Lägg till datum

DubaiÖkensafarier

Våra mest rekommenderade Dubai Ökensafarier

Dubai: Ökensafari, fyrhjuling, kamelritt & Al Khayma-lägret

1. Dubai: Ökensafari, fyrhjuling, kamelritt & Al Khayma-lägret

Upptäck öknen utanför Dubai på en guidad sanddynsafari. Njut av möjligheten att delta i en mängd olika valfria aktiviteter, som t.ex. en tur på fyrhjuling, en kameltur eller middag och underhållning i samband med en förlängd tur. Din guide hämtar dig på ditt hotell eller på en vald plats.Res sedan ut till Dubais öken och efter en kort paus kan du uppleva den spännande åkturen i dynerna med utbildade förare. Du kan också prova på sandboarding samt ta fantastiska bilder av de rullande sanddynerna. Fortsätt till Al Khayma-lägret för en valfri kamelritt samt inkluderade förfriskningar.Under den 7 timmar långa turen fortsätter deltagarna att njuta av några underhållningsshower och äta en utsökt BBQ-middag i lägret.När turen tar slut kommer du att bli skjutsad tillbaka till ditt hotell/byggnaden.

Dubai: Safari med fyrhjuling, kamelridning och middagsbuffé

2. Dubai: Safari med fyrhjuling, kamelridning och middagsbuffé

Utforska öknen på denna SUV-tur från Dubai. Kör upp, ner och genom öknens sanddyner i Land Cruiser. Kör en ATV över sanddyner innan du njuter av levande underhållning och middag i ett beduinläger. Börja med att utforska öknen och få en glimt av den hårda och intensiva ökensanden. Senare kan du prova att åka dynbashing i en 4x4 Land Cruiser (som är fullt utrustad med alla nödvändiga säkerhetsdetaljer) och sandboarding på de silkeslena sanddynerna med röd sand. Nästa steg, om du har valt det alternativet, är en upplevelse med fyrhjuling.Du får en kort genomgång med säkerhetsinstruktioner innan du njuter av spänningen när du kör en fyrhjuling över den vidsträckta sanden. Avslutningsvis kan du koppla av i ett traditionellt beduinläger, där du kan delta i aktiviteter som kamelridning och henna-målning. Njut av att bli underhållen av mag- och folkdansare medan du äter en utsökt grillmiddag.

Dubai: Premiumsafari i öknen med kameler & BBQ i Al Khayma

3. Dubai: Premiumsafari i öknen med kameler & BBQ i Al Khayma

Upptäck Dubai på en dagslång resa genom Dubaiöknen. Njut av spännande aktiviteter som dynkörning och sandsurfning och ta chansen att koppla av i ett läger med traditionella snacks och aktiviteter som henna och shisha. Slutligen kan du njuta av solnedgången genom ett kraftfullt teleskop. Efter att ha blivit upplockad av din safarikapten, gör det första stoppet på din resa för att sträcka på benen och koppla av, eller ta den valfria fyrhjulingsturen. Äventyret börjar med en 30-40-minuters tur med sanddyner djupt i Lahbab Red Dunes-öknen. Prova att åka sandboard (surfa över sanddynerna) för en extra spänning innan du går till Al Khayma Camp. Al Khayma premiumlägret kommer att vara redo att välkomna dig med arabiskt kaffe, godis och dadlar när du är klar med ökensafari. Säg hej till lägrets kameler och, om du vill, hoppa på kamelen för en tur över sanddynerna. Njut av en av aktiviteterna som genomförs av lägret, såsom hennamålning, arabiskt kaffe och te, kamelmatning och till och med en shisha-station. Ät en middagsbuffé med aktiviteter, emiratiska, marockanska och arabiska rätter, följt av en grillfest i solnedgången. Se en live-show med beduinunderhållning och avsluta middagen med att njuta av olika lokala efterrätter. Lägrets atmosfär förändras när solen går ner, så att du kan njuta av den fridfulla ökenkvällen. Spana in stjärnorna på ökenhimlen med hjälp av ett kraftfullt teleskop under en fascinerande stjärnskådning innan du slutar för dagen. Bli avsläppt vid ditt hotell efter en vacker dag med äventyr och underhållning.

