. Se till att du tar många foton av det natursköna ökenlandskapet.  Stanna sedan vid de röda sanddynerna och njut av en kameltur i den öppna öknen. Slappna sedan av i luftkonditionerad komfort medan du njuter av läsk, vatten, arabiskt te eller kaffe med dadlar innan du blir skjutsad tillbaka till ditt hotell i Dubai.

Dubai: Ökensafari med fyrhjuling, kamelritt och sandboarding

5. Dubai: Ökensafari med fyrhjuling, kamelritt och sandboarding

Fly från Dubais liv och rörelse för att uppleva lugnet i den omgivande öknen och tillfredsställa din äventyrslust. Välj mellan ett delat eller privat alternativ och njut av Lahbabs legendariska gästfrihet. Börja ditt äventyr med en bekväm upphämtning på ditt hotell och kör ut i vildmarken i fyrhjulsdrivna bilar. Res till ökenområdet Lehbab som ligger ungefär 50 kilometer från Dubais centrum. Beundra den silkesröda sanden och de höga sanddynerna. Hoppa upp på en kamel för att få en kort ridtur, eller välj den valfria fyrhjulingsupplevelsen. Åk ut i öknen ombord på din fyrhjulsdrivna Land Cruiser medan fordonet glider som en berg- och dalbana över sanddynerna. Försök dig på sandboarding eller slappna av och ta bilder av den spektakulära utsikten över solnedgången, innan du blir skjutsad tillbaka till ditt hotell.

Dubai: Safari, kameltur, sandboard & middag

6. Dubai: Safari, kameltur, sandboard & middag

Utforska Dubais öken på bästa tänkbara sätt: dynsurfing i en Land Cruiser, på kamelrygg, sandboarding och med möjlighet att njuta av en traditionell beduinlägerupplevelse med grillmiddag och shower. Efter upphämtning i Dubai åker du ut i öknen i ett 4x4-fordon och delar detta spännande äventyr med familj och vänner. Upplev dynbacken i en Land Cruiser och stanna till för att prova på sandboarding på de röda sanddynerna. Fotografera den lysande solnedgången i öknen tillsammans med din grupp i ett beduinläger. Hoppa på en kamel för en rolig tur och prova på henna-målning på kvällen. Luta dig tillbaka i ett beduinläger och förundras över underhållningen i form av en traditionell Tanura-show och en föreställning med magdans. Njut av den lokala matens rika smaker under en grillmiddag med arabiskt kaffe, färska dadlar, falafel och shawarma.

Dubai: Deset-ritt, kamelridning, sandbräda och buffémiddag

7. Dubai: Deset-ritt, kamelridning, sandbräda och buffémiddag

Låt dig förtrollas av dune bashing och dramatiska landskap på denna lyxresa. Ta en paus från det hektiska Dubai och fly till vidsträckta öppna ytor i Lehbab-öknen. Upplev en spännande 4x4-resa, med förare som är särskilt utbildade i dune bashing i öknen. Njut av sandboarding och kamelridning innan du kopplar av i ett VIP-läger där utsökt traditionell mat serveras. Koppla av med sheesha och underhållning av mag- och tenouradansare. För den bästa upplevelsen kommer vi att göra längre dune bashing än andra på lyxig landkryssare. Du kommer att tas till höga sanddyner stor öken.

Dubai: Ökensafari och övernattning i lägret Al Khayma

8. Dubai: Ökensafari och övernattning i lägret Al Khayma

Följ med på en ökensafari i Dubai. Rid på en kamel, njut av en spännande dune bashing-upplevelse och ät en autentisk BBQ samtidigt som du beundrar traditionella dansuppvisningar. Övernatta sedan i ett luftkonditionerat beduintält och bege dig ut på en kamelvandring nästa dag. Efter att ha hämtats upp från ditt boende i ett bekvämt fyrhjulsdrivet fordon åker du till Lahbab-öknen. När du väl är i öknen har du lite fritid innan din safari börjar. Slappna av här eller välj att åka fyrhjuling medan ditt fordon förbereds för terrängkörning i sanddynerna, valet är ditt. Därefter kan du åka med på en tur på sanddynerna, känna adrenalinkicken när ditt fordon klättrar upp och glider nerför sanddynerna. Därefter kan du prova sandsurfning. Åk på en surfbräda, håll balansen, och glid ner på sanden. Därefter beger du dig till Al Khayma, ett typisk beduinliknande läger, där du leds till ditt eget tält (Khayma) inne i lägret. När du gjort dig hemmastadd, smaka gahwa (arabisk kaffe), gaymat (sötsaker) och dadlar som ett tecken på välkomnande. Ge dig ut på en kamelridning runt lägret och beroende på tidpunkt och tur ser du solnedgången över öknen. Tillbaka på Al Khayma-lägret kan du tillbringa din tid med att röka shisha och henna-målning. Ta på dig lokala arabiska kläder och fotografera dig med en falk. Njut av en överdådig grillbuffé medan Khaliji-dansare underhåller dig.När lägerljusen är släckta kan du känna öknens essens och magi när du tittar på stjärnorna med ett teleskop. Senare kommer du att föras med kamel till ett närliggande lägerområde där en eld ordnas för dig. Lär dig att göra arabiskt kaffe eller te medan du kopplar av vid lägerelden och njuter av öknens tystnad och den mörka himlen ovanför. Din ökenguide delar med sig av roliga och intressanta ökenberättelser och när det är dags att sova tar du dig tillbaka till lägret. Du drar dig tillbaka till ditt tält för en övernattning. Morgonen därpå du vaknar du strax före soluppgången för att se en spektakulär utsikt. Din guide tar dig till öknen med en kamelkaravan som väntar utanför lägret. Gå sedan på en kort kamelvandring och fånga den fina utsikten av soluppgången över sanddynerna. Efter kamelvandringen återvänder du till tältet innan du äter en nylagad arabisk frukost. Senare blir du körd tillbaka till Dubai och avlämnad vid ditt boende.

