Dubai
Topp 10

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Other Sightseeing Options in Dubai

Want to discover all there is to do in Dubai? Click here for a full list.

Vad besökare tycker om Dubai

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 5 784 omdömen

Mycket bra tur, men blåsigt just denna dag.

Mycket nöjd med denna båttur och vår kapten Nick. Dock blåste det väldigt mycket denna dag, vilket gjorde att vi inte kunde köra så fort eftersom vinden va så hård att det slog hårt i båten trots kapten dragit ner på farten för vår komforts och säkerhets skull. Jag kan absolut rekommendera denna tur. Då man på ett roligt och fartfyllt sätt får se några av Dubais höjdpunkter.

A very nice trip filled with interesting information about some of the famous, near water, places within Dubai - all presented very well by our guide Joy. The 99 minute tour is well balanced in length and the sections where speed is included are really fun.

Jag hade betalat extra för att få se solnedgången

Som sagt så hade jag betalat extra för att få se solnedgången men eftersom biljetten var utställd på klockan 16.00 och tiden man fick vara uppe i tornet var en timma så blev jag blåst på solnedgången men annars var det fint. Solnedgången började 18.15 ca

Välorganiserad tur. Trevliga stopp längs vägen. Lite turistigt vid fyrhjulingarna. Öknen med middag och underhållning klart bäst. Vår chaufför gillade att fota så vi har många fina bilder.

En supertrevlig dag och kväll, riktigt trevlig familjeutflykt. Stort tack till Jim som var vår personliga guide och som fanns med under hela dagen!