Dubai Mat och dryck
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna

Populära Mat och dryck i Dubai

Visa alla Mat och dryck i Dubai
Se 350 upplevelser

Vad besökare tycker om Dubai

Fantastisk upplevelse med utmärk service!

Vi blev upphämtade från vårt hotell av guiden Ahmed , han meddelade oss på WhatsApp innan vilket var bra, då hade man koll. Åkturen och upplevelsen var fantastisk! Att åka med Ahmed var tryggt, han var vänlig och mån om oss i bilen. I öknen kom Ahmed själv fram och erbjöd sig att fotografera x antal bilder, vilket var riktigt snällt! Det var viktigt för han att få bra bilder. Man fick även pröva sandboarding. Maten var buffé, helt ok buffé var det med dryck till. Tack Ahmed! Detta kommer jag absolut rekommendera till andra.

Det roligaste och mest fascinerande vi gjorde på vår resa.

En hisnande upplevelse, som att åka berg och dalbana på marken. Vi skrattade i bilen så vi kiknade. Vår chaufför och guide som heter MEDO var så mån om sina gäster! Så glad, trevlig, hjälpsam och rolig! Dessutom en mycket bra bilförare. Maten i det vackra lägret var fantastisk och Medo servade oss hela tiden. Denna tur rekommenderar jag och mina döttrar verkligen! Tack MEDO för det var du som gjorde denna tur till en upplevelse och till ett härligt minne! Hälsar Anna-Annica-Frida och Karin Ström

Jättetrevlig och kul utflykt för hela familjen..

Det här var en riktig höjdare.. det bästa var helt klart själva jeepsafarin i sandöknen! Full fart och sanden yrde.. det kittlade rejält i magen och jag rekommenderar starkt att ta en åksjuke tablett innan om man är känslig.. Våra killar på 12 och 13 älskade att åka Sandboarding! Men kamelridningen var inte mycket att hurra för (en kort liten tur med kameler i sele..) kvällen med mat och underhållning var trevlig i solnedgången. Mycket prisvärd aktivitet som jag verkligen rekommenderar.

Vår guide Arihf va helt OTROLIG! Helt klart värt pengarna!

Våg guide Ahrif va verkligen otrolig! Så snäll,trevlig, generös och han va konstant där och såg till att vi fick den absolut bästa upplevelsen! De va riktigt roligt och helt klart värt pengarna! Underhållningen till maten va riktigt bra och själva maten va också riktigt bra! Däremot så kan nog vissa bli åksjuka under färden så om man har lätt att bli de ska man nog ta en åksjuketablett innan. Men vi var 100% möda med HELA upplevelsen! Va ingen direkt ”dötid” heller.

Från Dubai: Ökensafari med kamelridning och grillning Omdöme från: Carolin, 2017-12-28

Fantastisk upplevelse som jag starkt kan rekommendera

Överträffade verkligen förväntningarna, både ökenturen och bilderna men även kvällsshowen med en god buffe. Värt varenda slant i jämförelse med stadskärnan. Slutligen var guiden Nadeem helt fantastisk.