Välj datum
Dubai

Rundturer

  • Guidade turer
  • Äventyr
  • Vattenaktiviteter
  • Heldagsturer
  • Privata turer
329 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 329

Alla saker att se i Dubai

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Dubai? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubai

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 9 905 omdömen

Gamza var vår reseledare. Han var otrolig och verkligen kunnig. Han gjorde upplevelsen rolig och engagerande. Hjälpte oss att lära oss om förhandlingar och rätt priser för olika produkter. Rekommenderar definitivt till alla som försöker komma ner till Souken. Gå inte ner dit på egen hand, du kommer inte att njuta av det och kommer med största sannolikhet att bli lurad. Beställ detta paket nu du kommer inte ångra det. :)

Rekommenderar stark. I detta paket ingår inte fyrhjuling och det är ganska dyrt att köpa där. Vår guide Faiz var jätte bra, han förklarade bra och tydligt. Han gav oss också tips på saker på vägen mot öken safari. Om ni vill köpa glass, solgalsögon, eller sjal så är det dyrt på dem ställe man stannar på. Läget var underbart och mysigt.

Turnén var helt enkelt perfekt. Båda guiderna var supertrevliga, de stannade hos oss till och med lite mer än förväntat för att visa oss några fler marknader. De förklarade all historia, mat och resten var också mycket trevligt. Vi hade så roligt och jag skulle definitivt rekommendera dem. Stort tack från din lilla italienska grupp :)

Fantastisk dag med mycket information om Dubai där vi fick se och höra saker om Dubai som vi förmodligen inte gjort utan den här guidade turen, Hamza var väldigt bra och hade en kunskap som han berättade om på sitt eget sätt och det blev många skratt under turen.

Över förväntan, bra mat, bra show och en mycket bra guide som tog hand om oss under hela dagen!