Dubai
Lokala smaker och rundturer i lokalområden

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära Lokala smaker och rundturer i lokalområden i Dubai

Other Sightseeing Options in Dubai

Want to discover all there is to do in Dubai? Click here for a full list.

Vad besökare tycker om Dubai

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 6 701 omdömen

Toppupplevelse, toppaktivitet och den starka sidan är verkligen vår YOOSU -guide som verkligen brinner för sitt jobb och gör allt för att vi ska få en bra dag och dra full nytta även genom att improvisera som fotograf för att föreviga denna fantastiska dag som kommer att förbli inristat i vårt minne! Tack så mycket YOOSU för en bra dag!

Det bästa vi kunde ha valt för starten av vår semester i Dubai var denna Safari. Mr Brown var vår guide, supervänlig, alltid redo att hjälpa, han tog flera bilder av oss, super försiktiga med oss. På lägret var maten fantastisk, föreställningarna var mycket bra. Jag rekommenderar 1000%.

Denna upplevelse var vår bästa dag i Dubai! Allt var perfekt och fantastiskt. Ett stort tack till vår fantastiska Driver Moosa för hans vänlighet och hans fantastiska körning i sanddynerna, vilket verkligen var en sensation! Vi kommer tillbaka och jag rekommenderar !!! TACK

Ökensafari var mycket bra, särskilt med vår supertrevliga reseledare Sandy, som också kan ta fantastiska professionella bilder! Med vår reseledare Sandy var turen genom öknen dubbelt så kul, eftersom han berättade mycket och alltid var aktiv med oss, allt är bra.

allt var perfekt Saffari tur kamel tur Guiden Alam var trevli och hjälpsam.