Välj datum

Dagsturer från Dubai till Abu Dhabi

  • Heldagsturer
19 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 2

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Dubai

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Dubai?

Vilka är de bästa dagsturerna från Dubai?

De bästa dagsturerna från Dubai:

Abu Dhabi

Dubai: Fler aktiviteter och sevärdheter

Dubai: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubai

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 47 963 omdömen

En fanatisk upplevelse! Upphämtning och avlämning skedde vid smidigt vid min lokalisation. Uppskattas att de var väldigt punktliga. Ziad vår guide fantastisk rolig och kunnig som gjorde hela upplevelsen extraordinärt. Så tacksam att vi hade honom. Schejk Zayed moskén förbluffade mig med sin arkitektur och fantastiska konst. Museet louvre var likaså. Super nöjd och rekommenderar starkt. Stort tack till dig Ziad som gav oss en fantastisk rolig och spännande upplevelse

Mycket intressant och användbar turné om du är i Dubai för första gången. Tyvärr regnade det mycket, vilket är väldigt ovanligt i Dubai. Amira är oslagbar och gjorde inte bara dagen till en upplevelse utan täckte också lätt över regnet. Tack Amira!!!

Det var mycket intressant och spännande! Vår guide var fantastiskt påläst och hade ett inspirerande kommunikations sätt att berätta för oss om Abu Dhabi. Rekommenderar starkt!

Vi njöt verkligen av dagsturen med Robert. Det var en spännande dag med många intryck. Vi kan rekommendera turnén till alla!

Bra organisation och reseguide Moskén imponerande och hela programmet välorganiserat