Lägg till datum

Dubai
Rullstolsanpassat

Rullstolsanpassat

Våra mest rekommenderade Dubai Rullstolsanpassat

Dubai: Ökensafari, fyrhjuling, kamelritt & Al Khayma-lägret

1. Dubai: Ökensafari, fyrhjuling, kamelritt & Al Khayma-lägret

Upptäck öknen utanför Dubai på en guidad sanddynsafari. Njut av möjligheten att delta i en mängd olika valfria aktiviteter, som t.ex. en tur på fyrhjuling, en kameltur eller middag och underhållning i samband med en förlängd tur. Din guide hämtar dig på ditt hotell eller på en vald plats.Res sedan ut till Dubais öken och efter en kort paus kan du uppleva den spännande åkturen i dynerna med utbildade förare. Du kan också prova på sandboarding samt ta fantastiska bilder av de rullande sanddynerna. Fortsätt till Al Khayma-lägret för en valfri kamelritt samt inkluderade förfriskningar.Under den 7 timmar långa turen fortsätter deltagarna att njuta av några underhållningsshower och äta en utsökt BBQ-middag i lägret.När turen tar slut kommer du att bli skjutsad tillbaka till ditt hotell/byggnaden.

Dubai: Biljett med köföreträde till Dubai Miracle Garden

2. Dubai: Biljett med köföreträde till Dubai Miracle Garden

Utforska Dubai Miracle Garden, världens största naturliga blomsterträdgård, med den här halvdagsbiljetten. Upptäck en värld som består av 50 miljoner blommor, en grönskande skattkammare med upplevelser som fångar fantasin. Låt dig hänföras av skulpturer som har vunnit tre Guinness World Records. Se 45 miljoner blommande blommor i fantastiska mönster, fantastiska former och iögonfallande färger i Miracle Garden. Se en dubbeldäckare i överdimensionerad design av Emirates A380-planet, täckt av mer än 500 000 färska blommor och levande växter.  Se välbekanta ansikten som Musse Pigg, Mimmi Pigg och deras vänner. Promenera runt på solrosfältet, i sjöparken, i smurfbyn och i paraplytunneln. Lyssna på livemusik, beundra gatudansarna i vagnar och njut av en oförglömlig upplevelse tillsammans med din familj och dina vänner.

Dubai: The View At The Palm Observatory Inträdesbiljett

3. Dubai: The View At The Palm Observatory Inträdesbiljett

Ta in oslagbara utsikter över Pal Jumeirah och kringliggande landmärken från utsiktsplattformen på The View at the Palm med denna entrébiljett som inkluderar tillgång till den fängslande The View-utställningen. Du kan välja mellan en allmän biljett eller en snabbkö-biljett med köföreträde. Observationsdäcket på nivå 52 i det ikoniska Palm Tower är 240 meter högt och erbjuder 360 graders panoramautsikter över Palm Jumeirah, Persiska viken och andra ikoniska landmärken från en terrass utomhus och en förstklassig VIP-lounge. Förutom enastående utsikter och fotomöjligheter av Dubais skyline kan du njuta av uppslukande upplevelser som tar dig med på en resa genom Palm Jumeirahs historia och mycket mer på The View Exhibition, en utställning inspirerad av förundran. Palm Jumeirah är en världsomspännande symbol för Dubais energi, tillväxt och ambition. Den verkligt ikoniska utvecklingen sträcker sig ut i Persiska viken i form av en dadelpalm, Förenade Arabemiratens nationella växt.

Dubai: Safari, fyrhjuling, kamelritt och buffémiddag

4. Dubai: Safari, fyrhjuling, kamelritt och buffémiddag

Utforska öknen på denna SUV-tur från Dubai. Kör upp, ner och genom öknens sanddyner i Land Cruiser. Kör en ATV över sanddyner innan du njuter av levande underhållning och middag i ett beduinläger. Börja med att utforska öknen och få en glimt av den hårda och intensiva ökensanden. Senare kan du prova att åka dynbashing i en 4x4 Land Cruiser (som är fullt utrustad med alla nödvändiga säkerhetsdetaljer) och sandboarding på de silkeslena sanddynerna med röd sand. Nästa steg, om du har valt det alternativet, är en upplevelse med fyrhjuling.Du får en kort genomgång med säkerhetsinstruktioner innan du njuter av spänningen när du kör en fyrhjuling över den vidsträckta sanden. Avslutningsvis kan du koppla av i ett traditionellt beduinläger, där du kan delta i aktiviteter som kamelridning och henna-målning. Njut av att bli underhållen av mag- och folkdansare medan du äter en utsökt grillmiddag.

