Vattenaktiviteter

Dubai: Kryssning på 2 timmar med lyxyacht och middagsbuffé

Dubai: Kryssning på 2 timmar med lyxyacht och middagsbuffé

Från 467 SEK per person

Beundra natursköna utsikter av den berömda Dubai Marina samt panoramavyer av stadens skyline, Atlantis Hotel och Palm Jumeirah Island från bekvämligheten på en lyxig megayacht. Luta dig tillbaka och njut av en femstjärnig buffé - ät så mycket du vill.

Om denna aktivitet

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Covid-19-åtgärder
Speciella hälso- och säkerhetsåtgärder tillämpas. Läs mer
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Visa din voucher på mobil eller papper
Giltig 1 dag
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Omedelbar bokningsbekräftelse
Värd eller person som hälsar välkommen
Engelska, Ryska, Hindi
Tillgängligt med rullstol

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Njut av utsikter över Dubai Marina, JBR, Atlantis Hotel och mer från lyxig megayacht, Dubais största
 • Avnjut en 5-stjärnig buffé som förberetts av Dubais Westin Hotel
 • Ha roligt när du ser traditionell och spännande Tanoura-dans
Beskrivning
Få ett varmt välkomnande till den röda mattan, där du kommer att hälsas välkommen med kalla handdukar och en mängd olika juicer för en fräsch känsla. Njut av de olika kanapéerna och maten på levande matlagningsstationer vid yachtpoolen. När du går in i matsalen kommer du till bufféområdet där du kan njuta av ett brett urval av lokala och internationella smaker. Under denna två timmars resa kan du njuta av utsikten över Dubai Marina-distriktet från jaktkryssningen över Jumeirah Beach Residence, Dubai pariserhjul och mot Atlantis Hotel som ligger framför den berömda ön Palm Jumeirah. Upplev oavbruten panoramautsikt över Dubais skyline var som helst på båten.
Inkluderar
 • 2,5-timmars kryssning till Palm Jumeirah Island och tillbaka
 • Internationell buffémiddag
 • Tillgång till områden på lyxyachten (vid poolen, matplats, översta däck och yachtens framsida)
 • Obegränsat med läsk, vatten och te och kaffe
 • Inbyggda toaletter för kvinnor och män
 • Välkomstdrinkar vid ankomst
 • Alkoholhaltiga drycker (finns tillgängligt att köpa)
Covid-19-åtgärder
Rådande säkerhetsåtgärder
 • Alla ytor deltagare kommer i kontakt med rengörs regelmässigt
 • Antalet besökare begränsas för att undvika folksamlingar

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Förberedelse

Viktig information

Bra att ta med

 • Pass eller ID-kort

Inte tillåtet

 • Mat och dryck
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,3 /5

baserat på 479 omdömen

Översikt

 • Guide
  4,4/5
 • Transport
  4,3/5
 • Valuta för pengarna
  4,3/5

Sortera efter:

Resenärstyp:

Stjärnbetyg:

Mycket trevlig yacht utsedd för grupper och evenemang. Tjänsten var riktigt bra och den tillgängliga maten var definitivt i stor mängd och typ för att tillfredsställa hela världen kundkrets. Alkohol tillgänglig ombord till ett hårt pris. Min enda besvikelse var att båten under den korta kryssningen inte ens gjorde det framför The Palm Atlantis Hotel på toppen av The Palm Jumeirah men fortsatte mycket långsamt runt basen av Palm Jumeirah vilket gjorde det tråkigt ...

Läs mer

18 juni 2021

Vi missade vår båttur eftersom taxichauffören släppte oss till fel område. Efter att ha kontaktat researrangören informerade de oss om att vi kunde boka om någon annan dag som båten körde. De var mycket hjälpsamma och räddade mig från massor av stress. Turnén i sig var fantastisk, god mat, tillräckligt för att gå runt - servitörsservice till bordet. Bar nere var bra och även minipoolen på båten var också en fantastisk touch. Härlig kväll med familjen och fantastisk utsikt. Skulle rekommendera.

Läs mer

22 augusti 2020

Njut av Dubai på natten på ett lyxigt fartyg! !! När du går över den röda mattan hör du underbar musik. Den vänliga och vänliga personalen guidade mig till min plats. Precis som en kändis. Först förklarade han noggrant dagens schema och meny. Så jag var väldigt lättad. All-you-can-eat-baserad mat var utsökt. Du kan äta smaker från hela världen. Både vuxna och barn kommer att vara helt nöjda! !! Alkohol är också okej. Det finns också många läskedrycker. Barnet var mycket nöjd eftersom han kunde dricka det många gånger. Du kan flytta till däcket när du är ombord. Det är en cruising i cirka 3 timmar medan du tittar på den vackra utsikten över natten. Mycket vacker och imponerad! Landskapet var så vackert att jag hällde tårar innan jag visste ordet! Klubbmusik spelar, så jag vill dansa. Om du gillar att dansa blir du definitivt upphetsad! Sedan finns det en pool på däck. Du kan också känna det lugnande vattnet och vinden i hela kroppen! Det är en mycket, mycket tillfredsställande turné. Ja

Läs mer

20 augusti 2020

Arrangeras av

Produkt-ID: 346086