Dubai
Stadspass

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Sightseeing in Dubai

Möchten Sie alle Aktivitäten in Dubai entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Vad besökare tycker om Dubai

Samlat omdöme

4.0 / 5

baserat på 40 omdömen

Fantastiskt !! Mycket praktiskt, för de tre attraktionskorten gjorde vi en middagskryssning i den ultra romantiska marinan (100 AED per huvud för att lägga till för obegränsad alkohol) båten var inte full, den var fantastisk, super desert safari (å andra sidan inkluderar det bara bilen, överföringen och måltiden "visar" allt annat är extra, kamel, hök, shisha, henna) och slutligen Den absolut lysande Atlantis vattenparken och tas till andel är mycket mycket dyr. Jag tror att vi verkligen har gjort stora besparingar och det är också väldigt praktiskt! Tveka inte! Observera att du måste ringa för att boka de flesta aktiviteterna (om ett schema är fixat eller en överföring är nödvändig)

Vår första attraktion med Get your Guide-biljetten var Burj Khalifa. Som en ganska turistmagnet besöks tornet i enlighet därmed och är inte så roligt med alla folkmassorna och drivande. Med kupongen fungerade allt bra, vi var i vår egen kö för online-biljetter och vi fick biljetten till tornet direkt utan vår egen tid och kunde besöka den omedelbart efter att ha tagit fram biljetten - allt utan problem!

Allt fungerade underbart, du bör vara uppmärksam på vissa aktiviteter om en bokning är nödvändig. Bokningar fungerade bra i sig själva, även om det uppenbarligen fanns några kopierings- och klistrafel i beskrivningen av Pass. Till exempel är inte alla beskrivningar av attraktionerna korrekta

Jag tog 3 aktiviteter (kryssning + måltid på en båt på Dubai Marina vid solnedgången, raid i öknen och Atlantis park) Jag sparat 50 euro. Lätt att använda och även utan internetuppkoppling.

I allmänhet gillade jag allt. Kortet sparade mig pengar. Där de nästan kom, tyvärr, förutom kalifens bourges. Där var det nödvändigt att boka en månad i förväg.