Inträdesbiljett

Dubai: Motiongate Dubai inträdesbiljett

Aktivitetsarrangör: Dubai Parks and Resorts

Dubai: Motiongate Dubai inträdesbiljett

Aktivitetsarrangör: Dubai Parks and Resorts
Spara upp till 10%

Från 948 SEK 853 SEK per person

Ha glädje av en dag på Motiongate Dubai, Mellanösterns största Hollywood-inspirerade nöjespark. Upplev ett brett utbud av åkattraktioner och filmiska äventyr.

Om denna biljett

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Boka nu, betala senare
Flexibel på resan – boka nu, betala senare.
Covid-19-åtgärder
Särskilda hälso- och säkerhetsåtgärder gäller. Kontrollera aktivitetens voucher när du har bokat för fullständig information.
Giltig 1 dag
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Tillgängligt med rullstol

Din upplevelse

Höjdpunkter
 • Spela hjälten i din favoritfilm från Hollywood
 • Upplev en energifylld hip-hop-föreställning på Hollywood Theater
 • Upplev spänningen i berg- och dalbanor och actionfyllda åkattraktioner
Beskrivning
Motiongate™ Dubai förenar tre legendariska filmstudior i Hollywood: Columbia Pictures, DreamWorks Animation och Lionsgate. Upplev en värld av filmiska äventyr med din dagsbiljett. I nöjesparken finns 27 häftiga åkattraktioner och ett program fyllt med 15 roliga föreställningar och dansuppträdanden. Restaurangmåltider och snabbmat finns i hela parken. Välj mellan 5 berg- och dalbanor, multimediala mörka åkattraktioner, ett falltorn, interaktiva leklaboratorier, en forsränningsbana och mediabaserade teaterföreställningar Ta in det högenergiska Step Up Dubai, All In! show på Hollywood Theatre med 1 000 sittplatser. Dubai Parks and Resorts ligger på Sheikh Zayed Road, cirka 25 minuter från Dubai Marina.
Ingår
 • Entrébiljetter och platser som besöks
  • Entrébiljett till Motiongate Dubai

  • Bollywood Parks Dubai-besök

 • Vem som följer med på aktiviteten
  • Aktiviteten är inte guidad

 • Transport
  • Ingår inte: transport

 • Mat och dryck
  • Ingår inte: mat och dryck

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Mötesplats

Börja din aktivitet på Motiongate Dubai i Dubai Parks and Resorts

Öppna i Google Maps ⟶
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,5 /5

baserat på 316 omdömen

Översikt

 • Valuta för pengarna
  4,2/5
 • Service
  4,5/5
 • Organisering
  4,5/5

Sortera efter:

Resenärstyp:

Stjärnbetyg:

Fantastisk dag i denna park! Vi älskade det enorma Dreamworks-utrymmet inomhus med överdådiga uppsättningar och toppturer! Vi var coola för det mesta och i slutet av dagen kunde vi njuta av resten av parken utanför. Uppslutningen var väldigt låg och vi hade inga förväntningar. Lite långt från Dubais centrum men värt resan.

4 augusti 2022

perfekt. Jag visste inte att det finns flera nöjesparker förutom Motiongate som Bollywood park, Legoland inom gångavstånd, jag menar bättre att hyra en barnvagn för 10 AED per person då man behöver gå några hundra meter. Överlag bra erfarenhet men de enda bristerna är att restaurangerna var för lite, jag menar inte många alternativ att välja på. Uppskattar om ledningen kan lägga till fler vänteplatser speciellt för föräldrar medan barnen har roligt med åkattraktioner. Gå tidigt för att spara väntetiden för varje åktur, särskilt på helgerna.

Läs mer

22 december 2021

Från min synvinkel är det en mycket liten park. Vi var där på en måndag och det var trevligt tomt. Väntetiden vid de enskilda attraktionerna var ganska kort. Parken är indelad i individuella teman. Där kan du hitta z. B. Schlumpfenland eller en stor hall med Dreamworks-temavärldar. Strax före Dubai är parkerna utformade som en liten stad. I närheten hittar du z. B. även Legoland. Att komma dit är lite svårt. Tunnelbanan har ingen station där än. Vi åkte dit med en taxi.

Läs mer

26 november 2019

Produkt-ID: 118768