Dubai Rundturer
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna
dubai premium red dunes camel safari och bbq på al khayma

Dubai: Premium Red Dunes, Camel Safari och BBQ på Al Khayma

Längd: 7 timmar
1 omdöme
GetYourGuide Originals
1

Fly Dubai för en oförglömlig öknesafari över röda sanddyner och njut av en grillmiddagsfest och traditionella ökenaktiviteter i det majestätiska Al…

Populära Rundturer i Dubai

dubai morning desert safari med sandboarding camel ride

Dubai: Morning Desert Safari med Sandboarding & Camel Ride

Längd: 4 timmar
2 omdömen
GetYourGuide Originals
2

Beundra spektakulära landskap och upplev spänningen i sanddyner och sandboarding på denna morgonsökensafari från Dubai.

Visa alla Rundturer i Dubai
Se 350 upplevelser

Vad besökare tycker om Dubai

Grym ökensafari med rutinerad guide och driver. Rikigt bra!

Sju timmar inklusive 45-50 minuters transfer t/r Dubai (6 personer i jeep) tar det till den "riktiga" öknen med de röda sanden ungefär halvvägs till Oman och det är det helt klart värt. En lite varning bara till de som har lätt för att bli åksjuk. Stanna hemma. När man väl kommer på plats blir det ökensafari som kan jämföras med värsta bergochdalbanan på Liseberg. Gillar man det, så älskar man den här turen! Turen avslutas med kamelridning, magdans, eldshow, hennamålning (för damerna) och buffé mitt ute i öknen. Här kan man till och med få sig en "riktig" öl till buffén som kan vara svårt annars i dessa trakter. Prisvärd utflykt med proffsig personal.

Häftig ökenupplevelse med mycket bra chaufför (Maqsood)

Jeepturen där vi verkligen fick åka på tvären genom öknen var helt fantastiskt häftig. Det var bredsladd på sandkammarna och verkligen lekfullt, men ändå kontrollerat. Sandboardingen var också en kul upplevelse. Kamelridningen drog dock ner poängen från en femma till en fyra. Det var bara en fotomöjlighet där de fick slita och dra i det stackars djuret för att få det att gå de ca 50 meter som var tänkt. Kändes som djurplågeri. Vår guide hette Maqsood och det kändes tryggt med honom bakom ratten i öknen och han hämtade och lämnade oss planenligt utanför hotellet.

Dubai: Safari med fyrhjuling, sandsurfning och kamelritt Omdöme från: Mariette, 11/11/2018

Otroligt bra och roligt! Hur smidigt som helst!

Jätte smidigt och väl bemött av personalen! Allt gick hur bra som helst! Efter en 30 minuters åktur så njöt vi av utsikten och guiden tog även bilder som han sedan skickade via AirDrop, helt utan kostnad! Rekommenderar stort!!

Dubai: Vattenskotertur i 30 minuter Omdöme från: Anonym, 05/15/2019

Fantastisk upplevelse som jag starkt kan rekommendera

Överträffade verkligen förväntningarna, både ökenturen och bilderna men även kvällsshowen med en god buffe. Värt varenda slant i jämförelse med stadskärnan. Slutligen var guiden Nadeem helt fantastisk.

En upplevelse du INTE får missa om du befinner dig i Dubai!

Allt funkade perfekt. Bra guide som plockade upp oss vid hotellet för att sedan köra oss rakt ut i öknen. Fantastiskt att åka berg och dal bana i sanden och flyga fram mellan sanddynerna!