Dubai Fyrhjulings- och ATV-turer
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna

Populära Fyrhjulings- och ATV-turer i Dubai

Visa alla Fyrhjulings- och ATV-turer i Dubai
Se 374 upplevelser

Vad besökare tycker om Dubai

Häftig ökenupplevelse med mycket bra chaufför (Maqsood)

Jeepturen där vi verkligen fick åka på tvären genom öknen var helt fantastiskt häftig. Det var bredsladd på sandkammarna och verkligen lekfullt, men ändå kontrollerat. Sandboardingen var också en kul upplevelse. Kamelridningen drog dock ner poängen från en femma till en fyra. Det var bara en fotomöjlighet där de fick slita och dra i det stackars djuret för att få det att gå de ca 50 meter som var tänkt. Kändes som djurplågeri. Vår guide hette Maqsood och det kändes tryggt med honom bakom ratten i öknen och han hämtade och lämnade oss planenligt utanför hotellet.

Dubai: Safari med fyrhjuling, sandsurfning och kamelritt Omdöme från: Mariette, 2018-11-11

Det roligaste och mest fascinerande vi gjorde på vår resa.

En hisnande upplevelse, som att åka berg och dalbana på marken. Vi skrattade i bilen så vi kiknade. Vår chaufför och guide som heter MEDO var så mån om sina gäster! Så glad, trevlig, hjälpsam och rolig! Dessutom en mycket bra bilförare. Maten i det vackra lägret var fantastisk och Medo servade oss hela tiden. Denna tur rekommenderar jag och mina döttrar verkligen! Tack MEDO för det var du som gjorde denna tur till en upplevelse och till ett härligt minne! Hälsar Anna-Annica-Frida och Karin Ström

Fantastisk upplevelse bortsett från vissa lägeraktiviteter.

Otroligt roligt och härligt att åka jeep på sanddynorna. Det uppvägde allt annat som inte kändes riktigt lika kul. Kamelritten t ex är inte ens 50 meter lång(!) och det gjorde mig besviken. Falken tyckte jag mest synd om. Stackarn!

UNDERBAR UTFLYCKT MED UNDERBAR GUIDE VID NAMN BASH

EN MYCKET UPPSKATTAD UTFLYCKT TILL DOM COOLA SANDDYNERNA. MYCKET ROLIG ÖKENKÖRNING MED EN MYCKET KOMPETENT GUIDE VID NAMN BASH SANDBOARDINGEN MYCKET UPPSKATTAD AV BÅDE YNGRE OCH ÄLDRE MATEN PÅ KVÄLLEN OCH MYCKET UPPSKATTAD

Our guide Amir did everything in order to make our tour perfect!

Allting flöt på perfekt med hämtning och aktiviteter. Vi blev dock lite åksjuka under ökensafarin, men då kunde vi bara pausa. Väldigt turistigt såklart, men ändå en rolig upplevelse.