Dubai
Ridturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Other Sightseeing Options in Dubai

Want to discover all there is to do in Dubai? Click here for a full list.

Vad besökare tycker om Dubai

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 458 omdömen

Jättetrevlig upplevelse och vår chaufför Major/Mayor ? var mycket bra och gjorde allt för att vi skulle njuta till 100% Mycket kort kameltur vilket räcker för att prova på. sedan 45 min safari bland sanddynerna (inget för sjösjuka) Surfbrädorna var mycket slitna och vi fick sitta på och åka pulka nerför sanddynerna vilket var jätteroligt :-) Picknick efteråt var väl behövligt men vi fick vänta 45 min på våra påsar på restaurangen som gav oss 5st när vi var 6pers. Vilket innebar ännu mer väntan. Överlag är denna upplevelse väl värd pengarna och rent ut sagt skitskoj, har inte skrattar så mycket på länge.

Turnén totalt sett var mycket bra. Vi plockades upp tidigt och körde in i öknen i en liten grupp (5 personer). Först åkte vi till ett läger där vi cyklade på kamelerna. Då kan du valfritt gå fyr (150 Durham i 30 minuter). Efteråt gick vi och badade i öknen. Resan genomfördes i en parad och var bra. Sedan stoppades en av sanddynerna för att ta bilder. Gruppledaren tog bilder med oss och gick sedan till sandboarding. Under tiden var det vatten och juice. Brunchen hamnade i en restaurang på Jumeirah Beach. Turnén var bra med tanke på tid och rekommenderas generellt.

Fantastiska känslor och driv! Allt är tydligt organiserat, speciellt tack till Muhamed för stämningen, livliga känslor och fantastiska foton! Jag rekommenderar denna safari till alla, priset är superkvalitet!

Trevlig guide som anpassade turen till oss. Rekommenderas verkligen, kul att köra i öknen bland kameler.

Siddique är väldigt trevlig och tog vackra bilder på oss