Dubai: Kryssning med största lyxyachten och 5-stjärnig buffé

4,3 / 5

112 omdömen

Dubai: Kryssning med största lyxyachten och 5-stjärnig buffé

Från 54,18 US$ per person

Ha glädje av natursköna utsikter av berömda Dubai Marina samt panoramavyer av stadens skyline, Atlantis Hotel och Palm Jumeirah Island från bekvämligheten på en lyxig megayacht. Luta dig tillbaka och njut av en 5-stjärnig buffé - ät så mycket du vill.

Om denna aktivitet

Enkel avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan ankomst och få hela beloppet återbetalat
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Visa din voucher på mobil eller papper
Giltig 1 dag
Starttid 19:30
Omedelbar bokningsbekräftelse
Värd eller person som hälsar välkommen
Engelska, Ryska, Hindi
Tillgängligt med rullstol

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Njut av utsikter över Dubai Marina, JBR, Atlantis Hotel och mer från lyxig megayacht, Dubais största
 • Avnjut en 5-stjärnig buffé som förberetts av Dubais Westin Hotel
 • Ha roligt när du ser traditionell och spännande Tanoura-dans
Beskrivning
Få ett varmt välkomnande på röda mattan, bli mottagen med svalkande handdukar och olika sorts juicer för en fräsch känsla. Börja med att låta dig väl smaka av kanapéer och andra smårätter vid matstationer runt yachtens pool. Flytta sedan till området för middagen där buffén dukats upp och du kan avnjuta en brett urval av lokala och internationella smaker. Under denna två timmars utflykt kan du njuta av utsikterna över Dubai Marina-distriktet när yachten kryssar förbi Jumeirah Beach Residence, Dubais pariserhjul och Atlantis Hotel som ligger framför den berömda ön Palm Jumeirah. Upplev ostörda panoramautsikter av hela Dubais skyline från alla platser ombord på yachten. Se därefter en spännande och traditionella Tanoura-dans och räkna med att artisterna bjuder in dig att delta, en rolig och spännande upplevelse för såväl gammal som ung.
Inkluderar
 • Två timmars kryssning tur och retur Palm Jumeirah Island
 • Internationell middagsbuffé
 • Tillgång till lyxyachtens områden (poolen, middagssalongen, övre däcket och fartygets för)
 • Obegränsat med läsk, vatten, te och kaffe• Toaletter ombord, separat för män och kvinnor
 • Välkomstdrinkar vid ankomsten
 • Alkoholhaltiga drycker (finns tillgängligt att köpa)

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Förberedelse

Viktig information

Bra att ta med

 • Pass eller ID-kort

Inte tillåtet

 • Mat och dryck
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,3 / 5

baserat på 112 omdömen

Översikt

 • Valuta för pengarna
  4,2 / 5
Sortera efter

Vi missade vår båttur eftersom taxichauffören släppte oss till fel område. Efter att ha kontaktat researrangören informerade de oss om att vi kunde boka om någon annan dag som båten körde. De var mycket hjälpsamma och räddade mig från massor av stress. Turnén i sig var fantastisk, god mat, tillräckligt för att gå runt - servitörsservice till bordet. Bar nere var bra och även minipoolen på båten var också en fantastisk touch. Härlig kväll med familjen och fantastisk utsikt. Skulle rekommendera.

Läs mer

22 augusti 2020

Njut av Dubai på natten på ett lyxigt fartyg! !! När du går över den röda mattan hör du underbar musik. Den vänliga och vänliga personalen guidade mig till min plats. Precis som en kändis. Först förklarade han noggrant dagens schema och meny. Så jag var väldigt lättad. All-you-can-eat-baserad mat var utsökt. Du kan äta smaker från hela världen. Både vuxna och barn kommer att vara helt nöjda! !! Alkohol är också okej. Det finns också många läskedrycker. Barnet var mycket nöjd eftersom han kunde dricka det många gånger. Du kan flytta till däcket när du är ombord. Det är en cruising i cirka 3 timmar medan du tittar på den vackra utsikten över natten. Mycket vacker och imponerad! Landskapet var så vackert att jag hällde tårar innan jag visste ordet! Klubbmusik spelar, så jag vill dansa. Om du gillar att dansa blir du definitivt upphetsad! Sedan finns det en pool på däck. Du kan också känna det lugnande vattnet och vinden i hela kroppen! Det är en mycket, mycket tillfredsställande turné. Ja

Läs mer

20 augusti 2020

Navigationen i Dubai Marina är magnifik på natten. Å andra sidan är det mindre spektakulärt när vi går bort från det. Bortsett från synet av Atlantis Hotel när du seglar är resten mörker på natten. Jag antar att den dagliga seglingen måste vara fantastisk.

20 november 2020

Arrangeras av

Produkt-ID: 346086