Lägg till datum

DubaiFyrhjulings- och ATV-turer

Våra mest rekommenderade Dubai Fyrhjulings- och ATV-turer

Dubai: Ökensafari, fyrhjuling, kamelritt & Al Khayma-lägret

1. Dubai: Ökensafari, fyrhjuling, kamelritt & Al Khayma-lägret

Upptäck öknen utanför Dubai på en guidad sanddynsafari. Njut av möjligheten att delta i en mängd olika valfria aktiviteter, som t.ex. en tur på fyrhjuling, en kameltur eller middag och underhållning i samband med en förlängd tur. Din guide hämtar dig på ditt hotell eller på en vald plats.Res sedan ut till Dubais öken och efter en kort paus kan du uppleva den spännande åkturen i dynerna med utbildade förare. Du kan också prova på sandboarding samt ta fantastiska bilder av de rullande sanddynerna. Fortsätt till Al Khayma-lägret för en valfri kamelritt samt inkluderade förfriskningar.Under den 7 timmar långa turen fortsätter deltagarna att njuta av några underhållningsshower och äta en utsökt BBQ-middag i lägret.När turen tar slut kommer du att bli skjutsad tillbaka till ditt hotell/byggnaden.

Dubai: Premiumsafari i öknen med kameler & BBQ i Al Khayma

2. Dubai: Premiumsafari i öknen med kameler & BBQ i Al Khayma

Upptäck Dubai på en dagslång resa genom Dubaiöknen. Njut av spännande aktiviteter som dynkörning och sandsurfning och ta chansen att koppla av i ett läger med traditionella snacks och aktiviteter som henna och shisha. Slutligen kan du njuta av solnedgången genom ett kraftfullt teleskop. Efter att ha blivit upplockad av din safarikapten, gör det första stoppet på din resa för att sträcka på benen och koppla av, eller ta den valfria fyrhjulingsturen. Äventyret börjar med en 30-40-minuters tur med sanddyner djupt i Lahbab Red Dunes-öknen. Prova att åka sandboard (surfa över sanddynerna) för en extra spänning innan du går till Al Khayma Camp. Al Khayma premiumlägret kommer att vara redo att välkomna dig med arabiskt kaffe, godis och dadlar när du är klar med ökensafari. Säg hej till lägrets kameler och, om du vill, hoppa på kamelen för en tur över sanddynerna. Njut av en av aktiviteterna som genomförs av lägret, såsom hennamålning, arabiskt kaffe och te, kamelmatning och till och med en shisha-station. Ät en middagsbuffé med aktiviteter, emiratiska, marockanska och arabiska rätter, följt av en grillfest i solnedgången. Se en live-show med beduinunderhållning och avsluta middagen med att njuta av olika lokala efterrätter. Lägrets atmosfär förändras när solen går ner, så att du kan njuta av den fridfulla ökenkvällen. Spana in stjärnorna på ökenhimlen med hjälp av ett kraftfullt teleskop under en fascinerande stjärnskådning innan du slutar för dagen. Bli avsläppt vid ditt hotell efter en vacker dag med äventyr och underhållning.

Dubai: Halvdagssafari i öknen - kamelritt och fyrhjulingstur

3. Dubai: Halvdagssafari i öknen - kamelritt och fyrhjulingstur

Efter upphämtning från ditt hotell i en fyrhjulsdriven bil åker du med din lokala guide ut i öknen, bara 45 minuter från Dubai. När du når Lahbaböknen välkomnas du till ett luftkonditionerat tält med förfriskningar och tid för avkoppling. Om du känner dig mer äventyrlig kan du prova på en valfri fyrhjulingstur och köra över de vackra röda sanddynerna i Dubais öken. Därefter går du ut i öknen för att uppleva sanddyner i ett fyrhjulsdrivet fordon. Känn hur magen hoppar när du rider upp och ner för de höga röda sanddynerna. Förundras över hur fordonet klarar av omöjliga branta backar och den ojämna terrängen i sanden.  Efter dynsafari har du möjlighet att prova på sandboarding eller bara beundra landskapet runt omkring dig. Se till att du tar många foton av det natursköna ökenlandskapet.  Stanna sedan vid de röda sanddynerna och njut av en kameltur i den öppna öknen. Slappna sedan av i luftkonditionerad komfort medan du njuter av läsk, vatten, arabiskt te eller kaffe med dadlar innan du blir skjutsad tillbaka till ditt hotell i Dubai.

