Dubai
Snorkeling

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanliga frågor om Snorkling i Dubai

Vad finns det för andra saker att göra än Snorkling som är värt att besöka i Dubai?

Alla saker att se i Dubai

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Dubai? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubai

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 334 omdömen

Jag har bokat den här resan väldigt spontant och det var en fantastisk upplevelse. Det bästa av det var att du under denna resa kunde uppleva både dykning och snorkling! För mig var detta första gången jag provade både dykning och snorkling och jag var lite rädd för vad som skulle hända... Men jag behöver inte bekymra mig, eftersom jag hade en fantastisk besättning med mig. Pojkarna var mycket vänliga, omtänksamma och mycket uppmärksamma. Jag hämtades från mitt hotell klockan 07:00 och vi anlände runt 21:00 till Dibba al Fujairah. Där har de förklarat oss (för nybörjare) reglerna och hur vi ska reagera om något går fel. Sedan har vi fått vår utrustning och vi åkte med en liten båt till platsen. Där har jag testat att snorkla först och sedan dyka. Dykning var utmanande för mig de första 5 minuterna, men min instruktör Mahmood gav mig rätt råd att njuta av denna upplevelse. Jag såg många vackra fiskar, koraller och sjöborrar. Tyvärr inga sköldpaddor och lyckligtvis inga hajar.Tack!

Grym service

Väldigt roligt hade vi alla på båten. Det var riktig bra service. Rekommenderas starkt!!! Man får väldigt mycket och mer för de pengarna man betalar. Det bästa vi har varit med om av alla turer vi har gjort. Thank you!

En skön dag mycket avkopplande.

Saknade delfiner och sköldpaddor snorklingen var på nybörjare nivå inte så ”fantastisk” underbart klart vatten. Bra service god mat och trevlig personal som månade om att alla skulle ha en bra upplevelse.