Dubai Stadskort

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Dubai

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Dubai?

Vilka är de bästa dagsturerna från Dubai?

De bästa dagsturerna från Dubai:

Abu Dhabi

Dubai: Fler aktiviteter och sevärdheter

Dubai: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubai

Samlat omdöme

4.0 / 5

baserat på 40 omdömen

Väldigt enkel att använda (bortsett från appen, som ibland gör "utbrott") och sparar mycket pengar ... Läs bara detaljerna om de olika aktiviteterna väl, eftersom var och en har en specifik plats och sätt att användas .. Men sajten varnar dig för detta! Vi gjorde 3 fantastiska aktiviteter (Aquarium Explorer, Hop on-Hop off-buss och Alfaris-kryssningen från Dubai Creek), alla väldigt trevliga... Se bara upp, utifrån hur det är skrivet verkar det som att kryssningen inkluderar fontänerna under Burj Khalifa , men det var inte sant ... En separat biljett behövdes! Vi hade i alla fall tur eftersom ombordstigningsplatsen tillät oss att se Dubai Festival Mall, också den med Fountain Show, och det är ett väldigt trevligt men ur vägen område, dit du inte skulle gå om du hade en några dagar som vårt fall...

Detta pass är verkligen väldigt användbart och väldigt bra. Det låter dig besöka flera webbplatser och spara pengar. Jag rekommenderar passet. Tack till alla som hjälpt oss att få ut det mesta av vår semester.

Passet är superpraktiskt, vi hade en bra ekonomi när vi köpte paketet med attraktionerna. Vi hade inga problem någonstans, bara presentera QR-koden, och de utfärdar redan biljetten.

Det var bra och, viktigast av allt, lätt att använda. Du kan boka alla möten online.

Perfekt. Fick kuponger snabbt och fungerar enligt beskrivning.