Lägg till datum

DubaiRundturer

Våra mest rekommenderade Dubai Rundturer

Dubai: Ökensafari, fyrhjuling, kamelritt & Al Khayma-lägret

1. Dubai: Ökensafari, fyrhjuling, kamelritt & Al Khayma-lägret

Upptäck öknen utanför Dubai på en guidad sanddynsafari. Njut av möjligheten att delta i en mängd olika valfria aktiviteter, som t.ex. en tur på fyrhjuling, en kameltur eller middag och underhållning i samband med en förlängd tur. Din guide hämtar dig på ditt hotell eller på en vald plats.Res sedan ut till Dubais öken och efter en kort paus kan du uppleva den spännande åkturen i dynerna med utbildade förare. Du kan också prova på sandboarding samt ta fantastiska bilder av de rullande sanddynerna. Fortsätt till Al Khayma-lägret för en valfri kamelritt samt inkluderade förfriskningar.Under den 7 timmar långa turen fortsätter deltagarna att njuta av några underhållningsshower och äta en utsökt BBQ-middag i lägret.När turen tar slut kommer du att bli skjutsad tillbaka till ditt hotell/byggnaden.

Dubai Marina: Rundtur med yacht & frukost eller BBQ

2. Dubai Marina: Rundtur med yacht & frukost eller BBQ

Ta en kryssning runt Dubai för att se dess höjdpunkter från vattnet med ett yachtcharterföretag som har varit verksamt i 15 år och som betjänar över 1 miljon gäster per år. Segla genom Dubai Marina till Bluewaters Island. Kryssa över till Dubai Eye, se den berömda Jumeirah Beach och Palmen samt passera Burj Al Arab. Du får ett välkomnande på röda mattan när du går ombord på din båt. Njut av frukost eller grillning ombord, beroende på vilket alternativ du valt. Nätverka och få kvalitetstid ombord på det 64 fot långa fartyget. Utnyttja diverse bekvämligheter, inklusive ett serveringsområde samt tre vackra kajutor med naturligt ljus. Slå dig ner i loungen som erbjuder både sol samt skugga. 

Dubai: Safari med fyrhjuling, kamelridning och middagsbuffé

3. Dubai: Safari med fyrhjuling, kamelridning och middagsbuffé

Utforska öknen på denna SUV-tur från Dubai. Kör upp, ner och genom öknens sanddyner i Land Cruiser. Kör en ATV över sanddyner innan du njuter av levande underhållning och middag i ett beduinläger. Börja med att utforska öknen och få en glimt av den hårda och intensiva ökensanden. Senare kan du prova att åka dynbashing i en 4x4 Land Cruiser (som är fullt utrustad med alla nödvändiga säkerhetsdetaljer) och sandboarding på de silkeslena sanddynerna med röd sand. Nästa steg, om du har valt det alternativet, är en upplevelse med fyrhjuling.Du får en kort genomgång med säkerhetsinstruktioner innan du njuter av spänningen när du kör en fyrhjuling över den vidsträckta sanden. Avslutningsvis kan du koppla av i ett traditionellt beduinläger, där du kan delta i aktiviteter som kamelridning och henna-målning. Njut av att bli underhållen av mag- och folkdansare medan du äter en utsökt grillmiddag.

Dubai: Guidad rundtur i Burj Al Arab med hotelltransporter

4. Dubai: Guidad rundtur i Burj Al Arab med hotelltransporter

Få en guidad tur till Burj Al Arab, Dubais mest ikoniska hotell och en global ikon för arabisk lyx. Utforska Jumeirahs juvel och kliv in i dess överdådiga atrium som är 180 meter högt. Ta en titt in i ett av de dyraste hotellrummen i världen, Royal Suite. Hämta upp dig från ditt hotell i Dubai och åk i luftkonditionerad komfort till Burj Al Arab. När du når lyxhotellet på dess egen konstgjorda strand är det dags att följa din guide in i lokalerna. Börja din rundtur vid välkomstcentret, där du får veta mer om Burj Al Arabs historia. Förundras sedan över hotellets futuristiska arkitektur och utforska de överdådiga interiörerna, som är otillgängliga för de flesta. Ge dig ut på en exklusiv upptäcktsresa, lyssna till de outtalade historierna om det världsberömda hotellet och ta reda på vad som gör Förenade Arabemiratens internationella ikon till ett landmärke för arkitektonisk innovation. Besök det storslagna atriumet, det högsta i sitt slag, och den bländande Royal Suite, en av de dyraste sviterna i världen. Njut också av Experience Suite med digitala interaktiva element för att återuppleva historien om byggandet av Burj Al Arab och se var allting började.