Dubai: Halvdagssafari i öknen - kamelritt och fyrhjulingstur

4. Dubai: Halvdagssafari i öknen - kamelritt och fyrhjulingstur

Efter upphämtning från ditt hotell i en fyrhjulsdriven bil åker du med din lokala guide ut i öknen, bara 45 minuter från Dubai. När du når Lahbaböknen välkomnas du till ett luftkonditionerat tält med förfriskningar och tid för avkoppling. Om du känner dig mer äventyrlig kan du prova på en valfri fyrhjulingstur och köra över de vackra röda sanddynerna i Dubais öken. Därefter går du ut i öknen för att uppleva sanddyner i ett fyrhjulsdrivet fordon. Känn hur magen hoppar när du rider upp och ner för de höga röda sanddynerna. Förundras över hur fordonet klarar av omöjliga branta backar och den ojämna terrängen i sanden.  Efter dynsafari har du möjlighet att prova på sandboarding eller bara beundra landskapet runt omkring dig. Se till att du tar många foton av det natursköna ökenlandskapet.  Stanna sedan vid de röda sanddynerna och njut av en kameltur i den öppna öknen. Slappna sedan av i luftkonditionerad komfort medan du njuter av läsk, vatten, arabiskt te eller kaffe med dadlar innan du blir skjutsad tillbaka till ditt hotell i Dubai.

Dubai: Ökensafari med fyrhjuling, kamelritt och sandboarding

5. Dubai: Ökensafari med fyrhjuling, kamelritt och sandboarding

Fly från Dubais liv och rörelse för att uppleva lugnet i den omgivande öknen och tillfredsställa din äventyrslust. Välj mellan ett delat eller privat alternativ och njut av Lahbabs legendariska gästfrihet. Börja ditt äventyr med en bekväm upphämtning på ditt hotell och kör ut i vildmarken i fyrhjulsdrivna bilar. Res till ökenområdet Lehbab som ligger ungefär 50 kilometer från Dubais centrum. Beundra den silkesröda sanden och de höga sanddynerna. Hoppa upp på en kamel för att få en kort ridtur, eller välj den valfria fyrhjulingsupplevelsen. Åk ut i öknen ombord på din fyrhjulsdrivna Land Cruiser medan fordonet glider som en berg- och dalbana över sanddynerna. Försök dig på sandboarding eller slappna av och ta bilder av den spektakulära utsikten över solnedgången, innan du blir skjutsad tillbaka till ditt hotell.

Dubai: Ökensafari, grillmiddag, shower och fyrhjuling

6. Dubai: Ökensafari, grillmiddag, shower och fyrhjuling

Ge dig ut på ett spännande ökenäventyr på denna safari längs de rödgyllene sanddynerna i Al Labab. Njut av spänningen i sanddynerna och fördjupa dig sedan i den lokala kulturen på ett ökenläger där du kan se Tanoura-dans, dricka arabiskt kaffe och besöka lokala marknader. Du hämtas på valfri plats i en Land Cruiser och körs sedan till de röda sanddynerna i Al Labab, en resa på cirka 45 minuter. Här kan du beundra de majestätiska sanddynerna och de underbara färgerna som skiftar under dagen. Sedan får du tillbringa 20-30 minuter av äventyrlig "dune bashing" innan du fortsätter över sanddynerna för att nå ökenlägret. I lägret kan du prova på en kort kamelridning, traditionell hennahanddekoration från öst och en show med traditionell dans, magdans och Tanoura-dans. Andra aktiviteter är fyrhjuling, sandkonst, arabiskt kaffe, falkfotografering och en mattbod. Återvänd sedan till den plats du valt.

Dubai: Safari, kameltur, sandboard & middag

7. Dubai: Safari, kameltur, sandboard & middag

Utforska Dubais öken på bästa tänkbara sätt: dynsurfing i en Land Cruiser, på kamelrygg, sandboarding och med möjlighet att njuta av en traditionell beduinlägerupplevelse med grillmiddag och shower. Efter upphämtning i Dubai åker du ut i öknen i ett 4x4-fordon och delar detta spännande äventyr med familj och vänner. Upplev dynbacken i en Land Cruiser och stanna till för att prova på sandboarding på de röda sanddynerna. Fotografera den lysande solnedgången i öknen tillsammans med din grupp i ett beduinläger. Hoppa på en kamel för en rolig tur och prova på henna-målning på kvällen. Luta dig tillbaka i ett beduinläger och förundras över underhållningen i form av en traditionell Tanura-show och en föreställning med magdans. Njut av den lokala matens rika smaker under en grillmiddag med arabiskt kaffe, färska dadlar, falafel och shawarma.