Dubai Marina: Yacht Tour med frukost eller BBQ

5. Dubai Marina: Yacht Tour med frukost eller BBQ

Ta en kryssning runt Dubai för att se dess höjdpunkter från vattnet med ett yachtcharterföretag som har varit verksamt i 15 år och som betjänar över 1 miljon gäster per år. Segla genom Dubai Marina till Bluewaters Island. Kryssa över till Dubai Eye, se den berömda Jumeirah Beach och Palmen samt passera Burj Al Arab. Du får ett välkomnande på röda mattan när du går ombord på din båt. Njut av frukost eller BBQ ombord, beroende på vilket alternativ du valt. Nätverka och få kvalitetstid ombord på det 65 fot långa fartyget. Utnyttja diverse bekvämligheter, inklusive ett serveringsområde samt tre vackra kajutor med naturligt ljus. Slå dig ner i loungen som erbjuder både sol samt skugga. 

Dubai: Framtidens museum Inträdesbiljett

6. Dubai: Framtidens museum Inträdesbiljett

Upplev ett museum som siktar på att förvandla världen snarare än att berätta om det förflutna med en biljett till Museum of the Future i Dubai. Besök denna ikoniska byggnad som är en av världens mest komplexa arkitektoniska strukturer.  Passera genom unika rum med uppslukande framtidsmiljöer som syftar till att försätta besökare i en bejakande version av framtiden. Utforska framtiden för rymdresor, klimatförändring, hälsa, välbefinnande och andlighet.  Lär dig om områdena robotik och artificiell intelligens. Upptäck möjligheterna bakom begrepp som mänsklig förstärkning. Se hur utbildning, smarta städer, energi och transport kan förändras i framtiden. 

Dubai: Inträdesbiljett till Atlantis Aquaventure Waterpark

7. Dubai: Inträdesbiljett till Atlantis Aquaventure Waterpark

Upplev spänningen på Dubais Aquaventure Waterpark, den största vattenparken i Mellanöstern, med dussintals åkattraktioner och vattenrutschkanor. Förbered dig på att slåss med havets kung i Poseidons torn med en dagsbiljett. Färdas genom den mörka och slingrande vattentunneln Aquaconda. Ta en inre tub och följ med på en tur på forsarna av en flod. Sätt nerverna på prov på den spännande Ziggurat och hoppa mer än 27 meter ned i Leap of Faith, en nästan vertikal fritt falls-vattenrutschkana, genom hajfyllda vatten. Slappna av på en privat strand och njut av lite tilltugg från restaurangen. Ta med barnen till Splashers, en vattenlekplats speciellt gjord för barn.

Dubai: Halvdagssafari i öknen - kamelritt och fyrhjulingstur

8. Dubai: Halvdagssafari i öknen - kamelritt och fyrhjulingstur

Efter upphämtning från ditt hotell i en fyrhjulsdriven bil åker du med din lokala guide ut i öknen, bara 45 minuter från Dubai. När du når Lahbaböknen välkomnas du till ett luftkonditionerat tält med förfriskningar och tid för avkoppling. Om du känner dig mer äventyrlig kan du prova på en valfri fyrhjulingstur och köra över de vackra röda sanddynerna i Dubais öken. Därefter går du ut i öknen för att uppleva sanddyner i ett fyrhjulsdrivet fordon. Känn hur magen hoppar när du rider upp och ner för de höga röda sanddynerna. Förundras över hur fordonet klarar av omöjliga branta backar och den ojämna terrängen i sanden.  Efter dynsafari har du möjlighet att prova på sandboarding eller bara beundra landskapet runt omkring dig. Se till att du tar många foton av det natursköna ökenlandskapet.  Stanna sedan vid de röda sanddynerna och njut av en kameltur i den öppna öknen. Slappna sedan av i luftkonditionerad komfort medan du njuter av läsk, vatten, arabiskt te eller kaffe med dadlar innan du blir skjutsad tillbaka till ditt hotell i Dubai.