Från Dubai: Abu Dhabi heldagstur – premium sightseeing

5. Från Dubai: Abu Dhabi heldagstur – premium sightseeing

Med sina naturliga öar, förstklassiga resorts, kulturella attraktioner och arkitektoniska underverk erbjuder Abu Dhabi något för alla resenärer. Förbered dig för att utforska de mest ikoniska attraktionerna i Abu Dhabi på en heldagstur med sightseeing från Dubai! Börja dagen efter att ha blivit upphämtad från ditt hotell i Dubai och lär dig mer om en av de rikaste städerna i världen när du reser längs Persiska viken. Sheikh Zayed Grand Mosque, den största moskén i Förenade Arabemiraten, är en plats som är starkt förknippad till kulturen och religionen i Förenade Arabemiraten. Du kommer att se unika skatter när du utforskar de marmorerade salarna, som Swarovski-takkronor, mönstrade designer och den största handknutna mattan i världen. En biltur längs Abu Dhabi Corniche ger dig en vacker utsikt över Persiska viken, dess turkosblå vatten och stadssilhuetterna. Etihad-tornen, ett slående arkitektoniskt landmärke på Abu Dhabi Corniche, erbjuder därefter flera alternativ till restauranger, boenden och underhållning på ett och samma ställe. Den hisnande panoramautsikten över staden från observationsplattformen, inklusive utsikten över Emirates Palace och Persiska viken, förtrollar alla som kommer dit. Upplev de olika matställena på Marina Mall. Här får du tid till att njuta av en lunch (på egen bekostnad). Om du föredrar att äta på en lokal restaurang, kommer du att få möjligheten till det också. Under en rundtur i Qasr Al Watan, ett fungerande presidentpalats och en kulturell plats i Abu Dhabi, får du lära dig mer om traditionerna som har definierat Förenade Arabemiratens historia. Palatset är även ett arkitektoniskt underverk och huserar flera artefakter och skatter. Efter en hel dag fylld av nöjen och sightseeing kan du luta dig tillbaka och njuta av en åktur tillbaka till ditt hotell, där du blir säkert avsläppt.

Dubai: Inträde till Premium Lounge på den internationella flygplatsens avgångar

6. Dubai: Inträde till Premium Lounge på den internationella flygplatsens avgångar

Njut av din tid på flygplatsen genom att tillbringa den i Plaza Premium Lounge på Dubais internationella flygplats. Unna dig läckra internationella rätter, inklusive autentiska arabiska och asiatiska rätter, och förnya dig med ett brett utbud av drycker, inklusive alkohol. Du kan koppla av i den rymliga lyxloungen som ligger på plan 4, hall A, i terminal 3 på Dubais internationella flygplats. Området erbjuder bekväma sittplatser och ett läckert utbud av arabiska, asiatiska och internationella rätter som tillagas nyss i platsens kök. Njut av bryggt te och kaffe, läskedrycker och alkoholhaltiga drycker från den välfyllda Aerobar. Anslut dig till gratis WiFi, njut av dedikerade rökrum och fräscha upp dig med en avkopplande privat dusch. Det finns även en specialdesignad lekplats för barn med hållbara träleksaker för yngre resenärer. Använd ett brett utbud av hälsosamma F&B-erbjudanden, en conciergetjänst, mötesrum, ett konferensrum, utskrifts- och kopieringstjänster.

Från Dubai: Tur till Abu Dhabi och Sheik Zayed-moskén

7. Från Dubai: Tur till Abu Dhabi och Sheik Zayed-moskén

Åk från Dubai till Sheik Zayed-moskén i Abu Dhabi via ett modernt och luftkonditionerat fordon. Koppla av under den 90 minuter långa åkturen tillsammans med din professionella guide. Vid ankomsten förundras över den åttonde största moskén i världen. Denna fantastiska byggnad som sträcker sig över 12 hektar tog över ett årtionde att färdigställa och representerar den Förenade Arabemiratens islamska kulturtradition. Ströva runt på platsen som kan ta emot upp till 40 000 tillbedjare samtidigt. Förundras över dess ovärderliga detaljer som de jättelika kristallkronorna från Swarovski, blomstermosaik och prydnader i guld, silver och marmor. Häpna över den gigantiska mattan i den stora bönehallen. Mattan, som mäter 5 600 kvadratmeter och väger över 35 ton, vävdes i Iran och är ett resultat av tusentals mattvävares arbete under två år. Ta fantastiska foton som minnen av komplexet och dess häpnadsväckande arkitektur samt få en bättre förståelse för Sheik Zayeds bin Sultan Al Nahyans vision, den Förenade Arabemiratens f d president och hjärnan bakom moskén. Lämna Abu Dhabi och res tillbaka till Dubai för avlämning på ditt hotell eller en annan plats.

