Dubai Sightseeingturer
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna

Populära Sightseeingturer i Dubai

Visa alla Sightseeingturer i Dubai
Se 350 upplevelser

Vad besökare tycker om Dubai

Grym ökensafari med rutinerad guide och driver. Rikigt bra!

Sju timmar inklusive 45-50 minuters transfer t/r Dubai (6 personer i jeep) tar det till den "riktiga" öknen med de röda sanden ungefär halvvägs till Oman och det är det helt klart värt. En lite varning bara till de som har lätt för att bli åksjuk. Stanna hemma. När man väl kommer på plats blir det ökensafari som kan jämföras med värsta bergochdalbanan på Liseberg. Gillar man det, så älskar man den här turen! Turen avslutas med kamelridning, magdans, eldshow, hennamålning (för damerna) och buffé mitt ute i öknen. Här kan man till och med få sig en "riktig" öl till buffén som kan vara svårt annars i dessa trakter. Prisvärd utflykt med proffsig personal.

Häftig ökenupplevelse med mycket bra chaufför (Maqsood)

Jeepturen där vi verkligen fick åka på tvären genom öknen var helt fantastiskt häftig. Det var bredsladd på sandkammarna och verkligen lekfullt, men ändå kontrollerat. Sandboardingen var också en kul upplevelse. Kamelridningen drog dock ner poängen från en femma till en fyra. Det var bara en fotomöjlighet där de fick slita och dra i det stackars djuret för att få det att gå de ca 50 meter som var tänkt. Kändes som djurplågeri. Vår guide hette Maqsood och det kändes tryggt med honom bakom ratten i öknen och han hämtade och lämnade oss planenligt utanför hotellet.

Dubai: Safari med fyrhjuling, sandsurfning och kamelritt Omdöme från: Mariette, 2018-11-11

Det roligaste och mest fascinerande vi gjorde på vår resa.

En hisnande upplevelse, som att åka berg och dalbana på marken. Vi skrattade i bilen så vi kiknade. Vår chaufför och guide som heter MEDO var så mån om sina gäster! Så glad, trevlig, hjälpsam och rolig! Dessutom en mycket bra bilförare. Maten i det vackra lägret var fantastisk och Medo servade oss hela tiden. Denna tur rekommenderar jag och mina döttrar verkligen! Tack MEDO för det var du som gjorde denna tur till en upplevelse och till ett härligt minne! Hälsar Anna-Annica-Frida och Karin Ström

Fantastisk dag med öken jeep safari och grill middag med show

Vi blev hämtade på hotellet på avtalad tid. Jeep safarin i sanddynorna var rolig, verkade lite farlig i början men vår chaufför var väldigt duktig på att köra. Att åka sandbording i sanddynorna var roligt. Fantastiska vyer i öknen. Vår guide Muhammad Siddique från Pakistan var väldigt rolig och bra. Han fotograferade oss med våra mobiler för lite roligare foton. Maten på grillbuffen var god.

Från Dubai: Ökensafari med kamelridning och grillning Omdöme från: Jörgen, 2018-03-27

En upplevelse du INTE får missa om du befinner dig i Dubai!

Allt funkade perfekt. Bra guide som plockade upp oss vid hotellet för att sedan köra oss rakt ut i öknen. Fantastiskt att åka berg och dal bana i sanden och flyga fram mellan sanddynerna!