Paket

Dubai: Atlantis Aquaventure och Lost Chambers Aquarium

Dubai: Atlantis Aquaventure och Lost Chambers Aquarium

Från 678 SEK per person

Spara pengar på individuella inträdesavgifter med obegränsad tillgång till två av Dubais bästa vattensevärdheter. Kicka igång adrenalinet i vattenrutschkanorna på Aquaventure Waterpark och beundra marina djur i Lost Chambers Aquarium.

Om denna aktivitet

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Covid-19-åtgärder
Speciella hälso- och säkerhetsåtgärder tillämpas. Läs mer
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Visa din voucher på mobil eller papper
Giltig 1 dag
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Omedelbar bokningsbekräftelse
Tillgängligt med rullstol

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Hoppa in i en värld av spänning på Mellanösterns främsta vattenpark
 • Besök Förenade Arabemiratens största akvarium med över 65 000 marina djur
 • Titta på hajar och rockor som blir matade av experter på marint liv
 • Koppla av på den privata stranden som är exklusiv för Aquaventures besökare
 • Glid på vågorna i den sprillans nya attraktionen Surf's Up Wave Rider
Beskrivning
Åk på ett spännande äventyr med vattenrutschbanor och åkattraktioner på Aquaventure Waterpark. Upplev även ett nära möte med mer än 65 000 marina djur på Lost Chambers Aquarium vid Atlantis Palm Hotel på Palm Jumeirah, Dubai. Gå förbi de långa köerna till Aquaventure Waterpark med prioriterat inträde. Känn pulsen stiga på 30 kanor och åkattraktioner, skratta dig fram nedför Dubais längsta Lazy River och koppla av på 500 meter av privat strand. Förbered dig på en strid mot havsguden vid Tower of Poseidon eller åk genom den mörka och vridna vattentunneln Aquaconda. Möt tidvattenvågorna i en fors med en uppblåsbar vattenring eller upplev de dramatiska svallvågorna i The Torrent. Ha ett nära möte med mer än 65 000 marina djur på Lost Chambers Aquarium. Vandra bland ruinerna av en förlorad stad och få en inblick bakom kulisserna om hur det är att vara en expert på marina djur. Möt hajar och rockor samt rör vid några av världens mest exotiska ryggradslösa djur.
Inkluderar
 • Obegränsad tillgång till Water Park, Aquarium och Surf's Up på utvalt datum på biljetten
 • Tillgång till hajmatning i Lost Chambers Aquarium samt Aquaventures strand
  Covid-19-åtgärder
  Rådande säkerhetsåtgärder
  • Alla ytor deltagare kommer i kontakt med rengörs regelmässigt
  • Antalet besökare begränsas för att undvika folksamlingar
  Deltagarkrav
  • Du måste bära munskydd för att delta
  • Du måste genomgå en obligatorisk temperaturkontroll

  Välj deltagare och datum

  Deltagare

  Datum

  Förberedelse

  Mötesplats

  Lös in din voucher på Aquaventure Waterpark Ticketing Plaza, Atlantis Palm, Crescent Road, Palm Jumeirah, Dubai. Vänligen gå till kassan för förköpta biljetter på torgets högra sida. Du kan ta monorailbanan till stationen "Atlantis Aquaventure" eller bli avsläppt med taxi vid Avenues-ingången som ligger efter ingången till hotellets lobby. Om du kör kan du ställa bilen på parkeringsplatsen P19 (Asateer/Nasimi) före ingången till hotellets lobby. Använd den kostnadsfria transferbussen till Avenues-ingången.

  Öppna i Google Maps ⟶
  Viktig information

  Bra att ta med

  • Badkläder

  Bra att veta

  • Observera att biljettpriserna baseras på längd och inte på ålder. Barnbiljetter gäller för barn som är 1,2 meter eller kortare. Personer längre än detta måste köpa en vuxenbiljett (de får även tillgång till fler åkattraktioner)
  • Lämpliga badkläder krävs för att använda anläggningarna på Aquaventure Waterpark och stranden. Stringbikini/-badbyxor, transparenta badkläder, underkläder, denim och väldigt lösa kläder såsom abayas och dishdashas är inte tillåtna i vattnet. Huvudsjalar är endast tillåtet om de är ordentligt fastsatta utan något material som sitter löst
  • Du får inte ta med mat och dryck i Aquaventure Waterpark. Du kommer att bli ombedd att lämna ifrån dig all mat och dryck du har med dig vid ingången
  • Inträde till Aquaventure Waterpark och Lost Chambers Aquarium är endast giltiga på samma dag. Du kan därför inte dela upp din upplevelse på olika dagar, utan båda måste användas på samma dag
  • Skåp kan hyras som en liten extra kostnad när du går in i Water Park
  Kundomdömen

  Samlat omdöme

  4,3 /5

  baserat på 2106 omdömen

  Översikt

  • Valuta för pengarna
   3,6/5
  • Service
   4,4/5
  • Organisering
   4,4/5

  Sortera efter:

  Resenärstyp:

  Stjärnbetyg:

  Aquaventure var riktigt bra, så bra att vi inte gick till akvariet. Vissa delar av parken var stängda men de bästa rutschkanorna var öppna. Åk under veckan, inte på fredag och lördag annars måste du vänta timmar innan du kan gå in i bilderna. Det är helg för lokalbefolkningen. Även om du har den vanliga biljetten (inte den snabba biljetten) måste du fortfarande vänta på att få armbandet. Tjänsten med Get Your Guide är riktigt bra, de svarar snabbt och väldigt trevligt, när något inte stämmer kommer de att rätta till det eller hitta en lösning!

  Läs mer

  13 maj 2021

  Detta var en del av den vackra Atlantis residens. Överflödet, platsen och lättillgängligheten har lagt till en underbar tid. Vattenturerna var väldigt roliga, de anställda var mycket vänliga och alltid lätta att känna igen för att erbjuda hjälp med att rikta dig till specifika aktiviteter. Stranden var kristallklar, med massor av solstolar och parasoller utan extra kostnad. Slutligen var akvariet med flera typer av vattenarter otroligt. På samma sätt som instruktionerna på vägen ger besökaren en större inblick i fisken.

  Läs mer

  20 mars 2020

  Vattenparken var abosolut i toppklass, dock en kö till incheckningen trotts förbetalda biljetter och det tog närmare 45 min... få kassor öppna... väl framme i kassan fick vi köpa ett fasttrack annars kunde vi räkna med att inte hinna åka mer än max tre atraktioner under dagen pga. mkt gäster.... det vart närmare 1000kr för tre personer till... inne på parken var det ett skämt när de kommer till mat och dricka... närmare 100kr för en L vatten. 500 sek för tre pommes, en korv och 1L vatten... helt klart underkänt... sen fick man köpa sig en sittplats för 250kr (solstol) överlag ändå en mkt bra upplevelse, men ta med plånboken :0

  Läs mer

  28 februari 2020

  Arrangeras av

  Produkt-ID: 130212