Dubai: Ökensafari, grillmiddag, shower och fyrhjuling

4. Dubai: Ökensafari, grillmiddag, shower och fyrhjuling

Ge dig ut på ett spännande ökenäventyr på denna safari längs de rödgyllene sanddynerna i Al Labab. Njut av spänningen i sanddynerna och fördjupa dig sedan i den lokala kulturen på ett ökenläger där du kan se Tanoura-dans, dricka arabiskt kaffe och besöka lokala marknader. Du hämtas på valfri plats i en Land Cruiser och körs sedan till de röda sanddynerna i Al Labab, en resa på cirka 45 minuter. Här kan du beundra de majestätiska sanddynerna och de underbara färgerna som skiftar under dagen. Sedan får du tillbringa 20-30 minuter av äventyrlig "dune bashing" innan du fortsätter över sanddynerna för att nå ökenlägret. I lägret kan du prova på en kort kamelridning, traditionell hennahanddekoration från öst och en show med traditionell dans, magdans och Tanoura-dans. Andra aktiviteter är fyrhjuling, sandkonst, arabiskt kaffe, falkfotografering och en mattbod. Återvänd sedan till den plats du valt.

Dubai: Ökensafari med Beach Buggy samt hotelltransfer

5. Dubai: Ökensafari med Beach Buggy samt hotelltransfer

Att åka på safari med en Beach Buggy ger dig nya möjligheter att utforska terrängen. Spänn fast dig i en tvåsitsig 800cc-Beach Buggy och kör iväg på detta unika äventyr i Dubais öken. Utforska regionens majestätiska sanddyner, klättra upp över toppar och ner i dalar och beundra det fantastiska landskapet. Din guide visar dig de bästa vägarna att köra och ser till att du åker i ett tempo som är bekvämt för dig. Om du känner dig lite trött kan du stanna för en paus och förfriskningar innan du beger dig tillbaka ut på sanddynerna. För din komfort och säkerhet är varje fordon utrustat med bur, separata säten och säkerhetsselar. Du kan också välja att boka denna rundtur för två personer och dela en Beach Buggy mellan er båda. För den perfekta avrundningen på en spännande dag kan du boka din rundtur med en grillad middag i slutet.

Dubai: Rundtur med strandbuggy & valfri grillmiddag i öknen

6. Dubai: Rundtur med strandbuggy & valfri grillmiddag i öknen

Upptäck öknens skönhet på en spännande ATV-tur från Dubai med privata och gemensamma alternativ. Välj att inkludera ett besök i ett beduinläger och upplev den lokala gästfriheten. Uppgradera din upplevelse med alternativet att inkludera en aptitretande grillmiddag. Spänn fast dig i en tvåsitsig strandjeep och kör iväg på detta unika äventyr i Dubais öken. Utforska regionens majestätiska sanddyner, klättra upp över toppar och ner i dalar och ta in det fantastiska landskapet. Din guide visar dig de bästa vägarna att köra och ser till att du åker i ett tempo som är bekvämt för dig. Om du känner dig lite trött kan du stanna för en paus och förfriskningar innan du beger dig tillbaka ut på sanddynerna. För din komfort och säkerhet är varje strandjeep utrustad med störtbåge, separata säten och helselar. Detta äventyr kan du ta del av som ensam chaufför eller som ett par som delar strandjeepen under en timme. När strandjeepsäventyret är slut, kommer en 4x4-bil att vänta på dig för att ta dig till beduinlägret mitt i öknen, där det bjuds på liveunderhållning och en middagsbuffé med grillade delikatesser.

Dubai: Ökensafari med fyrhjuling, kamelritt och grill-middag

7. Dubai: Ökensafari med fyrhjuling, kamelritt och grill-middag

Upptäck Lahbaböknen genom att delta i ökenäventyr som fyrhjuling, sandboarding, kamelturer och mycket mer. Upplev det bästa av vad öknen har att erbjuda på antingen en hel- eller halvdagsutflykt från Dubai med transport tur och retur. Inled med upphämtning från ditt hotell eller annan vald plats. När du anländer till öknen gör du dig redo för fyrhjulingen och lyssnar på en säkerhetsgenomgång. Därefter kan du åka på en fyrhjuling över de vackra röda sanddynerna. Prova på andra ökenaktiviteter som sandsurfning och kamelridning. Därefter beger du dig till Al Khayma ökenläger där du välkomnas med arabiskt kaffe och godis. Delta i lägeraktiviteter som kamelridning, fotografering med falkar, henna-tatueringar och shisha-rökning samt kulturella föreställningar. Njut av en välsmakande grillbuffé med lokala rätter. Efter rundturen återvänder du till ditt hotell eller annan plats du föredrar i Dubai.

