Dagsturer från Dubai

  • Heldagsturer
35 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 3

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Dubai

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Dubai?

Vilka är de bästa dagsturerna från Dubai?

De bästa dagsturerna från Dubai:

Abu Dhabi

Dubai: Fler aktiviteter och sevärdheter

Dubai: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubai

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 47 963 omdömen

Det är värt det. De två attraktionerna är väl värda att se och är värda ett besök bara för sin arkitektur. Eftersom vi var i Dubai bestämde vi oss för denna dagstur och var helnöjda. Du hämtas direkt på hotellet mycket punktligt, du får all nödvändig information i förväg, du kommer att ha en kontaktperson för frågor som har allt klarlagt inom några minuter och du kan även få ett PCR-test (vilket var nödvändigt på tid för resan) för ett mycket rimligt pris boka arrangören. Bussen som hämtade dig och körde dig tillbaka var luftkonditionerad, du fick vatten till resan och dit. På plats och i förväg på bussen berättade guiden intressanta detaljer om sevärdheterna (Mosche och Louvren) och frågor besvarades i detalj och med mycket bakgrundskunskap. Allt som allt var det en mycket lyckad dag och jag kan bara rekommendera den.

Denna utflykt är viktig om du är i Dubai, PCR behövs men när den väl har bokats kommer guiden att kontakta dig och ge dig alla faciliteter, de gjorde det åt oss direkt på hotellet, de ber dig att gå in i moskén och alla offentliga plats. Om du inte tar mat tar de dig till shoppingcentret Marina Abu Dhabi och där finns KFC, MacDonalds... Det är väl värt det och Hassan är exceptionell, han förklarar allt väldigt bra

Hej Igår åkte vi till Abu Dhabi i deras sällskap med Mohammad iqbal. Jag skulle vilja påpeka hans professionalism, hans inställning till resenärerna, de exakta förklaringarna och framför allt hans personliga inställning till varje resenär i gruppen. Du ska vara stolt över att ha sådana anställda i ditt företag. Vänligen förmedla vårt hjärtliga tack till honom Moshik och Hana Israel

Vår guide Ramadan var mycket vänlig och svarade på alla våra frågor. Det har märkts att han har mycket idéer och har mycket kunskap om allt. Hans tyska är perfekt och accentfri. Du kan inte tyska bättre. Jag kan inte tänka mig en bättre reseguide. Tack till Ramadan och chauffören. Bara bra.

Resan till Abu Dhabi var fantastisk. Även under 13-årig son var entusiastisk. Ramadan berättade mycket om Emiraterna och arabiska seder. Resan kunde inte ha varit bättre. Vi rekommenderar. Moskén - unik. Palatset - imponerande. Och alltid rätt information från Ramadan.