Dubai
Flyg- och helikopterturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Sightseeing in Dubai

Möchten Sie alle Aktivitäten in Dubai entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Vad besökare tycker om Dubai

En riktigt bra upplevelse. Dubai måste ses ovanifrån. Mycket bra organisation. Vår första bokade flygning kunde inte äga rum på grund av starka vindar, en anställd i företaget kom spontant till oss och visade oss genom Atlantis Hotel, information om The Palm etc inklusive, en perfekt service! Men två dagar senare började det, vänlig personal, smidig process, mycket trevlig pilot! Denna turné rekommenderas starkt! Hämtning från / till hotellet är också perfekt.

Denna speciella 22-minuters flygning är perfekt för någon som kan flyga i en helikopter för första gången. Helikopterpiloten var mycket professionell, han använde mycket subtila rörelser för att samtidigt styra helikopterens rörelser. En måttlig hastighet, fantastisk utsikt och piloten som påpekar intressanta platser gör detta till ett bra sätt att se staden, särskilt om du tittar på den för första gången. Enastående värde för pengarna!

Underbar underbar underbar upplevelse 12 minuter kanske inte verkar vara mycket tid för att du välkomnas, du erbjuds vatten och fotografier i slutet. Flyget ger amazin3 utsikt över handflatorna och andra landmärken, du behöver verkligen inte mer än 12 minuter. Detta är trots allt en helikopter (Eurocopter)

Resan med helikoptern var en fantastisk upplevelse, allt var väldigt snyggt organiserat och det var en unik upplevelse som du inte borde missa. Jag skulle vilja upprepa resan igen den 12 mars 2020 mellan 13:00 och 14:00. Jag skulle gärna vilja reservera sätena framför piloten. Kan du hjälpa mig?

Jag tog en taxi från hotellet till helikoptercentret. Där informerades jag först om alla säkerhetsåtgärder. Allt var mycket välstrukturerat. Jag satt framför bredvid piloten. Flygningen över Dubai var värt att se. På min nästa Dubai-semester kommer jag att boka en helikopter över Dubai igen.