Dubai: Kryssning på yacht i hamnen med frukost, lunch eller middag

8. Dubai: Kryssning på yacht i hamnen med frukost, lunch eller middag

Bege dig ut på en harmonisk och lyxig kryssning genom Dubais marina och se dess höjdpunkter från vattnet. Ät en njutbar måltid medan du kopplar av med stil och reser förbi världsberömda byggnader så som hotellet Burj Al Arab. Stig ombord på lyxyachten och njut av ett gästvänligt välkomnande med färskpressad juice. Du har också tillgång till dricksvatten under hela resan och besättningen kommer att stå redo att servera dig vad du än behöver. Se stadens klassiska sevärdheter under resans gång och beundra platser som Dubai Eye, Dubai hamn och de stora kryssningsbåtarna. Passera förbi Jumeirah Beach, det ikoniska hotellet Burj Al Arab och The Palm. Du kan välja mellan en kryssning som serverar frukost, lunch eller en grillad middag. Njut av en välsmakande måltid ombord på den femstjärniga båten och dra nytta av dess många faciliteter, så som en middagsplats och härliga kabiner fyllda av naturligt ljus. Slå dig ner och ta det lugnt i loungen, som erbjuder både sol och skugga. Koppla av till max och njut av resan.

Dubai: Premiumsafari i öknen med kameler & BBQ i Al Khayma

9. Dubai: Premiumsafari i öknen med kameler & BBQ i Al Khayma

Upptäck Dubai på en dagslång resa genom Dubaiöknen. Njut av spännande aktiviteter som dynkörning och sandsurfning och ta chansen att koppla av i ett läger med traditionella snacks och aktiviteter som henna och shisha. Slutligen kan du njuta av solnedgången genom ett kraftfullt teleskop. Efter att ha blivit upplockad av din safarikapten, gör det första stoppet på din resa för att sträcka på benen och koppla av, eller ta den valfria fyrhjulingsturen. Äventyret börjar med en 30-40-minuters tur med sanddyner djupt i Lahbab Red Dunes-öknen. Prova att åka sandboard (surfa över sanddynerna) för en extra spänning innan du går till Al Khayma Camp. Al Khayma premiumlägret kommer att vara redo att välkomna dig med arabiskt kaffe, godis och dadlar när du är klar med ökensafari. Säg hej till lägrets kameler och, om du vill, hoppa på kamelen för en tur över sanddynerna. Njut av en av aktiviteterna som genomförs av lägret, såsom hennamålning, arabiskt kaffe och te, kamelmatning och till och med en shisha-station. Ät en middagsbuffé med aktiviteter, emiratiska, marockanska och arabiska rätter, följt av en grillfest i solnedgången. Se en live-show med beduinunderhållning och avsluta middagen med att njuta av olika lokala efterrätter. Lägrets atmosfär förändras när solen går ner, så att du kan njuta av den fridfulla ökenkvällen. Spana in stjärnorna på ökenhimlen med hjälp av ett kraftfullt teleskop under en fascinerande stjärnskådning innan du slutar för dagen. Bli avsläppt vid ditt hotell efter en vacker dag med äventyr och underhållning.

Dubai: Halvdagssafari i öknen - kamelritt och fyrhjulingstur

10. Dubai: Halvdagssafari i öknen - kamelritt och fyrhjulingstur

Efter upphämtning från ditt hotell i en fyrhjulsdriven bil åker du med din lokala guide ut i öknen, bara 45 minuter från Dubai. När du når Lahbaböknen välkomnas du till ett luftkonditionerat tält med förfriskningar och tid för avkoppling. Om du känner dig mer äventyrlig kan du prova på en valfri fyrhjulingstur och köra över de vackra röda sanddynerna i Dubais öken. Därefter går du ut i öknen för att uppleva sanddyner i ett fyrhjulsdrivet fordon. Känn hur magen hoppar när du rider upp och ner för de höga röda sanddynerna. Förundras över hur fordonet klarar av omöjliga branta backar och den ojämna terrängen i sanden.  Efter dynsafari har du möjlighet att prova på sandboarding eller bara beundra landskapet runt omkring dig. Se till att du tar många foton av det natursköna ökenlandskapet.  Stanna sedan vid de röda sanddynerna och njut av en kameltur i den öppna öknen. Slappna sedan av i luftkonditionerad komfort medan du njuter av läsk, vatten, arabiskt te eller kaffe med dadlar innan du blir skjutsad tillbaka till ditt hotell i Dubai.

653 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 41

Sevärdheter du inte bör missa

Dubai: Fler aktiviteter och sevärdheter

Dubai: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubai

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 9 905 omdömen

En fanatisk upplevelse! Upphämtning och avlämning skedde vid smidigt vid min lokalisation. Uppskattas att de var väldigt punktliga. Ziad vår guide fantastisk rolig och kunnig som gjorde hela upplevelsen extraordinärt. Så tacksam att vi hade honom. Schejk Zayed moskén förbluffade mig med sin arkitektur och fantastiska konst. Museet louvre var likaså. Super nöjd och rekommenderar starkt. Stort tack till dig Ziad som gav oss en fantastisk rolig och spännande upplevelse

Our guide Ramzan was the best driver and very helpful. He tolk Cate of us safetly. The show at the camp could be better. The food was great. Everything was good.

Mycket bra safari utflykt, fyrhjuling i öknen var så nice. Värt pengarna.

Eveytjong was good. Good musik and food. Sid was the best!

malik what an experience. Best guide ever. F1 driver :)