Dubai: Ökensafari med fyrhjuling, kamelritt och grill-middag

9. Dubai: Ökensafari med fyrhjuling, kamelritt och grill-middag

Upptäck Lahbaböknen genom att delta i ökenäventyr som fyrhjuling, sandboarding, kamelturer och mycket mer. Upplev det bästa av vad öknen har att erbjuda på antingen en hel- eller halvdagsutflykt från Dubai med transport tur och retur. Inled med upphämtning från ditt hotell eller annan vald plats. När du anländer till öknen gör du dig redo för fyrhjulingen och lyssnar på en säkerhetsgenomgång. Därefter kan du åka på en fyrhjuling över de vackra röda sanddynerna. Prova på andra ökenaktiviteter som sandsurfning och kamelridning. Därefter beger du dig till Al Khayma ökenläger där du välkomnas med arabiskt kaffe och godis. Delta i lägeraktiviteter som kamelridning, fotografering med falkar, henna-tatueringar och shisha-rökning samt kulturella föreställningar. Njut av en välsmakande grillbuffé med lokala rätter. Efter rundturen återvänder du till ditt hotell eller annan plats du föredrar i Dubai.

Dubai: Ökensafari med fyrhjuling, kamelritt & sandsurfning

10. Dubai: Ökensafari med fyrhjuling, kamelritt & sandsurfning

Fly från Dubais liv och rörelse och tillbringa förmiddagen i den omgivande öknen och prova på några av de äventyrsaktiviteter som erbjuds här. Du har fördel av en bekväm upphämtning från ditt hotell i Dubai och kan sedan resa i luftkonditionerad komfort med en safarichaufför till öknen. Vid ankomsten får du en säkerhetsgenomgång och riktlinjer för hur man hanterar en fyrhjuling. Hoppa ombord och erövra sanddynerna under en fantastisk 60 minuters fyrhjulingstur. Dyk djupare in i ökenäventyret och prova på sandsurfning. Stå på en bräda och glid över sandsluttningarna för att bevittna den naturliga skönheten ur ett annat perspektiv. Upplev därefter livet som en beduin från det förflutna och rid en kamel över ökensanden för att få ännu ett perspektiv av det fantastiska landskapet. Därefter kan du koppla av i ett luftkonditionerat tält och njuta av läsk, vatten, arabiskt te eller kaffe med dadlar. Res tillbaka till Dubai med avlämning vid ditt hotell eller vald plats vid ankomsten.

81 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 6

Vanliga frågor om Träffa lokalbefolkningen i Dubai

Vad finns det för andra saker att göra än Träffa lokalbefolkningen som är värt att besöka i Dubai?

Andra upplevelser du inte bör missa i Dubai:

Dubai: Fler aktiviteter och sevärdheter

Dubai: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubai

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 18 741 omdömen

Great event!! Very well organized where everything worked perfectly from pickup until drop-off at the hotel. Activity schedule was met to the highest possible extent. Our guide William from Oceanair Travel made this tour unforgettable. He combined necessary safety information with enormous amount of interesting information about UAE and surroundings in general. William showed the very best friendship, experience and skills during the whole tour and gave all efforts making us really appreciate the event.

Our guide Ramzan was the best driver and very helpful. He tolk Cate of us safetly. The show at the camp could be better. The food was great. Everything was good.

This is trip was awesome! Rafeeq was an excellent guide. The Experience is suits for kids as for grown ups. Filmon from Sweden

Nadim the best Guide. We were driving in the dessert with a 4 Wheeling and see camels and Did sand surfing. Fantastic day !!

malik what an experience. Best guide ever. F1 driver :)