Välj datum
Dubai

Dagsutflykter

  • Guidade turer
  • Äventyr
  • Heldagsturer
  • Privata turer
  • Vattenaktiviteter
106 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 106

Vanliga frågor om Dagsutflykter i Dubai

Vad finns det för andra saker att göra än Dagsutflykter som är värt att besöka i Dubai?

Alla saker att se i Dubai

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Dubai? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubai

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 47 963 omdömen

Vi gjorde denna turné i mars och det var fantastiskt! Moskén förtjänar mycket och Nour, vår guide, var fantastisk. Han förklarade allt för oss i detalj, redan under resan från Dubai beskrev han sakerna vi såg längs vägen och tog en massa vackra bilder inne i moskén (enligt de andra guiderna är han den bästa fotografen och vi bekräftar det :)) . Han fick också kvinnorna att bära den typiska klädseln för muslimsk kultur (vänligt tillhandahållen av dem inslagna och sanerade). När vi kom tillbaka behövde vi släppas av på en annan plats i staden än hotellet där vi bodde och föraren var mycket hjälpsam med att ta emot oss. Superrekommenderas!!

En upplevelse att göra! Ett stopp inte att missa om du åker till Dubai. Vi hämtades och fördes tillbaka till hotellet enligt det valda paketet. Kashan-guiden var mycket hjälpsam och förklarade vad vi såg utanför skåpbilen, såsom monument och viktiga strukturer under resan. De gav min flickvän tunikan och slöjan på lån samt andra kvinnor i nöd. Obeskrivlig moské. Jag rekommenderar starkt att boka med Oceanair, vi hade en oförutsedd händelse och tack vare dem löstes det, unikt i tillgänglighet! Tack!!

Rekommenderar stark. I detta paket ingår inte fyrhjuling och det är ganska dyrt att köpa där. Vår guide Faiz var jätte bra, han förklarade bra och tydligt. Han gav oss också tips på saker på vägen mot öken safari. Om ni vill köpa glass, solgalsögon, eller sjal så är det dyrt på dem ställe man stannar på. Läget var underbart och mysigt.

Fantastisk dag ute för familjen, definitivt värt ett besök. Väl omhändertagen av reseguiden Imran, mycket välkomnande och gick utöver det vanliga för att få ett foto åt oss under fyrhjulingsupplevelsen - vårt foto saknades så han fick oss tillbaka på cyklarna och såg till att vi fick ett bra skott (tack !)

Över förväntan, bra mat, bra show och en mycket bra guide som tog hand om oss under hela dagen!