Dubai: Deset-ritt, kamelridning, sandbräda och buffémiddag

8. Dubai: Deset-ritt, kamelridning, sandbräda och buffémiddag

Låt dig förtrollas av dune bashing och dramatiska landskap på denna lyxresa. Ta en paus från det hektiska Dubai och fly till vidsträckta öppna ytor i Lehbab-öknen. Upplev en spännande 4x4-resa, med förare som är särskilt utbildade i dune bashing i öknen. Njut av sandboarding och kamelridning innan du kopplar av i ett VIP-läger där utsökt traditionell mat serveras. Koppla av med sheesha och underhållning av mag- och tenouradansare. För den bästa upplevelsen kommer vi att göra längre dune bashing än andra på lyxig landkryssare. Du kommer att tas till höga sanddyner stor öken.

Dubai: Ökensafari med Beach Buggy samt hotelltransfer

9. Dubai: Ökensafari med Beach Buggy samt hotelltransfer

Att åka på safari med en Beach Buggy ger dig nya möjligheter att utforska terrängen. Spänn fast dig i en tvåsitsig 800cc-Beach Buggy och kör iväg på detta unika äventyr i Dubais öken. Utforska regionens majestätiska sanddyner, klättra upp över toppar och ner i dalar och beundra det fantastiska landskapet. Din guide visar dig de bästa vägarna att köra och ser till att du åker i ett tempo som är bekvämt för dig. Om du känner dig lite trött kan du stanna för en paus och förfriskningar innan du beger dig tillbaka ut på sanddynerna. För din komfort och säkerhet är varje fordon utrustat med bur, separata säten och säkerhetsselar. Du kan också välja att boka denna rundtur för två personer och dela en Beach Buggy mellan er båda. För den perfekta avrundningen på en spännande dag kan du boka din rundtur med en grillad middag i slutet.

Dubai: Rundtur med strandbuggy & valfri grillmiddag i öknen

10. Dubai: Rundtur med strandbuggy & valfri grillmiddag i öknen

Upptäck öknens skönhet på en spännande ATV-tur från Dubai med privata och gemensamma alternativ. Välj att inkludera ett besök i ett beduinläger och upplev den lokala gästfriheten. Uppgradera din upplevelse med alternativet att inkludera en aptitretande grillmiddag. Spänn fast dig i en tvåsitsig strandjeep och kör iväg på detta unika äventyr i Dubais öken. Utforska regionens majestätiska sanddyner, klättra upp över toppar och ner i dalar och ta in det fantastiska landskapet. Din guide visar dig de bästa vägarna att köra och ser till att du åker i ett tempo som är bekvämt för dig. Om du känner dig lite trött kan du stanna för en paus och förfriskningar innan du beger dig tillbaka ut på sanddynerna. För din komfort och säkerhet är varje strandjeep utrustad med störtbåge, separata säten och helselar. Detta äventyr kan du ta del av som ensam chaufför eller som ett par som delar strandjeepen under en timme. När strandjeepsäventyret är slut, kommer en 4x4-bil att vänta på dig för att ta dig till beduinlägret mitt i öknen, där det bjuds på liveunderhållning och en middagsbuffé med grillade delikatesser.

Tillgängliga aktiviteter

103 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 7

Vanliga frågor om Ökensafarier i Dubai

Vad finns det för andra saker att göra än Ökensafarier som är värt att besöka i Dubai?

Andra upplevelser du inte bör missa i Dubai:

Dubai: Fler aktiviteter och sevärdheter

Dubai: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubai

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 41 874 omdömen

Our guide Ramzan was the best driver and very helpful. He tolk Cate of us safetly. The show at the camp could be better. The food was great. Everything was good.

This is trip was awesome! Rafeeq was an excellent guide. The Experience is suits for kids as for grown ups. Filmon from Sweden

Fantastisk soluppgång som gav fina bilder. Häftig biltur på sanddyner. Väldigt trevlig guide.

Mycket bra safari utflykt, fyrhjuling i öknen var så nice. Värt pengarna.

malik what an experience. Best guide ever. F1 driver :)