Dubai Natur och utsikt
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna
dubai premium red dunes camel safari och bbq på al khayma

Dubai: Premium Red Dunes, Camel Safari och BBQ på Al Khayma

Längd: 7 timmar
1 omdöme
GetYourGuide Originals
1

Fly Dubai för en oförglömlig öknesafari över röda sanddyner och njut av en grillmiddagsfest och traditionella ökenaktiviteter i det majestätiska Al…

Populära Natur och utsikt i Dubai

dubai morning desert safari med sandboarding camel ride

Dubai: Morning Desert Safari med Sandboarding & Camel Ride

Längd: 4 timmar
2 omdömen
GetYourGuide Originals
2

Beundra spektakulära landskap och upplev spänningen i sanddyner och sandboarding på denna morgonsökensafari från Dubai.

Visa alla Natur och utsikt i Dubai
Se 350 upplevelser

Vad besökare tycker om Dubai

Grym ökensafari med rutinerad guide och driver. Rikigt bra!

Sju timmar inklusive 45-50 minuters transfer t/r Dubai (6 personer i jeep) tar det till den "riktiga" öknen med de röda sanden ungefär halvvägs till Oman och det är det helt klart värt. En lite varning bara till de som har lätt för att bli åksjuk. Stanna hemma. När man väl kommer på plats blir det ökensafari som kan jämföras med värsta bergochdalbanan på Liseberg. Gillar man det, så älskar man den här turen! Turen avslutas med kamelridning, magdans, eldshow, hennamålning (för damerna) och buffé mitt ute i öknen. Här kan man till och med få sig en "riktig" öl till buffén som kan vara svårt annars i dessa trakter. Prisvärd utflykt med proffsig personal.

Häftig ökenupplevelse med mycket bra chaufför (Maqsood)

Jeepturen där vi verkligen fick åka på tvären genom öknen var helt fantastiskt häftig. Det var bredsladd på sandkammarna och verkligen lekfullt, men ändå kontrollerat. Sandboardingen var också en kul upplevelse. Kamelridningen drog dock ner poängen från en femma till en fyra. Det var bara en fotomöjlighet där de fick slita och dra i det stackars djuret för att få det att gå de ca 50 meter som var tänkt. Kändes som djurplågeri. Vår guide hette Maqsood och det kändes tryggt med honom bakom ratten i öknen och han hämtade och lämnade oss planenligt utanför hotellet.

Dubai: Safari med fyrhjuling, sandsurfning och kamelritt Omdöme från: Mariette, 2018-11-11

Fantastisk upplevelse med utmärk service!

Vi blev upphämtade från vårt hotell av guiden Ahmed , han meddelade oss på WhatsApp innan vilket var bra, då hade man koll. Åkturen och upplevelsen var fantastisk! Att åka med Ahmed var tryggt, han var vänlig och mån om oss i bilen. I öknen kom Ahmed själv fram och erbjöd sig att fotografera x antal bilder, vilket var riktigt snällt! Det var viktigt för han att få bra bilder. Man fick även pröva sandboarding. Maten var buffé, helt ok buffé var det med dryck till. Tack Ahmed! Detta kommer jag absolut rekommendera till andra.

Bra kombo av aktivitet, men svårt att hitta ingången till Burj Khalifa

Bokade en en kombobiljett med Akvariet och en tur upp i Burj Khalifa till 124 våningen (det är inte högst upp). Ingången till Burj Khalifa heter "At the Top" vilket förvillade oss. Förtydligande hade varit bra. Annars fungerade det jättebra.

Dubai: Dubai Aquarium och våning 124 i Burj Khalifa Omdöme från: Yvonne, 2018-12-04

Fantastisk upplevelse som jag starkt kan rekommendera

Överträffade verkligen förväntningarna, både ökenturen och bilderna men även kvällsshowen med en god buffe. Värt varenda slant i jämförelse med stadskärnan. Slutligen var guiden Nadeem helt fantastisk.