Inträdesbiljett

Dubai: Aquarium & Burj Khalifa Level 124 eller 125 Combo Ticket

Dubai: Aquarium & Burj Khalifa Level 124 eller 125 Combo Ticket

Snart utsåld

Från 703 SEK per person

Snart utsåld

Se två av Dubais främsta monument med en kombibiljett till Dubai Aquarium och Burj Khalifa. Ta dig upp till Burj Khalifa för att njuta av panoramautsikten från våning 124/125. Upptäck marint liv från hela världen i akvariets unika undervattenstunnlar.

Om denna biljett

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Boka nu, betala senare
Flexibel på resan – boka nu, betala senare.
Covid-19-åtgärder
Särskilda hälso- och säkerhetsåtgärder gäller. Kontrollera aktivitetens voucher när du har bokat för fullständig information.
Giltig 1 dag
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.

Din upplevelse

Höjdpunkter
 • Ta världens snabbaste hiss till 124:e eller 125:e våningen i Burj Khalifa
 • Gå in i undervattenstunnlarna i Dubai Aquarium
 • Njut av panoramautsikten över Dubai och den omgivande öknen
 • Se en av världens största reptiler och sällsynta arter som sandtigerhajar
 • Spara tid och energi genom att besöka båda sevärdheterna på samma dag
Beskrivning

Upplev Dubais magi med en kombinerad biljett till två av stadens mest fantastiska sevärdheter och upptäck Dubai Aquarium och Burj Khalifa samma dag.

Från havets djup till skyarna ovan, uppgradera ditt Burj Khalifa-besök med ett förtjusande möte med 485 vattenlevande arter på Dubai Aquarium och Underwater Zoo. Börja med att åka upp till toppen av Dubais mest ikoniska monument med en förbokad inträdesbiljett till Burj Khalifa. När du har valt din tidslucka tar du världens snabbaste hiss till observationsvåningen på våning 124 i världens högsta byggnad.

Njut av hisnande 360-graders panoramautsikter över staden, öknen och viken. Lär dig mer om arkitekturen och tekniken bakom denna unika skyskrapa. Gå in i världens största svävande akvarium. Beundra tusentals vattendjur från hela världen, inklusive sällsynta arter som kungskrokodilen och sandtigerhajar. Upptäck tre ekologiska zoner: Regnskog, klippiga stränder och levande hav. 

Ingår
 • Entrébiljett till Dubai Aquarium & Underwater Zoo
 • Entrébiljett till Burj Khalifa, 125:e våningen
 • Entrébiljett till Burj Khalifa, 124:e våningen

  Välj deltagare och datum

  Deltagare

  Datum

  Mötesplats

  Besök Burj Khalifa under din valda tid. Om du vill gå till Dubai Aquarium först, gå till Will Call-disken på At the Top Burj Khalifa för att få din biljett. Därefter kan du besöka akvariet när som helst under den dag du bokat. Dubai Aquarium ligger på bottenvåningen, medan Underwater Zoo ligger på andra våningen i Dubai Mall. Gå genom akvarietunneln på marknivå och ta sedan rulltrappan upp för att besöka undervattenszoo.

  Öppna i Google Maps ⟶
  Viktig information

  Bra att ta med

  • Kontanter

  Bra att veta

  • Båda biljetterna måste användas samma dag
  • Ditt besök i akvariet kan tas när som helst på samma dag
  • Dubai Aquariums öppettider: söndag-onsdag kl. 10.00–22.00, torsdag–lördag kl. 10.00–00.00. Sista insläpp en timme innan stängning
  • Spädbarn i åldern 0-3 år är gratis och behöver ingen biljett
  Kundomdömen

  Samlat omdöme

  4,5 /5

  baserat på 13026 omdömen

  Översikt

  • Valuta för pengarna
   4,1/5
  • Service
   4,5/5
  • Organisering
   4,5/5

  Sortera efter:

  Resenärstyp:

  Stjärnbetyg:

  Imponerande utsikt från Burj Khalifa, rekommenderar jag. Personalen är mycket vänlig, omtänksam, verkligen underbar. Lite besviken på akvariet. Väl genom tunneln förväntade vi oss att gå in i själva akvariet och det var då vi insåg att besöket var begränsat till tunneln. Tja, det finns fortfarande den marina djurparken som var trevlig att besöka.

  Läs mer

  19 augusti 2022

  Att bestiga Burj Kalifa är något som du måste göra om du kommer till Dubai, jag trodde att jag skulle gilla det mindre men det är imponerande, rekommenderas till 100 %, djurparken är mycket bra, du kan se akvariet från tunneln, även om utsikt från utsidan De är lika vackra, det som är värt det är att se djurparken senare, glöm inte att gå upp för trappan och njuta, förresten finns det en del av pingviner som inte kommer in med biljetten och det är ytterligare 6 euro för en förklaring och en skärm ... vi gick inte in eftersom det såg ganska bra ut från utsidan ... vi älskade akvariet och krokodilen. Måste göra det och sedan gå runt i köpcentret

  Läs mer

  18 augusti 2022

  Om det finns ett tips för Burj Khalifa...gå dit på morgonen, vi väntade inte 1 min. Vi gick förbi entrén på kvällen och kön var redan gigantisk inifrån Gallerian!!! Akvariet är trevligt även om djuren verkar vara trånga speciellt pingvinerna! Vi betalade för attraktionen med pingvinerna, vi kommer närmare dem utan att röra dem eller mata dem. Personliga bilder förbjudna att erbjuda dig deras vid utgången för 200 AED... Men mycket bra tid att spendera med din familj.

  Läs mer

  15 augusti 2022

  Produkt-ID: 62827