Dubai Internationella Flygplats (DXB): Inträde till Premium Lounge

9. Dubai Internationella Flygplats (DXB): Inträde till Premium Lounge

Njut av din tid på flygplatsen genom att tillbringa den i Plaza Premium Lounge på Dubais internationella flygplats. Unna dig läckra internationella rätter, inklusive autentiska arabiska och asiatiska rätter, och förnya dig med ett brett utbud av drycker, inklusive alkohol. Du kan koppla av i den rymliga lyxloungen som ligger på plan 4, hall A, i terminal 3 på Dubais internationella flygplats. Området erbjuder bekväma sittplatser och ett läckert utbud av arabiska, asiatiska och internationella rätter som tillagas nyss i platsens kök. Njut av bryggt te och kaffe, läskedrycker och alkoholhaltiga drycker från den välfyllda Aerobar. Anslut dig till gratis WiFi, njut av dedikerade rökrum och fräscha upp dig med en avkopplande privat dusch. Det finns även en specialdesignad lekplats för barn med hållbara träleksaker för yngre resenärer. Använd ett brett utbud av hälsosamma F&B-erbjudanden, en conciergetjänst, mötesrum, ett konferensrum, utskrifts- och kopieringstjänster.

Dubai: Kryssning på yacht i hamnen med frukost, lunch eller middag

10. Dubai: Kryssning på yacht i hamnen med frukost, lunch eller middag

Upptäck Dubais höjdpunkter under en avkopplande och lyxig kryssning i hamnen. Njut av en utsökt måltid medan du slappnar av i stil och passerar förbi berömda byggnader som Burj Al Arab Hotel. Gå ombord på din yacht och njut av en varm hälsning med färsk juice. Dricksvatten kommer också att finnas tillgängligt under hela resan, och besättningen är redo att hjälpa dig med allt du kan behöva. Under resan kan du titta på stadens höjdpunkter och kryssa över till Dubai Eye, och passera Dubai Harbor och Big Cruises. Se den berömda Jumeirah Beach och The Palm, och passera det berömda Burj Al Arab-hotellet. Välj mellan frukost, lunch eller BBQ-middag, beroende på när kryssningen äger rum, och njut av din utsökta måltid ombord bland de 5-stjärniga bekvämligheterna, inklusive en matplats och vackra hytter med naturligt ljus. Koppla av i loungeområdet, som erbjuder gott om sol och skugga, och slappna av så mycket du vill.

303 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Sevärdheter du inte bör missa

Dubai

Dubai

Vanliga frågor om Rullstolsanpassat i Dubai

Vad finns det för andra saker att göra än Rullstolsanpassat som är värt att besöka i Dubai?

Dubai: Fler aktiviteter och sevärdheter

Dubai: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubai

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 41 981 omdömen

Vi var i Dubai för första gången. Entrén gick genom köpcentret, eftersom vi redan hade bokat biljetter här behövde vi inte köa. Sedan gick det våning för våning och det fanns historiska saker om Burj Kalifa som man kunde titta på och lyssna på. Kön till hissarna var ganska lång och vi fick vänta ca 15/20 minuter tills vi var på toppen. När vi kom dit var vi lite besvikna. För det var väldigt trångt och fronten som man kunde besöka utifrån, som var utanför, var också väldigt trångt, så man fick vänta på att ens kunna ta bilder eller titta ut. Uteområdet var bara som en halvmåne och fönstren var tyvärr väldigt smutsiga så att man kunde se på filmerna att det var fläckar på fönstren. Du måste se den en gång men skulle inte spendera så mycket pengar för den igen. Fontänerna underifrån var mycket mer hisnande än ovanifrån.

Hade bokat biljetter till högsta våningen 148 vilket vi inte ångrade. Färre personer och bättre utsikt. Verkligen värt den extra kostnaden. Åkte upp kl 17,00 och såg därmed solnedgången. Fantastiskt! Ett besök i Bur Kalifha är ett måste (enligt oss) om du reser till Dubai

Helt fantastiskt! Vi uppgraderade till våning 154. Det va lagom med folk och utsikten va magisk!! Sjukt dyrt dock, men man fick lite snittar och bubbel och slapp trängseln som va på dom andra våningarna.

Ett mycket bra sätt att ta sig runt i städer o se alla sevärdheter på ett enkelt sätt, mycket hjälpsam o serviceinriktad personal, vi är mycket nöjda☺️

Värt varenda peng, det hände något hela tiden, super duktiga artister, det var en fantastisk upplevelse.