Dubai: Ökensafari med fyrhjuling, kamelritt & sandsurfning

8. Dubai: Ökensafari med fyrhjuling, kamelritt & sandsurfning

Fly från Dubais liv och rörelse och tillbringa förmiddagen i den omgivande öknen och prova på några av de äventyrsaktiviteter som erbjuds här. Du har fördel av en bekväm upphämtning från ditt hotell i Dubai och kan sedan resa i luftkonditionerad komfort med en safarichaufför till öknen. Vid ankomsten får du en säkerhetsgenomgång och riktlinjer för hur man hanterar en fyrhjuling. Hoppa ombord och erövra sanddynerna under en fantastisk 60 minuters fyrhjulingstur. Dyk djupare in i ökenäventyret och prova på sandsurfning. Stå på en bräda och glid över sandsluttningarna för att bevittna den naturliga skönheten ur ett annat perspektiv. Upplev därefter livet som en beduin från det förflutna och rid en kamel över ökensanden för att få ännu ett perspektiv av det fantastiska landskapet. Därefter kan du koppla av i ett luftkonditionerat tält och njuta av läsk, vatten, arabiskt te eller kaffe med dadlar. Res tillbaka till Dubai med avlämning vid ditt hotell eller vald plats vid ankomsten.

Från Dubai: Dune Buggy Desert Safari Äventyr

9. Från Dubai: Dune Buggy Desert Safari Äventyr

Sätt dig i din dubbelsitsiga dynbuggy och upplev en ny typ av terrängkörning. Kör genom den vidsträckta Dubaiöknen och klättra över de majestätiska sanddynernas toppar och dalar. Följ din guide längs de bästa vägarna och cykla i ett bekvämt tempo. Ta en paus och ta en drink innan du ger dig ut på en ny runda. Varje dune buggy är utrustad med en full rullbur, hinkstolar och en fullständig säkerhetssele.  Du återvänder till centrala Dubai i slutet av turen.

Dubai: Äventyrs-safari i sanddyner, kameltur och grillmiddag

10. Dubai: Äventyrs-safari i sanddyner, kameltur och grillmiddag

Upplevelsen börjar med upphämtning från ditt hotell i Dubai och bär sedan av till Lahbab-öknen där äventyret väntar. Ankomst till dune buggy-centret och utrustas med all nödvändig säkerhetsutrustning medan du lyssnar på instruktionerna från din safari-kapten. Kör din 1000cc Polaris-buggy ut på sanddynerna och njut av en timmes spänning. Kör snabbt genom ökenlandskapet och glid över märkliga sandformationer och känn hur adrenalinet rusar genom kroppen från början till slut. När ni har haft lite kul på barnvagnarna är det dags för dagens nästa aktivitet. Fatta tag i en surfbräda och ge dig ut till öknens sluttningar och glid ner för sanddynerna. Detta är den sista aktiviteten för gäster som väljer den 4 timmar långa upplevelsen. Efter sandboarding fortsätter upplevelsen med fler roliga aktiviteter på det närliggande Al Khayma Desert Camp. Här kan du njuta av en kameltur genom sandlandskapet, få en traditionell hennatatuering eller titta på en otrolig falkshow. När du väl har arbetat upp lite aptit kan du äta en välsmakande grillad middag och slappna av när du deltar i det traditionella Dubai-tidsfördrivet, shisharökning. I slutet av en oförglömlig dag kan du luta dig tillbaka och slappna av på återresan till ditt hotell i staden.

Tillgängliga aktiviteter

39 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 3

Vanliga frågor om Fyrhjulings- och ATV-turer i Dubai

Vad finns det för andra saker att göra än Fyrhjulings- och ATV-turer som är värt att besöka i Dubai?

Andra upplevelser du inte bör missa i Dubai:

Dubai: Fler aktiviteter och sevärdheter

Dubai: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubai

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 4 840 omdömen

Our guide Ramzan was the best driver and very helpful. He tolk Cate of us safetly. The show at the camp could be better. The food was great. Everything was good.

This is trip was awesome! Rafeeq was an excellent guide. The Experience is suits for kids as for grown ups. Filmon from Sweden

Nadim the best Guide. We were driving in the dessert with a 4 Wheeling and see camels and Did sand surfing. Fantastic day !!

Absolutely amazing experience and we have to thank Nasir (our guide) for making this Safary Journey incredible.

Mycket bra safari utflykt, fyrhjuling i öknen var så nice. Värt pengarna.